Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 32 101
  • 923
  •   11
Отговори
# 180
  • Бургас
И при нас нямаше проблеми със ставането. Аз даже станах преди алармата от мерак за работа Simple Smile

# 181
Добро утро!

Аз чух любимия като се гласеше за работа, ама врътнах дупе и спах до котешката аларма.  Сега пия кафе, ще нахраня котките и трябва да отидем до сервиза да оставим беендвето на ремонт. Нищо му няма, ще оправят щетите, дето ги нанесох като целънах една колона в подземния паркинг 😁

После сигурно и ще трябва да поработя. Ще звънна и във Ветрен да питам кога може да ида на процедури, ама да си спя на дома. На сайта им пише, че от 1.2 започват записвания за март. Ако е така ще кихам кеш за Павел баня вероятно.

# 182
  • Бургас
Але, най-вероятно е така за Ветрен, с месец напред записват поне. Спомням си и ние с майка, и татко как висяхме там от ранни зори в първия ден на месеца, защото ни по мейл, ни по телефон записваха. И отиваш на място, записваш се в един списък и чакаш ред да влезеш. Сега май промениха нещата.

# 183
  • някъде ... тук ...
Добър ден. Сега сколасах да ви прочета.
Хубаво си нагласих онлайн климатика да е стоплил сутринта офиса, ама се оказа че няма нет. Та досега са мъчи да стопля.
"Добро" начало на работната седмица и година. А нетът - чакаме техник.

# 184
  • София
Аз закъснях, децата не.

# 185
  • София
Спорна да ви е новата работна година!
Оставих малкия вкъщи да спи, а аз на работа да въвеждам нови каси в евро.
Сутринта имаше доста засилен трафик.
Сави, бъди честита! Имай много прекрасна лична година, в която да споделяш прекрасни емоции с любимите ти хора! Gift Heart
Довечера вече изпращаме германеца. Триезичието вкъщи ще приключи засега.
Да мине Ивановден и се надявам скоро да няма вече такива ежедневни софри.

# 186
  • на Мелмак
Аз днес мога малко да помързелувам и се възползвам от това на макс засега.

# 187
Аз участах в седмичната оперативка от леглото 🤣 Много яко, спрях си микрофона и се наядох 🤣

# 188
  • Бургас
Аз направих една супа топчета, пекнах набързо малко кебапчета за вечеря, сортирах и двата чувала с дрехи. 2/3 заминават директно за дома, утре ще ги занеса, няма смисъл да се заривам с дрехи. Отивам сега да прибирам Марто и да се захващаме с ученето. Познайте на кого се падна този късмет от баницата Joy Тъкмо схвана скобите завалията и му се вдигна малко самочувствието, и дойде ред на таблицата за умножение.

# 189
  • Germany
Мислех, че съм писала сутринта, ама съм пропуснала. Едвам станах, защото ме болят още ребрата и като се въртя се будех през нощта от болка, съответно едвам отлепих в 6,00. Изпих един Ибупрофен и сега почти не ме боли, ама ако до утре няма подобрение ще трябва да ходя на лекар. Иначе в работата е спокойно днес, защото утре е почивен ден и повечето са си пуснали и днес отпуска. И си пожелавам на работно спокойствие да ми върви Simple Smile

# 190
  • Бургас
И нашата оперативка мина... щедро полята с лимончело, бейлис и просеко. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 191
  • Варна
Моят мъж отиде да търси рогчета и милинки. Освен баницата със сирене, която аз ще направя, това са желанията на девойката, за добре дошла. Grinning
Толкова сме развълнувани и отнесени, че мм си забрави телефона и не мога да му напомня за киселото мляко.

# 192
  • Бургас
И нашата оперативка мина... щедро полята с лимончело, бейлис и просеко. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ми ти к'во пи?

Стейси, днес ли е най-щастливият ден?

# 193
  • Бургас
Ми ти к'во пи?

Стейси, днес ли е най-щастливият ден?
Вода и кафе

# 194
  • Germany
Айдеее и малкият светна с Грип А. И не е от батко му, а от купона, на който беше в събота. Аман, бе! С ударно мрънкане почвам годината, дано после стане по добре...

Общи условия

Активация на акаунт