Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 51 933
  • 1 008
  •   2
Отговори
# 1 005
Бях позабравила фантастичните тоалети на Кралицата. Този в розово е великолепен,а шапката- фантазия. Прекрасно палто на Катрин и чудесно настроение от нея и Уилям. За дрехите на Валентино се говори,че сами заставали по най-добрия за фигурата начин.

# 1 006
Ох, какво ми излезе в инстаграм като реклама.🤣🤣
Рания си е платила, за да излиза профила ѝ, докато скролваш из инстаграм.  И те приканва да я последваш, като отгоре пише спонсорирано.
Голяма борба за последователи, щом и пари дава за това.

# 1 007
Прочета ли "КралицаТА" се сещам единствено за Кралица Елизабет. Това е единственият монарх, чието име не е нужно да се споменава след титлата. Simple Smile
И за мен е така, КралицаТА е само Елизабет, затова отворих линка и се разочаровах.
И аз така! Като видя написано кралицаТа и все си мисля, че е нещо за кралица Елизабет. За света кралицаТа е и ще си остане единствено кралица Елизабет, това е!

Още няколко снимки от днес.
Принцесата на децата!

Катрин как мило гледа това дете, с такава лекота и обич общува с децата.

И няколко кадъра на забавните, но и очарователни физиономии на Катрин.

# 1 008
Ох, какво ми излезе в инстаграм като реклама.🤣🤣
Рания си е платила, за да излиза профила ѝ, докато скролваш из инстаграм.  И те приканва да я последваш, като отгоре пише спонсорирано.
Голяма борба за последователи, щом и пари дава за това.
Това е наистина странно. Да не мисли да става инфлуенсърка и да набира последователи? 😅

А тия двамата ме кефят в какъв синхрон са винаги.
И като се сетя, че има хора дето вярват, че ще се разведат или жиееят в нещастен брак и ми става много забавно. 😂
https://x.com/tokkianami/status/2013702310229147969?s=46

Общи условия

Активация на акаунт