☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 59 157
  • 637
  •   15
Отговори
# 210
Мерси Анджи! 🥰
Изглеждаш страхотно с дънките барел, мното те харесах!

# 211
  • тук-там
Анджи, пропуснах барела. Може ли още веднъж. Много съм любопитна как си го стилизирала. Благодаря!

# 212
Джоана лекарството го купувам от Гърция, не мога да кажа става ли за дискова херния, за жалост не мога и да прочета на гръцки!🤔
Мими, ето дословен превод на надписа от тубичката: HeartHeartHeart
"Облекчава веднага:
*мускулни болки
*болки в ставите - артралгии
*схващания в кръста и гърба"
Намерих го . Ще попрочета и ще го поръчам да го пробваме. Тя измаза не знам колко различни крема последния месец...

# 213
  • Burgas, Bulgaria
Специално ти ги изпратих на лични, прекрасна mtz. HeartHeartHeart

# 214
Мими, нали знаеш, че през камерата на телефона си с Гугъл Ленс можеш да четеш всякакви езици? Как мислиш аз си чета корейските мазила?!

Става и през апа Google translate!

Ясно, че всичко страда от намалените естрогени, но има и други фактори, които влияят. На първо място гени, след това начин на живот, хранене, спорт. Студът може да потенцира, но не предизвиква.... Но естрогени нямам вече, така че не са само те.
Разбира се, не съм твърдяла, че естрогените са единствената причина. Но гените/храненето и спорта, които на 30-40 ме държаха в прилична форма и без болки на 50 вече не са достатъчни се оказа (при мен).

Потвърждавам за коленете и болките в тях. При мен се оказаха свързани със дисбаланс във квадрицепсите и хамстрингите (силни квадрицепци и слаби хамс). Оправя се с упражнения, разбира се, но не безразборни, защото  дисбалансът може да се задълбочи. Винаги е добра идея консултация със рехабилитатор.

Вчера в движение мернах и Анджи и Магни - много различни, но и двете страхотни и стилни!

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 17:42 от Agent Provocateur

# 215
  • Ямбол
Едва сега успявам да се отбележа в новата тема.

Май никой не успях да видя, но съм сигурна, че сте супер 💜
От мен две-три ежедневни визии от последните дни:

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 19:15 от Майола Бени

# 216
  • Бургас/Пз
Агент, ако трябва да избереш само едно от устройствата, кое ще е то?
Лина, понеже категорично не мога да кажа, че "това" работи 2 пъти по-добре от "онова" бих заложила на това, което на хартия е най-мощно и най-препоръчвано за възрастта ми - RF Ultra Tune 40.68. Но те предупреждавам, че от всичките ми джаджи тази е най-некомфортна за ползване. А това трябва да се отчита, че ние жените рядко посягаме към нещо, което не ни носи наслада и комфорт Simple Smile
Агентче, какво имаш предвид под дискомфорт. Има ли същия боцкащ ефект, както другата джаджа на Медикюб?
Прочетох, че Tune 40.68  се използва без контактен гел. Дали правилно съм разбрала или някъде съм се изгубила в превода?
Чудя се как тогава се повлиява по-доброто проникване на мазилата в кожата. Много съм объркана понякога. 🤔

# 217
  • тук-там
Майола, много ми хареса как си стилизирала туниката

# 218
За много години, дами Heart Exl Бъдете здрави и сбъдвайте мечти Flowers Hibiscus

Едно видео за новогодишните обещания, харчения и стил ме инспирира да се включа днес
https://www.facebook.com/share/r/1GtMUB32xY/

Агент, мерси за идеята за превода Heart Exl проспала съм нещо толкова полезно!

Разкрасителните машинки ме изкушават, но мисля да наблегна повече на другите праметри от комплексната грижа, засега:) Съгласна съм, че трябват навици. Срещам различни твърдения за изграждането им- от 3 седмици до 3 месеца, ако правиш всеки ден едно и също, мозъкът ще го автоматизира. При мен някои навици отнеха години:)

И друга гледна точка извън групата тук: болките в кръста при майка ми (82г) се оказаха мускулни. От години ми обяснява, че трябва се "пази", да не се движи много. Обездвижването също е фактор в някои случаи.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 10:14 от Elirost

# 219
Възрастните хора така са научени. Да се пазят, да не се движат много, за да не ги заболи.
Другата крайност също не води до нищо добро.

Пробвайте магнезиево олио за болежките.

# 220
И при мен е от обездвижване, цял ден на стола в една поза. Вратът е циментиран направо. Но нямам право да се оплаквам, аз съм си несериозната и мързеливата! ☺️
Ей на поканиха ме днес на фитнес, аз на кино ще ходя, на Аватар.

# 221
Другата крайност също не води до нищо добро.
Linofrina, какво имаш предвид?

Мими, сподели после за филма Flowers Hibiscus Между другото имаш стойка на балерина (от снимките видно:))

# 222
Е, как какво. Претоварване на инат.

# 223
Ели като се видим някога ще те почерпя каквото си пожелаеш! За балерината...🥰

# 224
Mimi, за мен ще бъде удоволствие да се видим Heart Exl искрена съм, да си знаеш Kissing Face

Linofrina, помислих че нещо конкретно имаш предвид, затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт