🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 32 225
  • 381
  •   13
Отговори
# 75
  • SF
За какво им е този пиар на тях?

# 76
ЧНГ на всички и мерси за темата Simple Smile

От новите ергени най-симпатичен от видео визитките, доколкото ги помня, ми беше Кристиян.
Стоян ми се струва като някой, който ще играе актьорски етюди а ла Петър.
А Марин ми напомня по нещо в начина на изказване на батката Валентин/Ивайло.

От финалистите в Надкаст ми харесаха Орлин и Тихомир... и някакви части от Филипа. Не ми харесаха никак Денис, Петър, Киара, Краси, Дениз и Виктор.

Красимир и Киара - и двамата много трудно ги слушах и не ги й завърших и двамата не ми допадат. На никого от тях не бих имала доверие за нищо. За протокола отбелязах Красимир, просто защото Киара сякаш призна, че наистина е питала за пари.

Филипа и Йовица - и двамата замазаха някакви неща. После и двамата се омазаха един друг. Повече вярвам на Филипа, въпреки че си мисля, че се е колебаела и си е имала надежди за мистериозния емигрант в Италия. Йовица ми изглежда да се "влюбва" и разлюбва доста бързо, а сега се прави на изигран за съчувствие и реклама.

Калоян и Габриела - на Габриела вярвам повече. Калоян трябваше да си каже, че след излизането за сватбата се е разколебал сериозно поради една или друго причина и нямаше смисъл да се оправадава толкова.

Виктор и Дениз - са ми еднакви. Ако ги определя някой като нарцисисти, то мисля, че и двамата са такива. За отделни неща вярвам и на двамата, но специално за парите и тн - на Виктор повече. Дениз и Блага ме накараха да му вярвам повече, м/д. И двете говореха как можело да си търси работа на заплата/хонорар, като има пари. Не знам в какъв свят живеят хора с такъв начин на мислене.

Петър и Кристина - много повече вярвам на Кристина. Петър, дори не го знам какъв като човек е всъщност, той през цялото време е в някакъв странен режим на актьорска мъдрост и патос.

# 77
Благодаря за новата тема😊Ще гледам новия сезон, разбира се. Най-много ме радва фактът, че нито един от тримата ергени не е мой бивш, така че ще мога да си коментирам без да съм пристрастна😅На пръв прочит не ми харесват и тримата, но да видим какви качества ще покажат. Не очаквам чак такъв цирк като в ЕЛР, та поне се надявам на готини гледки и приятни моми.

# 78
А знае ли се къде ще се снимат новите епизоди? Извинявам се,ако е коментирано скоро.

# 79
Е, Дейзи, то ако и тук имаше бивш, щеше вече да е подозрително 😂

# 80
  • София
А знае ли се къде ще се снимат новите епизоди? Извинявам се,ако е коментирано скоро.
В Шри Ланка, започват другата седмица. Наум вече е там.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 19:58 от Niya-

# 81
  • Варна
Имат си хората възможност - угаждат си, какво по-хубаво от това.
Дали си ги плащат или не, това зависи от договора, който е подписал Наум и какво се е договорил. Може преспокойно, още в началото при преговорите да е казал, че е е Ок само, ако и жена му и детето му могат да пътуват с него и готово.
Нощувките си ги има Наум така или иначе.
Честно казано, ако мъжът ми ми предложи, нямам ангажименти тук, които да ме задържат, с кеф бих си платила самолетните билети и бих живяла в друга държава за 1-2 месеца.

# 82
Парите не са от нашия джоб, БТВ е частна телевизия, така че Наум, ако иска, може и с целия си клас от МУ да ходи в Шри Ланка.
Предвид, че е задължително изискване на лицензодателя водещият на предаването да е сериозно обвързан, допускам, че не е единственият водещ, който пътува със семейството.

# 83
Досадно е всеки сезон да се коментира това , че Наум пътува със семейството си 😀 не им плащаме ние билетите и хотела .

# 84
На мен ми омръзна Наум, не става за водещ и на неговите тиради и словоизлияния заспивам..
Не може ли да изберат някой по-подходящ водещ, а не някакъв нескопосан декламатор. Някой, който да провежда нормални разговори с ергените и кандидатките. Иначе за родата дето я мъкне със себе си - не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава.

# 85
Аз не мисля, че Наум дава зор да е с дете и жена на снимачната площадка. По скоро госпожа Шопова не иска да го пусне сам.

# 86
  • София
Каква лошо да са заедно? Никой не иска да оставя семейството си за два месеца.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 08:48 от Yellow_girl

# 87
  • SF
На мене Наум просто не ми харесва като водещ. Няма харизма, няма и конкретна задача за водещия на Ергенът. Обявява началото на церемонията и стои до раздавачите на рози. Накрая съобщава на жената без роза, че е чао. Кой ти го не може това, бих попитала, но виждам, че Наум не го може.
Както и абсолютно излишната Райна в досегашния сезон. С някакви безразлични физиономии и излъчване ли ги подбират, фигури без присъствие ли търсят, не знам но, както споделяте и вие, за тези незначителни анонси, които всички пропускаме, ми е все едно на кого ще платят ваканцията в Родос или в Шри Ланка.
А какъв договор е подписал Наум, нямаме представа и не е наша работа. Може да има точка "без семейството си не тръгвам".

# 88
  • София
Нито Наум, нито Райна ми харесват като водещи, не че те принципно водят нещо. Но от двамата, Наум е една идея по-приемлив.

# 89
  • София
Нито Наум, нито Райна ми харесват като водещи, не че те принципно водят нещо. Но от двамата, Наум е една идея по-приемлив.

Да, трябваше да се появи Райна, за да "оценя" Наум. И на мен ми е малко по-приемлив. Някакси е по-топъл в излъчване и отношение. Не съм вярвала, че мога да го напиша това за него Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 18:29 от lila

Общи условия

Активация на акаунт