🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 32 972
  • 389
  •   7
Отговори
# 105
  • София
Аз също не виждам нищо лошо, че семейството на Наум с него - нормално е да си позволят малко време заедно, докогато могат (от догодина Амая ще е ученичка и предполагам, че няма да могат да пъруват толкова). Наум не ми харесва като водещ, но го предпочитам в сравнение с Райна, която ми беше доста несимпатична. Като че ли Маги в Диви и красиви ми допадаше повече.

# 106
Ууу, Магдалена е ужасна и е страшно дървена. Райна поне имаше мимика и реакции.
Наум ми хареса в последния сезон, преди това беше доста по-дървен, но изглежда не е от него, а от продуцентско решение.

# 107
  • SF
Нито една мимика и реакция от Райна не видях. Истината е, че въобще не акцентираха на нея. Само я показваха как приближава снимачния терен, застава някъде там и сухо започваше с имената: Петър, Виктор, Калоян, Красимир, Радо...
Двете златни рози просто ги взе, близък кадър на розите и им ги даде. Нито обясни защо, как така са го решили, защо участниците заслужават втори шанс, защо Колебаещия се получи златна роза... Тихомълком с глътнат език се изпълниха едни действия.
Мисля, че сумарно за всички епизоди, Райна влезе в кадър за не повече от 10-15 минути. Може и по-малко от десет да са.

# 108
Никой не ми харесва от коментираните водещи, но Наум най-много. При него дразни неговата показност. То са сторита, снимки от когато станат докато си легнат. Досадно е. И май миналата година имаше пост за не знам кой празник беше, че пък той горканчо не можел да празнува, а трябвало да лети за някъде и да "работи". Толкова е фалшиво това момченце и жена му тоже, та затова не ги обичат хората. Иначе нека всеки си заведе половинката на топло местенце, няма лошо. Ама тя Тея не си прави слънчевите бани и разходки и тя май се занимава със сторита, ей така да дразнят хората, вижте ни.. Не знам де не ги следя, но досега като чета май е точно така.
Не съм гледала Любов в Рая, но Ергените си ги гледам. Момците тази година никой не ми хваща око. 🙂

# 109
Включвам се в темата, че възнамерявам да не изпускам пролетния ерген, очаквам да е по-интересен от предния.
Ергените визуално не ми харесват, а този с голата глава ми мяза на Юли Тонкин и директно ми предизвиква коремни спазми. Малкият изглежда най-симпатичен, надявам се пък другия да е свестен като характер.. ще видим. Плешо го отписвам директно, само като прочетох "брокер" дето търсел сцена и съм на 100% сигурна, че ще е мега нахален и самонадеян.
За водещите - все ми е тая кой ще е. Ако имаха пряк контакт с участниците и роля на съветници/медиатори/decision makers или нещо такова, щеше да има значение, но в случая са просто рецитиращ декор и нищо повече.
На Маги и Калоян много се кефя, супер много си отиват. Според мен когато Калоян е отишъл на сватбата, близките му са му казали да не се излага повече с Габи - глупава, агресивна, компаньонка, която дори не изглежда да е скъпо платена. Разбирам, че е искал да избута до финала, ама струваше ли си за целта да търпи това гадно човече.. :/ 
Нямам търпение да видя момичетата, Раят ми дотегна заради старите муцуни, нищо свежо и интересно нямаше в този сезон, нормалният сезон пък също леко ме разочарова заради това, че ергените още в началото се лепнаха за няколко и въртяха само тях по срещите.
Липсват ми и игрите за знания, дано има поне една.

# 110
За много години и благодаря за темата.

Не харесвам Маги Томова (фалшива и лицемерна ми е) и за Калоян бих предпочела по-младо и симпатично момиче.

Ще гледам 3та ергени, но с мн моми и ергени, като "в Рая" ми е най-интересно.

Новогодишната снимка на Валка и вуйчо ми е крийпии, като от Дневниците на вампира са на нея. 😁

# 111
  • София
Никой не ми харесва от коментираните водещи, но Наум най-много. При него дразни неговата показност. То са сторита, снимки от когато станат докато си легнат. Досадно е.

