🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 52 812
  • 588
  •   7
Отговори
# 585
  • София
Рачков има представление на 14.02, няма как да е тогава.

# 586
Представям си само как с родителите ми/ ни (моята или на половинката) обсъждаме бъдещи планове за бебета. Още повече пък по Коледа. Под елхата, може би?
Тези двамата наистина са тотални неадекватници.

# 587
  • Пловдив
Тя след участието си набра брутална популярност. Не е известна сигурно на някой, който няма интернет. И естествено, че такива връзки се използват И за реклама, какво го разискваме всеки път, все едно е нещо невероятно.

Аз ще те опровергая, не я знаех докато не започнаха да я спрягат с Калоян т.е. доста след финала на сезона й. Всъщност повечето меме-та на тема сезона на Алек бяха с главно действащо лице майка му и нея познавам. Но не съм гледала сезона, изгледах последния епизод бързичко като разбрах за предполагаемата й връзка с Калоян и от там са неприятните ми впечатления за инфантилното поведение на Маги. Отделно и прекалено много интервенции е направила и тя. Кристина и Виктор са много неприятни, а тя с тази реклама на хазарт и "врътки " ми е още по-антипатична.

# 588
Излезе ми новина, че Криси и Виктор от последния сезон пробвали за бебе. Не бързат ли много Trollface
Просто жалки опити да не губят хората интерес към тях, ама са толкова скучни, че очаквам скоро да измислят още някоя тъпотия, която няма да има общо с реалността.

Препоръчвам им да излязат на още някоя дискотечка и да завихрят отново скандал със сметката Trollface

Общи условия

Активация на акаунт