🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 46 838
  • 502
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хахах, татко Танко и мама Светла бяха топ попадения Grinning Така ми оправихте деня, като ги споменахте - дори си спомням как татко Танко имаше доста фенки във форума, дори го предлагаха за златният ерген - и аз много бих се зарадвала и на формата, и на ергена Grinning

А златни моми могат да потърсят в коментарите под постовете на Танко.
Преди време тук са споделяни доста забавни.

# 496
Малко да раздвижим темата. Излезе ми видео на Анна Мария и Денис. Преди време не го ли спрягаха с Косара? И погледнах двете дружки Косара и Анна Мария вече не се следват. 😃 Нали по това вече разбираш дали хората са приятели, гаджета и т.н. 😃

# 497
  • SF
Кой Денис?

# 498
С Бонбонова беше на финал

# 499
Малко да раздвижим темата. Излезе ми видео на Анна Мария и Денис. Преди време не го ли спрягаха с Косара? И погледнах двете дружки Косара и Анна Мария вече не се следват. 😃 Нали по това вече разбираш дали хората са приятели, гаджета и т.н. 😃

Да, Ана май се е разделила с нейният....

# 500
Да, към края на годината си пролича, че се е разделила с приятеля си.
Косара и АМ са се скарали ли? Интересно, сравнително скоро постваха заедно.

# 501
Бях виждала АМ, разминахме се, учудващо не е едра, обаче устните и гърдите са потрес. Направо се е обезобразила с тези обеми. Косара нещо не й провървяха бизнесите, а голямо самочувствие имаше. Май само Даниела се реализира от всички.

# 502
Да, към края на годината си пролича, че се е разделила с приятеля си.
Косара и АМ са се скарали ли? Интересно, сравнително скоро постваха заедно.
Не знам, да не пускам някакви фалшиви новини, но гледам, че не се следват. Анна Мария напоследък качва все сторита с този Денис.

Общи условия

Активация на акаунт