🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 51 066
  • 569
  •   7
Отговори
# 555
Царина съм я виждала няколко пъти в обща компания , мила е , но визуално не може да се сравнява с Маги . То е важно Алек да си я харесва , де .

# 556
Царина съм я виждала няколко пъти в обща компания , мила е , но визуално не може да се сравнява с Маги . То е важно Алек да си я харесва , де .
Той милия си има едипов комплекс, така че, да. Важното е да си я харесва кака си.

# 557
Маги не може да стъпи интелектуално на малкия пръст на Царина. Но пък ако се обичат с Калоян им пожелавам щастие.
Защо за мъжете разликата не е проблем, а за жените е морално осъдително. В кой век живеем?

# 558
Майката на Алек казваше нещо от сорта, че жените остаряват по-бързо от мъжете и след една определена възраст разликата доста си личи. Bonbonka, никой не я осъжда, нека си се обичат, но че външно си личи разликата е факт.

# 559
Но пък ако се обичат с Калоян им пожелавам щастие.
Тези хора, не визирам само Маги и Калоян, а всички риалити "звезди", нещо ме бъгнаха на тема истински чувства. Някак ми е трудно да повярвам, че се харесват истински, камо ли да се обичат. Поне Калоян не изглежда баш влюбен, отдаден и потънал в чувства. По-скоро му е ок и се перчи с лъскавата кака. Маги, за мен, винаги е излъчвала някакво отчаяние, та за нея е разбираемо ако е хлътнала като хлапе. И пак казвам, нека са щастливи заедно, влюбени или не, с все последователите и феновете си.

# 560
Майката на Алек беше подредила всички на финала на тема възраст. Алек пък и двете си избрал по-възрастни. Още се смея на една смешка във фейсбук, която обобщи финала на Алековоя сезон. "Алек, хайде, мама, казвай чао на каките и да си ходим"Simple Smile))

# 561
Царина наскоро роди и излгежда по-различно но е естествена докато Маги е наръпкана с филъри и малко я състаряват.
Един тип са и с Надежда.
Ето от този подкаст Царина ми изглежда много добре, мен ми харесва даже повече, чак пък да не могат да се сравняват..

# 562
Kсения(майката на Алек) представи действителната ситуация - на 40 год. в женския организъм започват хормонални промени.Това се отразява на репродуктивността и на целия начин на живот. Младият мъж около 30-те има съвсем различни потребности от тези на жените във въпросната възраст.
Не знам защо всички скочиха срещу Ксения,тя каза простичката истина за всяка една жена-за неизбежните промени в чисто здравословен план. Да се правят илюзии с такива възрастови разлики  ,където жената е с превес и то значителен,е пагубно.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:25 от Berussa

# 563
За съжаление в повечето случаи е така но и мъжът може да има проблеми в по-ранна възраст.
Много агресивно го казваше майка му и в крайна сметка ако бяха действали щеше да стане.
С Царина бързо бяха заедно и тя в крайна сметка роди нормално.
Тя Маги тогава беше на 35-36

# 564
Има филър в устата явно и Царина , все тая де, на живо не ми хареса и като стил на обличане.

# 565
Да отклоня малко темата за годините на Маги. Новият ерген, този с голата глава, как е възможно да е на 30 години? Изглежда на 40+++++

# 566
Да, и на мен ми изглежда там някъде на години. Другият пък - втори Генчо, дежа вю. Сал този Хамериканеца има вид що годе и дано се окаже интересна личност. 😁

# 567
Имат ли вече дата на старта, то не остана?

# 568
Да, и на мен ми изглежда там някъде на години. Другият пък - втори Генчо, дежа вю. Сал този Хамериканеца има вид що годе и дано се окаже интересна личност. 😁

Да, този “американецът” ми дава малко Виктор сезон 1 вибрации 😄

# 569
  • SF
Вчера видях Виктор от Тримата от миналия сезон от Шри Ланка.
Намирах го за красиво момче, но на живо няма никакво излъчване, никаква харизма, и почти никакъв сексапил не успях да уловя. Не знам Любомира и останалите по какво се бяха подвели. Даже леко като маймунка се хили и... Разочарована съм. Може би за накое 20-годишно момиче или ученичка от горните класове, може и да й е интересен по някакъв начин. Не знам по какъв.

Общи условия

Активация на акаунт