Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 53 441
  • 1 023
  •   11
Отговори
# 1 005
Бях позабравила фантастичните тоалети на Кралицата. Този в розово е великолепен,а шапката- фантазия. Прекрасно палто на Катрин и чудесно настроение от нея и Уилям. За дрехите на Валентино се говори,че сами заставали по най-добрия за фигурата начин.

# 1 006
Ох, какво ми излезе в инстаграм като реклама.🤣🤣
Рания си е платила, за да излиза профила ѝ, докато скролваш из инстаграм.  И те приканва да я последваш, като отгоре пише спонсорирано.
Голяма борба за последователи, щом и пари дава за това.

# 1 007
Прочета ли "КралицаТА" се сещам единствено за Кралица Елизабет. Това е единственият монарх, чието име не е нужно да се споменава след титлата. Simple Smile
И за мен е така, КралицаТА е само Елизабет, затова отворих линка и се разочаровах.
И аз така! Като видя написано кралицаТа и все си мисля, че е нещо за кралица Елизабет. За света кралицаТа е и ще си остане единствено кралица Елизабет, това е!

Още няколко снимки от днес.
Принцесата на децата!

Катрин как мило гледа това дете, с такава лекота и обич общува с децата.

И няколко кадъра на забавните, но и очарователни физиономии на Катрин.

# 1 008
Рания си е платила, за да излиза профила ѝ, докато скролваш из инстаграм.  И те приканва да я последваш, като отгоре пише спонсорирано.
Това е наистина странно. Да не мисли да става инфлуенсърка и да набира последователи? 😅

А тия двамата ме кефят в какъв синхрон са винаги.
И като се сетя, че има хора дето вярват, че ще се разведат или жиееят в нещастен брак и ми става много забавно. 😂
https://x.com/tokkianami/status/2013702310229147969?s=46

# 1 009
  • Glasgow
Уилям, това сигурно е в пъба

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 12:08 от Moderator3

# 1 010
За Валентино  и кралските особи може много да се пише. Но Шейха Моза води листата в любовта си към него . През 2013 емирът на Катар и купи Valentino Fashion Group .
И българска история има в аристократичните исторически хроники и Валентино . Българската снаха Росарио Надал , съпругата на княз Кирил Преславски ( те продължават да не са разведени , но от години не съжителстват ) е била муза на Валентино и много близка негова приятелка .

# 1 011
  • София
Принцеса Ингрид на 22

# 1 012
  • в сърцето на един мъж...
Хубаво момиче е Ингрид, тежка ще й е царската корона обаче...
Катрин и Уилям са много готини в Шотландия, а и на двамата им личи, че се забавляват с кърлинга. Винаги съм искала да пробвам, обаче ме е страх, че ще се пльосна по дупе, а те двамата с каква страст го правят Simple Smile
Софи е много хубава на последните снимки, да е жива и здрава!
Матилде в последно време не ми харесва какви тоалети носи, но снимките за рождения й ден бяха хубави.
От дамите с Валентино - на Мери, бебешката пудра синьо ми хареса и на Рания с фолклорните мотиви. А и на Боромео с облаците.

# 1 013
  • Някъде там
Скрит текст:
Принцеса Ингрид на 22

Чудесни снимки. Хубава Ингрид.
Скрит текст:
За Валентино  и кралските особи може много да се пише. Но Шейха Моза води листата в любовта си към него . През 2013 емирът на Катар и купи Valentino Fashion Group .
И българска история има в аристократичните исторически хроники и Валентино . Българската снаха Росарио Надал , съпругата на княз Кирил Преславски ( те продължават да не са разведени , но от години не съжителстват ) е била муза на Валентино и много близка негова приятелка .

Росарио ми е много симпатична, макар Кирил да го харесвам повече.
Мафалда на нея прилича. Тя също носи дрехите му.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 12:08 от Moderator3

# 1 014
  • Варна

Тия двамата къде ме върнаха , била съм и във Фалкърк и в Стърлинг. Дори имам подобна снимка пред кончетата само че с децата ми Simple Smile

# 1 015
Росарио никога не съм харесвала. Има нещо напрегнато в нея, претенциозна и глуповата ми изглежда. Каква е тя всъщност? Образование, професия, работа? Освен че е нечия съпруга и задължителното присъствие по всякакви светски сборища?
(Проверих. Добре звучи като цяло, но по-симпатична не ми стана)

Калина става на 54 г. днес
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dnes-Kalina-Sakskoburg … ana-na-54-2860634

На въпроса от вчера за Уиндзорската супа и само за ергени ли била 😄, ето отговора
https://en.wikipedia.org/wiki/Windsor_soup
Явно е имало вариант за ергенчетата  - купуваш консервичка, отваряш и ядеш. Жена не ти трябва 😉

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 12:51 от птица

# 1 016
  • Някъде там
Росарио, не се ли занимаваше с изкуство, май беше заместник-директор на мексикански музей ? Поне това съм чела.

Птицо, Калина имаше рд на 19-ти.
Статията е от 19-ти.
Симеон какъв е смешен с тази брада, а тя е симпатично дете.
Тези дни имаше драма в иг с рожден ден. В арабски фен профил твърдяха, че Моза има рд и от двореца им потвърдили, а тя всъщност е родена август.
Мерси за отговора за супата.
На снимката от уикито как  свирепо гледа бабата на Европа, никоя супа няма да е вкусна, ако някой гледа така на масата.

# 1 017
Аз винаги съм мислила, че Росарио е някаква моделка, но не съм се интересувала специално. Не ми харесва тя на мен, мъжа и е по-симпатичния от двамата.
Честита да е Ингрид, много симпатично момиче.

# 1 018
Не ми допада тази мания на Рания да ее нон стоп в социалките. Тя е кралица и трябва да се държи на положение.  Ама там това да им е проблема, информационното затъмнение ако могат да поразсеят малко пак ще е напредък.
Рания си е платила, за да излиза профила ѝ, докато скролваш из инстаграм.  И те приканва да я последваш, като отгоре пише спонсорирано.

# 1 019
Птицо, Калина имаше рд на 19-ти.
Статията е от 19-ти.
Симеон какъв е смешен с тази брада, а тя е симпатично дете.
Това ми излезе като новина днес, това пиша. Хич не съм погледнала датата 😳
Симеон е бил симпатяга като млад. Разбирам защо Маргарита си го е харесала 🙂

Общи условия

Активация на акаунт