☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 53 007
  • 589
  •   11
Отговори
# 405
  • Burgas, Bulgaria
*sve*, много си красива в страхотната рокля! HeartHeartHeart

# 406
Боже, Све, страхотна си. Ти, ДХ3 и Анджи сте ми пример за жени, които нямате неизпипан детайл по себе си, когато се покажете.

Барел не ми отива, според мен са чудни за фигурата на МТЗ обаче. Дъщеря ми скоро си купи едни, които са адски широки, прилича ми на котарака в чизми с тях, но се харесва и си ги носи, няма да слуша майка си;)

# 407
Привет! Честит празник на именничките днес!
Много ми хареса роклята *sve*.
Една цветна комбинация от люляково и червено ми легна на сърце тези дни. И се разрових за наличности веднага Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 08:17 от pep_si

# 408
  • Ямбол
Аз реших, че искам още цветни обувки и се сдобих с това 😅

Скрит текст:

Све, Анджи, Пепси - много сте хубави 🩵.

Пепси, имам идеалните обувки за този аутфит:

Сиска, благодаря 🌸
Мими, мега свежари сте с този Ники =))

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 00:36 от Майола Бени

# 409
мтз, харесах те с барела и пуловера. Точно така ми харесва да се носи барел, с нещо по женствено горе и с подчертана талия /както беше и Анджи вчера/ - като контрапункт на широкия барел, така се уравновесява визията. Само бих ти препоръчала, по високи обувки, за да падне хубаво дължината на дънките.
Широко долу, широко горе /но не много/ и с подчертана талия също става
Скрит текст:
Широко горе, широко долу и без талия е аморфна комбинация, на мен лично никак не ми харесва.

Във връзка с нашата дискусия за шапки, показвам тренда в шапките 2025/2026 година:
busket hats
Скрит текст:

по нестандартен модел busket

baker boy
Скрит текст:

барети
Скрит текст:

между другото на снимката е моделът, който Ани търси /на хубава марка и добра цена/, но не зная дали доставят до Бг

https://kangol.com/products/faux-fur-beret?variant=43365218615478
класически плетени шапки и balaclavas
Скрит текст:

и един нов модел, отскоро наложил се - pillbox hats
Скрит текст:

Ето и кратко клипче
https://www.tiktok.com/@fashioncollages/video/7571807988831325462

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 02:52 от Sweta

# 410
  • тук-там
Света, благодаря! Аз на снимката бях с пантофи бирки вкъщи Simple Smile Иначе съм с ugg навън.
Пепси, съчетанието е хубаво, но панталонът ми се вижда в по-розовата гама. Може би червено-червено ще е още по-добре.

# 411
  • Бургас/Пз
Чудни сте всички!
На Све роклята й стои прекрасно. Монго ми хареса комбинацията с коланчето и обувките. Страхотна!

Света, благодаря за всички шапки 😘

Днес празнувам името си и ви черпя с питка

В супер настроение и в червено днес

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:17 от ani_d

# 412
Честита да си Ани! Много щастие, усмивки и красота ти желая! 🌺

# 413
  • Русе
ani_d, честит имен ден! Здрава и много щастлива бъди!
Момичета, много благодаря за хубавите думи! Много се чудих за колана, но нямаше как да облека роклята без и този ми се стори най-подходящ от наличните.

# 414
Све, много я харесах, чудя се на мен дали ще ми стои? 🤔

# 415
Честит имен ден, Ани! Flowers Hibiscus
Много свежа комбинация с дънките, пуловера и шалчето! Kissing Heart

# 416
Честит имен ден, Ани! Чудесна си в червено!
Све, роклята ти стои прекрасно, много ми хареса, ако ме поканят на трета сватба скоро ще си взема същата, че рискувам всички да ми научат синята рокля, ако продължавам все с нея да се кипря.
Анджи, много ми хареса с кремавия монохром, много си готина.
Изтървах mtz, но вярвам, че барела й е стоял супер. И аз се обзаведох с 2 чифта и много си ги нося, удобни са и ми харесват.
Сиска, чудех се къде се губиш, прекрасни сте с детето! Тя ще намери баланса с храната, но знам че на доста хора там килограмите им литват нагоре в началото, когато отидат. Респект за движението! Аз също забелязах, че Ал и Копче отсъстват от много време (и други момичета също,  вероятно).
Адаш, много си свежа в съботно-работната утрин! И с една шапка те мернах, много ти отива. Аз съм решила да си търся баретка, чух, че някъде около Славейков имало шапкар, който шиел шапки по модел. Харесах една антична баретка на свекито, която я е взимала някога много отдавна от Русия, но на мен ми застана доста добре на главата, но не намирам от къде бих могла да поръчам сходен модел, всички ми се струват различни.

# 417
Честити да сте всички, празнуващи днес!🥰 ( да се брои 20мин назад:)))

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:27 от ДХ3

# 418
ДХЗ, много си хубава! Обожавам тъмно червен цвят- бордо, марсала или известен с друго име. Искам да използвам снимката ти и да питам (!без да визирам теб, а ММ!) трябва ли колан на дънките? ММ постоянно ми мрънка да нося колан, а виждам, че и ти не си с такъв.
Пепси, аз също съм за по- червен цвят панталон. Съпоставени двете снимки една до друга правят панталона да изглежда избелял и се губи търсения ефект.
Ани, със закъснение- бъди честита и името ти да ти носи само позитиви!
Честити да са и днешните празнуващи!

# 419
ДХЗ, много хубаво съчетание, палтенцето ти е разкошно!
Mariat, без да съм моден експерт, напоследък забелязвам тенденция към завръщане на колана като аксесоар. По едни време не се слагаше на дънките, даже все още доста хора не слагат. Аз лично се водя от модела дънки и дали искам да съчетая дрехите по определен начин. На дънките с по-висока талия не слагам колан, защото ми убива и не ми харесва как ми застава. В общи линии си е строго индивидуално и не е задължително, но също така си мисля, че се все повече се носят колани.

Общи условия

Активация на акаунт