🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 32 918
  • 389
  •   1
Отговори
# 90
То изискването на лицензодателят май беше да е женен, затова преди един от сезоните ходиха при Цитиридис да обясняват, че организират сватба. После като видяха, че и така няма проблеми, замлъкнаха. Големи схемаджии са.

# 91
Тази Райна как е стигнала до водеща? Пише, че актриса била, ама не става за актриса, според мен.

# 92
  • SF
Актриса е. Аз се запознах с нея покрай публичната й връзка с Башар Рахал. Говореха за несполучливите й опасни операции на носа. Снима се в негови филми. Той нали се изявява като съпродуцент на Ники Илиев. Абе показват я по телевизията, но талант някакъв не блика. Дори и с образа на красива водеща на любовно предаване, появявайки се прелестна, нагласена с дрехи, не можа да грабне. Напротив - изигра й лоша роля цялото това представяне.

# 93
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нея я беше гнус да бъде там и дори не се опитваше да го прикрива.

# 94
Райна е абсолютно дърво, никаква харизма. Изглежда недохранена и без живец, с неподходящи тоалети. Даже Маги си беше по-адекватна водеща в Диви и Красиви без грам тв опит.

# 95
  • София
А защо продукцията трябва да има общо с ходенето на Теа и детето в Шри Ланка? Той така или иначе си има осигурено настаняване, дали ще спи там сам или не, все тая, а и ШЛ не е скъпа държава. Самолетни билети могат да си купят и сами. На тяхно място ако имам възможност и аз ще избягам от зимата на топло , не разбирам на кого пречат.

# 96
  • SF
На никого не пречат. Аз също бях в Шри Ланка по време на миналогодишните снимки. Държавата може да се посещава от всеки по всяко време. Имаха един конфликт неотдавна, но сега няма проблем да се пътува и пребивава в страната.
Може и да е част от договора семейството му да си е с него. Договорите с продукцията са двустранни - и едната страна, и другата страна си поставят и договарят условията.

# 97
  • София
Наум е направо цвете в сравнение с безличната Райна, която е 20 кила с мокри дрехи, та чак е плашещо.
Аз му свикнах вече на Наум. В сезон 4 му дадоха малко повече свобода и повече реплики, преди това при Тушев само рецитираше някакви безумни 5 минутни притчи.

# 98
  • SF
Наистина свикнахме и не му обръщаме внимание. 5-минутите речи, обвързани уж с някаква митология, която няма нищо общо с мястото, на което се снима предаването, са безполезни, безинтересни и само харчат телевизионно време. Наум няма потенциала да провежда интервюта, да го играе като вътрешен репортер от мястото на събитията. Да се показва минимално и да си кара екскурзията на Шри Ланка, мене това ме устройва.

# 99
И аз не разбирам защо се дразнят на Наум и семейството му. Ако мъжът ми тръгва на командировка за повече дни и има опция да сме с него с детето, винаги бих отишла.

# 100
  • България
Аз приемам Наум за дърво в ландшафта, той и без това няма никаква функция. Райна изглежда твърде слаба, без живот и без харизма, дано няма заболяване.

# 101
Наум го харесвам за водещ.
Не можах да изгледам целия сезон и не съм коментирала, но ще запомня какво каза Габи, щото много се смях: „Шермин няма да влезе в тази къща! Ще я чакам с чехъла на вратата и ще я бия като хлебарка!“. Joy

# 102
Подкрепям мненията за водещите Наум и Райна. Хареса ми Маги от Диви и красиви.

# 103
А знае ли се къде ще се снимат новите епизоди? Извинявам се,ако е коментирано скоро.
В Шри Ланка, започват другата седмица. Наум вече е там.
Дали е сигурно, че ще е в Шри Ланка? В рекламата и при тримата ергени се подказва надпис Казабланка. Дали пък няма да е там?!

# 104
  • София
Не, отдавна го обявиха, а и Наум вече показва кадри от Шри Ланка и че се радва, че са се върнали там.

Общи условия

Активация на акаунт