Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 39 085
  • 1 137
  •   5
Отговори
# 1 080
Исках 3 деца, имам едно. За друго нямаше нито време, нито аз имах сили.
Ети, искренно ти/ви завиждам. Обожавам Виена, дано успеете да отидете на театър/опера. Много е готина щерката ти.
Ени, много сладък Макс.
Най-накрая се разбрах с китайката, кой за какво се бори. Много обичам така, клиента ми хвърля един номер и ми казва "оправяй се". 3 дни пиша като изоглавена...
Кака ви се е записала на някакви изследвания за черен дроб, и отива да види за какво иде реч.

# 1 081
Моят ден започна удърно с основно чистене на котел. Спря и изпуши, при което цялата къща се обгази. После, за да се разсъня явно, ако не съм, гоних котка по двора 10 минути в дъжда. Въпросната котка избяга като проветрявах опушената къща... Аз тъкмо се бях преоблякла от чистенето на котела и добре си пощляпах из калта и тревата с чистичкия ми, бял анцунг 🤣

# 1 082
  • Бургас
Але, големи емоции сутринта си имала. Като за петък, да си отработиш почивката в Бургас.

# 1 083
От вас разбирам, че съм изпуснала Синеочка.

# 1 084
  • София
Добър ден!

Ходихме за ваксина, последната от задължителните. Трябваше отдавна да я сложим, но все нещо имаше. Или аз ще се разкихам, или ММ... Поплака момчето, но бързо му мина. Педиатърката каза да помислим и за ваксина за варицела, но ще видим. За нас не е задължителна.
Време е за сън. За мен кафе.

Хубав петък!

# 1 085
Добро утро, момичета!
Аз защото съм едно дете, исках поне 3. Joy Ентусиазма ми стигна за две.
Много ми харесват немскоговорящите държави.
Вчера доста си поваля тук, дъжд, сняг. Щерката основно снима. Съчетахме малко шопинг с разглеждане. Но нищо за бала. Обувки мери, но не взе.
А как хубаво спя след толкова километри на ден.... Grinning

Бих Ви препоръчала да посетите Designer Outlet Parndorf. Голям избор на известни марки.

# 1 086
  • Germany
От вас разбирам, че съм изпуснала Синеочка.

Ени пусна само Макс, не Синеочка. Ама няма да й се разсърдим, ако ни пусне и нейни снимки Simple Smile

# 1 087
Оставих си една частичка от сърцето във Виена, та трябва да се върна да си я прибера... или по-вероятно да оставя още една Blush. Много ми хареса и въпреки навалицата (бяхме там около Коледа), самият град ми се стори един такъв спокоен и лежерен.

Ети, чудесна млада дама си имате Hands V.
По един кайзершмарен в Демел да хапнете. От всички места там най ми хареса, със сладко от сливи или от горски плодове. И еклерите в Оберлаа до Виен Митте.... "мляс" Yum. Малкото Бръмби влезе в кухнята там, докато майка му успее да го догони Joy. Добре, че хората го приеха от към веселата му страна, та даже го почерпиха с ягодка, че и на кака му донесоха Grinning.

И един сладък кучо мярнах.

Две деца исках и си ги имам съвсем планирани. Разлика 3 години, но и двамата бяха кротки. Синът спеше по 12-13 часа през нощта без да се буди и това от бебе. В началото го проверявахме дали е жив Joy. И сега си е поспалив, ама тя и майка му беше такава преди да се омъжи Smile

Кокали с картофи и гъбена супа наготвих. Ще има ядене до неделя.

Спокойни и приятни почивни дни. Както дават прогнозата за времето май ще натискаме диваните.

# 1 088
Да пусна, но напоследък си се снима сама. 🤣

Това е по Коледа, като валя снежец. Скорошни нямам. 😅

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 21:29 от Anyyyone

# 1 089
Ени, прекрасна е Синеочка Heart Eyes.
Бръмбито ѝ е конкурент по сини очи Wink

# 1 090
Али, представих цветно гонитбата с коте. Joy
Ети, да успеете да отметнете и рокля, и обувки до края на пътуването. И Мюнхен, и Виена са космополитни градове, идеални за млад човек откриващ света.
Голямо момче е вече Гого!
Тинна, на мен детето не ми е проблем, системата, липсата на гъвгавост и прекалено многото привилегии на училищата са ми проблем. Иначе Ема е разкошен пътник и нямам притеснения да пътувам с нея, даже след по-малко от 2 седмици заминаваме на топло, това ще ѝ е шестата държава. С кола, със самолет детето няма проблеми.

Аз съм израстнала в семейство с 4 деца и е много хубаво. На нашите със сигурност не им е било лесно. Аз искам 3, мъжът ми иска 4, ама това защото с първото уцелихме джакпота.

Ени, голяма красавица е и много магнетична. Heart Eyes

# 1 091
  • София
Прекрасна е Синеочка! Heart
И Гоги е конкурент с неговите големи сини очи. Simple Smile

# 1 092
  • някъде другаде
Ени , страхотна хубавица е синеочка.

# 1 093
Синеочка 😍

Али, представих цветно гонитбата с коте. Joy

Ем, само си добави ментално, че десния крак още догонва левия като подтичвам 🤣
В същност най-хубавото е, че явно мога да тичам вече де 🤣 И че не се пльоснах в калта. А и че хванах котката накрая де 🤣

# 1 094
Да позная, не е бил Лио Joy

Синеочка е прекрасна! Колко е пораснала Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт