🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 31 671
  • 373
  •   7
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема и Честита Нова Година и от мен!
Новия сезон ще го гледам със сигурност, вероятно отново ще започне от февруари някъде.
От тримата нови ергени сякаш най-симпатичен ми е Марин. Кристиян ми дава много Елвиса вайб, ама може на поведение да изненада приятно. А Стоян ми се струва, че не е за там и няма да се впише.
Това ми е на първо четене засега.
От подкастите май само тези на Орлин и Петър бях добре. И може би на Денис донякъде, въпреки че беше леко безлично.
За разрива между повечето двойки тотално без коментар, особено за връзката на Виктор с Кристина - ще я използва известно време и нея и като дойде следващата ,,по-добра", Крисито ще последва ситуацията на Дениз.
Много фалшива двойка, и там не виждам никакво бъдеще.

Измежду скандалите между много ,,влюбените" двойки повече вярвам на Краси, Филипа, Калоян, Виктор и Петър, въпреки че от тях само Калоян ми е симпатичен.
Останалите са по принуда, защото другите участници в скандалите са ми под нулата.
Виктор ми е от немайкъде, само защото Дениз се изложи страшно много след предаването и показа че навън е същата от сезон 1.

За Маги и Калоян много се радвам, че са заедно, той си отива много повече с Маги, отколкото с Габриела.
Дано да имат светло бъдеще!
И за Натали и Орлин също се радвам, че останаха единствената двойка след този сезон. Надявам се да не е пиар от тяхна страна.

# 31
  • София
Не мога да ви разбера защо така осъждате Дениз, с какво се е изложила толкова? Всичко, в което я обвинява Виктор е от нейното минало, което няма как да изтрие и да промени. Да, миналото ѝ не е за гордост, напротив има доста излагащи неща, които той успя да изрови и да развее пред цяла България. Който само е подозирал, вече е сигурен с какво се е занимавала Дениз. И какво? Не може ли да се измъкне от това минало?! Всички тези истории, винаги ли ще я дърпат надолу? Няма нищо, което е направила, след като са били заедно с Виктор. Може и да пропускам нещо все пак.

# 32
Не мога да ви разбера защо така осъждате Дениз, с какво се е изложила толкова? Всичко, в което я обвинява Виктор е от нейното минало, което няма как да изтрие и да промени. Да, миналото ѝ не е за гордост, напротив има доста излагащи неща, които той успя да изрови и да развее пред цяла България. Който само е подозирал, вече е сигурен с какво се е занимавала Дениз. И какво? Не може ли да се измъкне от това минало?! Всички тези истории, винаги ли ще я дърпат надолу? Няма нищо, което е направила, след като са били заедно с Виктор. Може и да пропускам нещо все пак.

Аз не мога да приема доводите на Виктор за Дениз и миналото и. Тя доста неща уж му е споделила в предаването, та той е трябвало да добие представа още там като добър анализатор. Просто така му е удобно да излиза от ситуацията. Също като Филипа с Йовица. Вътре не му се дърпаше като я целува после му коментира хигиената. Тя спеше в едно легло с него и все едно не го видя там още. Истината е, че всички бяха там за популярност. Петър го видях с момичето от сватбата/кумата/, която спрягаха за негова приятелка от преди предаването....
Ето тази....

Същата снимка има и той, но от 15.08, малко е съмнително.

Ето и още от него:

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 17:34 от Lotus32

# 33
Оф, тия тримата не мога да ги гледам. Не вярвах, че могат да намерят по-противни от Васил и Марто... Надминаха очакванията ми.

Гледам подкаста с Филипа на Дениз и към края стана дума за Виктор, знам, че е сниман преди Надкаст, но пак я усетих как аха аха да ревне. Наистина си беше хлътнала...

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 18:47 от RoseofVersailles

# 34
Май ще гледам новия Ерген. Американският бизнесмен ми е интересен.

От миналия сезон най-симпатични ми бяха Денислав и Дениз, но първият го няма в анкетата.

На Орлин и Натали не вярвам. PR двойка.

# 35
Аз ще го гледам със сигурност, защото ми е навик да си гледам Ергенът, но съдейки по миналогодишния сезон на Николов не очаквам много.

# 36
Някакво клипче е качила Натали, където се сърди, че Орлин не я гледал докато се преоблича, доколкото разбрах?! Голям лигоч.

# 37
А, и дано имат повече бюджет от Рая. Искам да гледам срещи на по прилични места.

# 38
Шопови заминават да снимат новият Ерген. Взимат и Амая, но тя не е ли ученичка вече? Много късно започват снимките, дано не го пуснат чак май месец!

# 39
Шопови заминават да снимат новият Ерген. Взимат и Амая, но тя не е ли ученичка вече? Много късно започват снимките, дано не го пуснат чак май месец!
Могат да монтират и излъчват паралелно. Така се намалява риска от спойлери. Дано е така!

# 40
  • София
Предучилищна е. И миналата година снимките бяха така с разлика около месец, така имаше по-малко спойлери.

# 41
Благодаря за новата тема. Ще гледам новия Ерген. Кристиян ми е най- симпатичен на пръв поглед.

# 42
  • Варна
Дават повторение на Кажи Честно по БТВ в момента - наш Виктор там, явно с палавия си шоколад, давам знак, ако ви се гледа.

Предаването мисля, че е от пролетта или по-рано.

П.С. Пропуснах да кажа, че и там си изглежда мега мазен и неприятен…

# 43
Тъкмо гледам Виктор в Кажи честно

# 44
Един от журито гласува за Виктор, защото му изглеждал като "много перверзен тип" ахахахаха

Общи условия

Активация на акаунт