Следването на известни личности не е задължително. Като не следвам никого, не ме дразнят техните снимки и сторита. А да не забравяме, че тези хора изкарват не малко пари и като инфруенсъри и, за да продължи да се случва трябва да качат честичко.

# 112
А знае ли се къде ще се снимат новите епизоди? Извинявам се,ако е коментирано скоро.
В Шри Ланка, започват другата седмица. Наум вече е там.
Дали е сигурно, че ще е в Шри Ланка? В рекламата и при тримата ергени се подказва надпис Казабланка. Дали пък няма да е там?!

Дано да не е на това мизерно място Шри Ланка.Има и много други екзотични места за позициониране.

# 113
Не ми хареса нито един от новите ергени (team Васята завинаги Heart), но ще гледам както винаги. Очаквам единствено Николов да не ме докара отново до заспиване от скука. Надявам се също да не го режисира някой от кандидатите, защото беше жалка гледка в първия му сезон.
П.С. Пешо Фалша прави уж неволен дебют с новата му приятелка в последното ТТ видео на Филип Буков. Знам, че вече беше разкрита тук, но все пак.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 114
А знае ли се къде ще се снимат новите епизоди? Извинявам се,ако е коментирано скоро.
В Шри Ланка, започват другата седмица. Наум вече е там.
Дали е сигурно, че ще е в Шри Ланка? В рекламата и при тримата ергени се подказва надпис Казабланка. Дали пък няма да е там?!
Заради филма Казабланка е надписът, в Шри Ланка ще се снима.

# 115
  • SF

На Маги и Калоян много се кефя, супер много си отиват. Според мен когато Калоян е отишъл на сватбата, близките му са му казали да не се излага повече с Габи - глупава, агресивна, компаньонка, която дори не изглежда да е скъпо платена. Разбирам, че е искал да избута до финала, ама струваше ли си за целта да търпи това гадно човече.. :/

Предаването е заснето преди да започне излъчването по телевизията. Не е на живо.
Но Калоян е имал достъп до интернет и е разбрал в коя се е улюбил. Simple Smile
Ама пък й беше купил златна гривна за подарък.  Можеше да й донесе цветя или бонбони.

# 116
Габи обаче беше позната от втори сезон, който се радваше и на доста рейтинг, така че със сигурност е чул лоши коментари.

# 117
  • София
Аз не вярвам на твърденията, че Калоян и Виктор не са знаели какви са техните избраници още там. На Дениз и се носи славата от поне 10 години, а Габи е един от най-култовите образи от Ергенът, той Калоянчо трябва да е живял в пещера, че да не е знаел изцепките и. Все пак, тези хора влизат в това риалити, не е възможно да не са гледали старите формати. Аз съм запозната с глупостите от Биг Брадър без да съм го гледала и само от социалните мрежи, пък тези wanna be инфлуенсъри, които са влезли в предаването със сигурност цъкат много повече в инстаграм и тикток от мен.
Та, според мен, при Калоян е било комбинация от "тази е единствената свободна" + "забавна е" + "няма да ми се натиска тук нон стоп, т.е. няма да изляза страшен бунак" + "известна е, може и аз да стана известен".

# 118
  • SF
Не са хармонична двойка Габи и Калоян. Джудженце и Върлина, да не говорим като темперамент колко се различават, също като присъствие. Но щом се харесаха, значи и на двамата им хлопа дъската. Габи зяеше по него, той си пиеше и я пропускаше покрай ушите си.
А пък с Маги... сигурно му е интересно, но 12 години е голяма възрастова разлика, дори когато мъжът е по-възрастният. Не знам, за сега временно й се кефи. По-късно ще се появят и проблемите, свързани с това.

# 119
Виктор ли точно намерил да съди Дениз, той с тефтетчето, камшиците, шоколадчетата. Нима той не е чувал преди предаването за Дениз и каква е? Не вярвам! Тя сама му е споделила повечето неща.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 21:03 от *Sweety*

Общи условия

Активация на акаунт