🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 49 906
  • 545
  •   12
Отговори
# 525
Ох, като се сетя как мънка. 😅😅😅 Иначе е сладур.

# 526
Ех мечти, един иска да е политик, друг най -добрият инфлуенсър, известен актьор и какво ли още не, само за любовта май никой не се вълнува. 🙃

# 527
Маги не я знам / помня точно на колко години е , но визуално на снимката изглежда като да гони 40-ка. Та си им личи, Калоян визуално не изглежда да е към 40
Аз не съм много сигурна дали много хора щяха да мислят, че са като леля и племенник, ако не знаеха възрастта й.

# 528
  • София
Калата да си вземе Габи Бланко за вице и ще са топ кандидат-президентска двойка Grinning Ще е първият президент в света, започнал от Ергенът Grinning

# 529
Посмях се
Калоян- политик Joy
Е, че как - нали си показа снимки от протестите с Магито и сега очевидно очаква да намаже. И той ли се води Джен Зи, че не съм наясно кой набор влиза в тази група?! Вероятно се надява някоя партия любима да го включи в листите и да стане политик. Мда, чуден ще е охльо-бохльо. Магито и тя ли е правила нова брадичка тип биба Яга или така си изглежда?

# 530
Маги не я знам / помня точно на колко години е , но визуално на снимката изглежда като да гони 40-ка. Та си им личи, Калоян визуално не изглежда да е към 40
Аз не съм много сигурна дали много хора щяха да мислят, че са като леля и племенник, ако не знаеха възрастта й.

Ама тя не е ли на 40? В ергенът беше май 36-37?

# 531

Ама тя не е ли на 40? В ергенът беше май 36-37?

Май беше 87 набор, та направо си отива към 40.

# 532
Това от реално стори ли е? Видях го във ФБ група.

# 533
Колко заблуден и откъснат от реалността трябва да си да напишеш подобно нещо на стори неиронично. Валката някак си в сезона си остави съвсем различно впечатление за себе си. Явно лукса разглезва бързо Satisfied

# 534
Валката и нейните откровености за пътуванията им, звучи като да не осъзнава как сама се определя като трофей който е там само за украса.
Ми отговори с ирония, с хумор или поне не толкова конкретно. Толкова ли е трудно ако държиш да отговаряш, да напишеш нещо от сорта на: аз мечтая, а той сбъдва мечтите ми. 🙃

# 535
Маги ще стане на 39 това лято

# 536
  • Be realistic - plan for a miracle.
Валерия благородно запълва липсите на криндж в периода преди да почне новия Ерген.

# 537
Добре си е Валерия, живее си живот под наем до едно време. После и тя като Цвети ще отлети на някъде. Обаче поне Цвети си има някакъв бизнес и собствени доходи, докато другата разчита само на спонсор.

# 538
Да, преди спонсора, просеше в един подлез Wink

# 539
Просяците са си най добре. Нито работно време гонят, нито данъци плащат. Важното е да има ядково мляко, неподсладено.

Общи условия

Активация на акаунт