Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 52 006
  • 1 009
  •   12
Отговори
# 975
  • Glasgow
Поне е махнала това елече, ако ще Уилям Уолъс лично да го е изплел ми е твърдо не

# 976
Много ми харесва Кейт в белия сет, последния коледен концерт преди диагнозата.

# 977
  • Някъде там
Птицо тази супа само за ергени ли е?
Много ми харесва тази снимка.

Моза е много готина.
И една Рания на
Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala - Arrivals във Валентино.

# 978
Поне е махнала това елече, ако ще Уилям Уолъс лично да го е изплел ми е твърдо не
Сложила го е докато е била на минусови температури в залата. Не, че би я стоплило толкова, но пак не е без нищо. Видях другите, които ги гледаха, докато играеха, че са с шапки и пухенки в залата.
И на следващия ангажимент е била с него, вероятно не се е стоплила.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 19:01 от Tinо

# 979
Принцът и принцесата на Уелс, в ролите на херцог и херцогиня на Ротсей в Шотландия, посетиха Radical Weavers, работещо студио за ръчно тъкане и независима благотворителна организация в сърцето на Стърлинг, Шотландия.
Radical Weavers има за цел да помогне за справяне със социалната изолация и да подкрепи хора, засегнати от травма, като научи традиционни шотландски умения за тъкане на тартан.

Ех, че сладка снимка! 🥰

# 980
Голямо слънчице е Катрин - весела, усмихната, жизнена и енергична! Удоволствие е да я гледа човек, темата винаги става по-приятна щом се появяват снимки от нейно посещение. Отдавна не се беше включвала в спортни дейности, а си личи колко радост ѝ носят те, пък и физиономиите и искрените ѝ реакции в такива моменти са винаги страхотни и много забавни. И още по-важното е, че щом се е включила значи вече се чувства здрава, силна и пълна с енергия.

# 981
И Уилям се е пробвал на леда, спретнали са си мини състезание с Кейт, тя е спечелила с помощта на момичетата с метлите.

# 982
Е,най- после темата доби кралски вид- Валентино,Моза, чудното палто и усмивка на Катрин...

# 983
  • София
КралицаТА и Валентино
https://www.instagram.com/reel/DTuYTLQisYi/

# 984
Няма такъв шемет, но нали е усмихната и е кралица ,номерът минава.

# 985
  • София
И другата кралица - на елегантното ежедневно облекло 😍

# 986
По време на последния си ангажимент принцът и принцесата на Уелс посетиха „The Goth“. Основан през 1910 г., „The Goth“ е един от малкото останали пъбове в Шотландия, които все още се управляват по системата на Гьотеборг, която има за цел да насочва печалбите от пъбове и заведения за хранене обратно към общността.

# 987
Ох, тази Максима. Страхотна е.

# 988

Много е хубава тук Мери, как хубаво се смее.

# 989
  • Някъде там

Какви са готини чаровници.
Много харесвам светло сиво със синьо.

Ех този Макрон Grinning

Докато гледах на Рания валентиното какви снимки ми излязоха.
Ако успея да ги кача де. По половин час ми качва една снимка.

Общи условия

Активация на акаунт