☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 52 967
  • 589
  •   12
Отговори
# 585
Всичко, казано от ДХ3 е вярно. Аз също ги слагам само за навън, у дома си стоя с очила. Свалям ги вечер задължително. Едното ми дете също е с лещи, но вкъщи носи очила. Бързо свикна. Ще допълня за моите лещи - 38% водно съдържание са достатъчно комфортни лещи, но не са твърде тънки, за да се слепват при вадене и слагане. Именно това е проблема при лещите с по-голямо водно съдържание - залепват се или се късат по-лесно.

# 586
Нося очила от половин година - много се дразня как се цапат стъклата. В средата на деня вече почвам да виждам различно с двете очи. Все се замазва… а и не знам какви ми ги направиха.
ДХЗ, съжалявам за Блеки. Тича във вечните полета:heart: и ние изгубихме майката на прайда преди 2г.
Моите 2 са на по 11 години май вече и дебеланко черното магаре на ..7 май.
Много умни са котките, знаят си иметреса и човеците. Бялата ни принцеса е тренирала ММ - щом почне да се заиграва с пердето е знак да отиде да я реши или да я вземе на ръце.
Но ни имат пълно доверие. Колкото могат да са проклети (или глуповати в случая на Шошо), толкова и ни вярват.
И да отчета Грегъри Портър - ако нямате билет момичета от София - вземете си за утре вечер! Музикантите му са много добри! Това е от голямо значение.

# 587
  • Бургас
Хаши, носих лещи, от  тинейджърската възраст до към 30 години. Спрях, защото започнаха да ми дразнят. Признавам си като съм била дете  съм правила какви ли не глупости-спала съм с лещи,  не съм ги сменяла навреме и никой не ми е обръщал внимание. Диоптъра ми нарасна точно тогава и все си мисля, че лещите допринесоха дори и да не са пряк виновник, затова внимавайте.Сега има информация, има много видове.Не го оставяйте без контрол дали спазва всички условия за съхранение, почистване, смяна.
Също така и аз бих казала като Диа да не са от най-тънките, защото не се усещат т.е огъват се, трудно ги вадиш и слагаш, тези с повече водно съдържание.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 09:43 от Галчудо

# 588
Днес така

По въпроса за козметични и фризьорски услуги - ще продължавам да ги ползвам.
Като казах фризьор и се сетих, че една колежка влезе в болница след последното боядисване, алергична реакция.
Много се напрягам от подобни ситуации.

# 589
  • В полите на Пирин планина
За контактните лещи да се изкажа и аз (нося от 2000 г. някъде) - най-добре е на начинаещ да се вземат ежедневни лещи. Малко по-скъпо излиза, но го няма моментът със съхранението и евентуалното замърсяване. Лично аз от няколко години нося такива и комфортът е незаменим за мене, предвид, че съм с доста висок диоптър късогледство.

Общи условия

Активация на акаунт