Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 68 876
  • 1 283
  •   12
Отговори
# 1 230
Харесва ми Мери с палтото и с роклята. Палтото изглежда като на Зара. И тя диадема сложила, не шапка в това време.

# 1 231
  • София
А защо Ингрид да не обядва с брат си? Все пак те остават семейство. Освен това не са парадирали, а са издебнати от папараци в личен за тях момент.
Ясно, че Мариус е обвиняем, но не разбирам това осъждане на лични срещи в семейството.
Щом иска да се свързва името ѝ с пристъпник, нека да обядва и да ходи на скъпи почивки с него.
Снощи правилно някой попита, какви ли общи теми имат с него?
Какво ли щеше да се напише, ако Чарлз беше сниман с Андрю в някой ски резорт да се забавляват? То даже сравнението не е много правилно, защото Андрю не е обвиняван от съда в 32 провинения.
Дори да е престъпник,все пак си остава нейн брат...
Това ми напомни за нещо,което сподели приятел на сина ми ,който беше в Барселона в средата на този месец/не помня дата някъде 17-20,01,2026/.
Видяли са Ингрид, забавляваща се в дискотека, заобиколена от охраната си. Момичето се е държало доста мило с тях, дори се е запознала и им се е представила като принцесата на Норвегия/те не четат тук и не я знаят коя е, но им е направило впечатление охраната  и че не са им разрешили да се снимат с нея/. Била е подпийнала...вероятно и затова не са разрешили да се снима,но все пак е младо момиче и има право да се забавлява.

Не искам този пост да е причина да се напада Ингрид,напротив, споделям го като лична информация,която няма причина да е лъжа ,защото 21г.момче,което ми я разказа няма защо да лъже.
Момчето го спомана във връзка с това ,че в момента са в Норвегия и дали да не отидат в двореца на вечеря,все пак са близки вече. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 14:05 от vnd

# 1 232
  • Някъде там
Може да си е празнувала рождения ден там. На 21-ви беше.
Няма да я намерят  в двореца:grinning: при Саамите е.

Страхотната брошка която носи Мери днес.
Брошката, известна като „Флуд Сапфир“, има голям осмоъгълен сапфир с изумрудна шлифовка, обграден от венец от малки диаманти, а най-външният му край е украсен с пръстен от 22 големи диаманта.

Брошката е създадена около 1840 г. и е принадлежала на кралица Мари Софи Фредерике, съпруга на Фредерик VI. Нейната дъщеря, херцогиня Вилхелмина от Глюксборг, наследява брошката, но през 1872 г. я дарява на „Колекцията вследствие на наводнението“ – голямо наводнение в части от Лоланд-Фалстер, чието разрушение дава начало на частна колекция за оцелелите и бездомните.

Впоследствие брошката е била обратно закупена от кралица Луиза, съпруга на Кристиан IX, която по-късно я е завещала на снаха си, кралица Ловиса, омъжена за престолонаследника Фредерик (VIII). Кралица Ловиса я е завещала на снаха си, кралица Александрина. Тя или снаха й, бъдещата кралица Ингрид, по-късно са прехвърлили брошката на Датския кралски имотен тръст.

# 1 233
  • София
Хахаххаааа, много готина история. Ми га отиде на вечеря, вярно са си близки вече - все пак са били на дискотека заедно.
Аз всеки път поръчвам на младежите около мен, когато пътуват до някое кралство да се оглеждат за принцесите Simple Smile

Мери ми харесва много с палтото. На роклята ме дразни якичката, защото е остра (явно не харесвам подобни).
Брошката е красива!

# 1 234
Херцогинята на Единбург, патрон на Националното дружество за предотвратяване на жестокостта към деца, присъства на повторното стартиране на програмата „Бебешки стъпки“ в Лондон днес.
Скрийншот от видеото:
https://x.com/HRHCatherine/status/2016111814581362938

https://x.com/Mari_Edinburghs/status/2016127299909714319

# 1 235
  • Някъде там
Летисия е приела на среща в двореца представители на Фондацията за развитие на сестринското дело (FUDEN).

Шарлийн и Алберт на служба за празника.

# 1 236
Принцесата на Уелс по време на посещение в Службата за лечение на травми при деца на Family Action в Брадфорд.

# 1 237

Колко отблизо я е щракнал Крис, рядко срещано в кралските среди.

# 1 238
Липсваше Крис през последните седмици. Неговите снимки са на друго ниво.
Страхотна кожа има Катрин, сияе.

# 1 239
  • Glasgow
Видях, че Кейт е постнала поздрав за Burns night преди два дни, аз рових за Чарлз, защото обикновено той пуска 📖

# 1 240
  • Някъде там
На какъв език си говорят с Ингрид, аз и да видя някой не знам на какъв език език да го заговоря 😅 освен британците де, ама може да не ме разберат, англичани ми казват, че говоря като шотландка вече 😅🙈
На английски, за скандинавец не бих се зачудила изобщо. То там всички го говорят.
Е тя и в Австралия учи все пак.
А и те вече по няколко езика знаят младежите.

# 1 241

Колко отблизо я е щракнал Крис, рядко срещано в кралските среди.

Колко чиста и хубава кожа има!  Страхотни снимки ѝ е направил Джаксън! Дори и от толкова отблизо изглежда безупречно!

# 1 242
Сакото много ми харесва, само цвета на панталона не ми допада или поне не на тази светлина.

Принцеса Беатрис беше забелязана в замъка Уиндзор с по-голямата си дъщеря Сиена в замъка Уиндзор тази сутрин.

# 1 243
  • Glasgow
Пишеше в някоя медия, че Андрю язди пред тях. Поне тя не е скъсала контакт с него.
 Аз нали започнах една книга за него и Сара, много ми харесва засега, и двамата, защото още не съм стигнала до развод и драми, много са луди по готин начин и двамата. Сара е била много добра в язденето и това я държи да не се срине, след като майка им ги изоставя заради друг мъж.
Днес дейлито с "ексклузивна новина", че Андрю е още Duke of York и има шотландската си титла граф на Инвърнес. Аз дори не съм се замисляла, че може да ги няма, нали "принц" му взеха само.

# 1 244
Андрю вече не се използва като херцог на Йорк, нито официално носи тази титла в рамките на британското кралско семейство. През октомври 2025 г. той обяви, че ще преустанови употребата на титлата херцог на Йорк и други почести.
Граф (Еarl) Инвърнес все още принадлежи на  Андрю по закон, но той не я използва публично след скорошните промени около неговата роля и титли в британското кралско семейство.

Общи условия

Активация на акаунт