☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 58 690
  • 636
  •   5
Отговори
# 195
Света, аз ползвам един крем - 911, така пише.
Има различни видове от серията, на моят пише Травмалгон.
Като ме намаже мъжа ми по поразените участъци, кожата направо пламва - и на външен вид, и на усещане.
Но нямам представа дали ще помогне при измръзнал пръст.

# 196
Ставните болки далеч не са само от студа, а по скоро от намалелия естроген! За себе си съм убедена, че е така.

Показаните боти и палто са красиви, а показаните крака са още по-красиви, но аз бих избягвала да ги съчетавам, ако чорапогащникът не е плътен и в цвета на ботите, а също така бих внимавала полата да не се "етажира" с палтото. Трябва да се пробва пред огледало, иначе си е голa теория и спекулация. Ще се опитам да се илюстрирам.
Скрит текст:

Агент, ако трябва да избереш само едно от устройствата, кое ще е то?
Лина, понеже категорично не мога да кажа, че "това" работи 2 пъти по-добре от "онова" бих заложила на това, което на хартия е най-мощно и най-препоръчвано за възрастта ми - RF Ultra Tune 40.68. Но те предупреждавам, че от всичките ми джаджи тази е най-некомфортна за ползване. А това трябва да се отчита, че ние жените рядко посягаме към нещо, което не ни носи наслада и комфорт Simple Smile

# 197
  • някъде под слънцето...

За болежките - трябва да се работи за здравина на мускулите, които поддържат тези кости. ...За работещите редовно на клавиатурна клавиатура и мишка - ергономичните правят чудеса. Simple Smile
И стола ми в офиса е ергономичен, усещам разликата,  с моя ,(който уж ми продадоха за удобен), когато работя от къщи..В офиса са ни оборудвали с  помощни поставки за  китките при работа с клавиатура и мишка, имаме и поставки за краката, но нали съм див балкански субект,  всички ми пречат ...
 За укрепването на мускулите си в десятката.Дъщеря ми се беше контузила по време на спорт,   точно това и обяснили, че трябва да засили мускулите около проблемната зона.След няколко  цикъла физио терапия болките изчезнха.

# 198
Много добре онагледено за етажите, Агент. Аз затова обикновено предпочитам дълги палта, задължително да покриват полите или ако се вижда да е минимално.
Ставните болки далеч не са само от студа, а по скоро от намалелия естроген! За себе си съм убедена, че е така.
И аз за себе си. При мен дори не е студено. Но аз карам с ръкавици от октомври до май.
Момичета да отминават болежките.

След час ММ трябва да ме вземе за вечеря. И точно защото меченцето топли (много го нося и аз) се спирам на късото сако.

Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 09:07 от MagniМ

# 199
Агент, благодаря. Струва ми се, че жените сме готови на какви ли не жертви за младост и хубост Simple Smile

С укрепване на мускулите вече нямам болки в коленете. Въпросът е да става по правилен начин.

# 200
  • Русе
Честита Нова година! Честити да сте всички празнували в темата!
Паднаха ми се различни късмети от няколко баници, но здравето запомних най-вече и "Ще те гали морски бриз на интерконтинентален круиз"...а дано, ама...
Магни, супер изглеждаш!

# 201
  • Бургас
Света, пробвали сме почти всичко за мазане при болки. Финалгон загрява осезаемо, нанася се с апликатор и се внимава да не пипнеш очи, защото е страшно.

# 202
  • Burgas, Bulgaria
Магни = страхотна и LOVE! HeartHeartHeart

# 203
Магнииии, супер си красавице! 😍
Аз вече с нови краченца, цветът - обичайния.
Зверски ме боли и мен вратът отдясно и  съм извадила от 2-3 дни гръцкото ми чудо!

# 204

Показаните боти и палто са красиви, а показаните крака са още по-красиви, но аз бих избягвала да ги съчетавам, ако чорапогащникът не е плътен и в цвета на ботите, а също така бих внимавала полата да не се "етажира" с палтото. Трябва да се пробва пред огледало, иначе си е голa теория и спекулация. Ще се опитам да се илюстрирам.
Скрит текст:
Скрит текст:

Agent Provocateur, страхотно си го описала, благодаря и за приложените снимки Yellow Heart

За болките в ставите( в момента ми е болна тема), добре действа и прием на милгамма N.
Магнииииш, супер си красавице! 😍
Аз вече с нови краченца, цветът - обичайния.
Зверски ме боли вратът отдясно и аз съм извадила от 2-3 дни гръцкото ми чудо!
Скрит текст:

[/spoiler]
Мога ли да попитам от къде го поръчвате и също така дали е подходящ за дискова херния? (майка ми е в много тежки болки от месец) и се съсипа от пиене на всякакви лекарства, инжекции.. Искам да взема някакъв крем, който да има добри резултати.

# 205
  • тук-там
Ясно, че всичко страда от намалените естрогени, но има и други фактори, които влияят. На първо място гени, след това начин на живот, хранене, спорт. Студът може да потенцира, но не предизвиква. Аз съм от година в мено. Нямам болки. А преди година си счупих китката. Няма да ме подмине със сигурност. Но естрогени нямам вече, така че не са само те.

# 206
За болките в ставите, на мен ми помага (може и да си внушавам) двойна доза колаген за няколко дни. Ако е много зле положението - обезболяващо за 3-4 дни. И спорт, дори от най-базовите упражнения, след като мине кризата.

# 207
Джоана лекарството го купувам от Гърция, не мога да кажа става ли за дискова херния, за жалост не мога и да прочета на гръцки!🤔

# 208
# 209
  • Burgas, Bulgaria
Джоана лекарството го купувам от Гърция, не мога да кажа става ли за дискова херния, за жалост не мога и да прочета на гръцки!🤔
Мими, ето дословен превод на надписа от тубичката: HeartHeartHeart
"Облекчава веднага:
*мускулни болки
*болки в ставите - артралгии
*схващания в кръста и гърба"

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 09:36 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт