Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 29 810
  • 860
  •   5
Отговори
# 810
  • Бургас
Добро утро!

Имам малко служебна работа, която ще върша, след като минат часовете на Марто. Иначе се очертава преди обед да слушам различни уроци (с особен интерес ще проследя тези дни часовете по БЕЛ и математика на Вики, че нещо не върви работата там), следобед съм на козметик, после и Марто на баскетбол ще водя. Училището е затворено за часовете, но не и за спортния клуб там Wink

Карз, свинското със зеле и аз го мисля от няколко дни, уикенда вероятно ще е. Вчера правих спанак с ориз, има и за днес със супа топчета, утре едни пълнени гъби в гнездо от кайма. Като знам какво, лесно се готви.

Хубав да е денят ви!

# 811
  • Germany
Добро утро!
И аз пак се будих и се въртях и сега ме боли главата. И днес се очертава пак лудница на работа, а утре съм на обучение и пак няма да мога да си тръгна по рано. Има много болни и сред колегите и сред пациентите. Дано не ме натръшкат баш преди рожденият ми ден.
Боби, искам и аз да имам воля и сили да съм толкова активна като теб!
Хубав да ви е деня!

# 812
Добро утро!

Аз си спах като заклана, да не ми е уроки 😅
Вчера много работа имах, откарах си цял ден седнала, че и до офиса ходих. За днес ми останаха някои неща да довърша,  та надявам се да полежа повече.

Спокоен ден,  банда!

# 813
  • София
Добро утро!
И аз след сбирката снощи спах като заклана, та чак се успахме и се наложи да водим детето чак до училище, за да закъснее по-малко. Не помня от кога не ми се е случвало да се успя. Но пък такъв хубав сън сънувах накрая. Relaxed
Приказно е навън с този снежец. Бързо ще се стопи.
Чудесен и успешен ден да имате!

# 814
  • Бургас
Тука купонът е на макс: "Госпожо, радвам се да Ви видя" през 20 секунди, "Госпожо, не виждам Иванчо", "Госпожо, отивам да си изпия хапчето", първият час мина в празни приказки...

# 815
  • Бургас
Добро утро!
Имам излизане навън, обаче вали дъжд... Май ще го отложа за следобед, че и пратка чакам баш по обяд....
Иде ми да се завия и да спя!
Обаче слушам уроците по английски! Хем малкия е със слушалки, и пак чувам 🤪 Чакам урока по история, че господина им е много як 😆

# 816
Добро утро. Детето ми се прибра, пълно с емоции...толкова е впечатлен от Китай, чак иска да ни води с баща му там. Вчера го оставих да реанимира, днес на училище.
Май ми домъкна и някакъв грип, не вярвам да е настинал.
Днес съм на родителска, та ще го взема в 1, че го заведа да хапне и се пръщаме в училище. После на тренировка...и така до 9 вечерта.

# 817
  • Бургас
Харесахме си интериорни врати и ще ги поръчваме.
Не знам как върви он-лайна,но вайбър групата на малката завря Simple Smile Имам чувството,че на някои родители им е по-трудно да схванат,отколкото на децата им

# 818
Лина, ТМ много те обича!

# 819
  • Бургас
Ако и утре се наложи да изслушам днешната гюрултия на малките, в която даже не знам как успяха все пак да си направят упражненията, от понеделник приключвам с дистанционното обучение. Децата говорят едно през друго, родител суфлира, братче се показва, пералня ли, що ли върти
Голямото пък с отсъствие в един от часовете по език. Забила ѝ нещо камерата, ама и защо да ме извика, аз все едно не съм в другата стая.

# 820
  • Бургас
И аз днес се наслушах на какво ли не в часовете на малкия!
Всичко друго правят, само не и да учат!

# 821
Титина, редно ли е Калино да обикаля по обществени места, когато имаш съмнения за грип?
Днес ми беше интензивен ден и продължава да бъде. Сега творим Слънчевата система😶. С голямата се измъкнахме, сега нямаме този късмет.

# 822
  • Бургас
Моите трябва да готвят по трудово. И да пращат снимки
Сега ще избирам клилиматик и ще чертая дограма

# 823
От тези славни дни помня малката как трябваше да снима тренировка по физическо и да я прати на госпожата. И понеже все не ѝ харесваше как е излязла на видеото и затова направиха две-три тренировки със сестра ѝ.
Беше първият локдаун. Какви времена JoyJoyJoy

Казах ли колко се радвам, че завършиха Mr. Green

# 824
Титина, редно ли е Калино да обикаля по обществени места, когато имаш съмнения за грип?
Вече му няма нищо, дори и хрема...явно съмненията ми са били неоснователни.
Иначе ако е болен не бих го пуснала на училище ( при все че днес на родителската имаше кашлящи и подсмърчащи)

Общи условия

Активация на акаунт