🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 57 991
  • 625
  •   8
Отговори
# 615
Оказа се следното:
Обявяват, че започва "Ергенът" с новите три муцуни от 09.02. Обаче по-долу пише 07 февруари 2025 г. Laughing
Ивинете, че ви заблудих.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 15:37 от FreakOnALeash

# 616
9 февр. е почнал през 2025

# 617
Да де, аз се заблудих по снимката на новите.

# 618
Как са ги сложили: един с папионка, един с вратовръзка и един с кърпичка 😄 Естетически издържано, ала-бала, но защо правят хората на маймуни в цирк - не ми е ясно. Нали уж щяха да са себе си тези ергени и етгенки на този продуцент. Ами двама от трима изобщо не звучат себе си. А третият ми се струва просто по-непринуден, защото е по-млад. Пак измишльотини около работа, мечти, реалност. Май ще го сменя това шоу с някое американско от онези, където само се натискат и гледат като герои от индийски сериал - Love Island or whatever... така или иначе са еднакво нереалистични.

# 619
Мисля, че още снимат.

Миналата година не започнаха ли също още докато снимаха?
Докога телевизиите ще се дебнат една друга, за да си нагодят графиците?

# 620
Ако имате абонамент във Voyo - излезе ми “Гледайте Ергенът един ден преди всички”.
 Само не разбрах само първия епизод ще може да се гледа преди да го пуснат по телевизията или попринцип всички епизоди ще са активни един ден преди излъчването им по телевизията.

# 621
Този с голата глава изглежда чисто луд - какви са тия тикове, какво е това чудо Grinning

# 622
Хахаааа, тъкмо гледах визитките, няма такъв криииинджж Grinning Grinning Най-вече тоя с голата глава, защо си прави така устичката, ужасен, даже много ужасен тип.
Малкият става, свеж е, другия пък поне отговаряше нормално, ама с тая психарска физиономия, ъъъъ...
Явно пак ще е сезон с кадри, които ще ме е срам да гледам.

# 623
Видях, че са обявили Капките да започнат на 16/02 (понеделник), което със сигурност значи, че Ергенът няма да стартира на 16/02. Може би ще е ден по-късно на 17ти.

# 624
  • Варна
То пък, какви са тия тайни кога ще започва...Много секретно. Grinning

# 625
Мисля че като го обяват, веднага ще се качи в социалните мрежи.
Миналата година също започна докато още се снима.
Според мен чакат да видят кога ще пуснат другите за да решат.
Миналата година беше същото, май с Хелс Китчън се състезаваха

Общи условия

Активация на акаунт