☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 51 106
  • 577
  •   40
Отговори
# 570
  • Бургас
Цитат
Света, твоето как е с характера? Че и те не славят с добри обноски.
Галчудо, вярна е славата им - много добричко, гушливо, благородно същество и голяма чистница. Второ коте ми е от тази порода, първото беше същото. Само хубави неща мога да кажа за тях.
А за първото още съжалявам, че не го кастрирахме, беше отдавна не знаехме за тази процедура, никой ветеринар не ни посъветва - така се мъчи горката.

Света, аз имах предвид обратно.Видя ми се като сиамка, а за тях съм чувала, че са много диви. И нашето милото така, но кой ти знаеше тогава.

# 571
108 мнения, ще св връщам после:)
И за котаците  - Мими - да ти пратя един брой Simple Smile
Деси, ти нямаше ли черен хубавец?
Тук е “страаашен Стууууд” както се казваше в един детски сериал от времето на синко:)
Но това не ни спира за концерт! Грегъри Потър - идем! Тази вечер в Прага, утре - София! Ако някой е пропуснал Simple Smile

# 572
Страшни домашни любимци кой от кой по хубав.😍😍😍😍😻😻😻

Сигурно го знаете, ама да мотивирам mimi.7299 😉

сибирска невска маскарадна

Никой ли от София, не се наема да ми препоръча фризьор?

# 573
Оле Пинко, страхотна е! 😍 Ама ще пуска много космииииш! 🙃🙂😀
Все забравям да кажа за масажора, пробвах го, доволна съм, отпуска вратлето и плешките! 😉

# 574
  • Русе
Леле, какви очи има това коте!
Страхотни сладури са ви животинките.

# 575
Pinko, страхотен Кот!🥰 Ще пиша на лични за фризьор, но само връхчета подстригвам там чат-пат.
Мариета, черната ми любов Блеки почина есента 😢

# 576
Пинко, знам я твоята красавица (в ж.р. за котка Grinning ), тя е простоооо истинска принцеса (не помня момиче ли е или момче, извинявай)! То толкова красиво това същество, че няма да искам да го изпускам от ръце Gift Heart
Виж тези.
Мими, само сфинкс няма да ти пуска косми, да си знаеш! Свиква се...

# 577
Здравейте, дами. Прекрасни любимци сте показали. Моето няма нормална снимка, винаги е в движение, но ще я дебна тези дни да ви я представя. Животинките са топка любов. Особено кучетата. Гледала съм и котета, но такава безрезервна обич не дават.
Относно цените на услугите и дали са релевантни на дохода - явно са, щом са толкова масово ползвани. Тези размисли важат с пълна сила и за цените на имотите, за труда на строители и хора, които се занимават с довършителни ремонти. Пазара определя цената и щом търсенето надвишава предлагането, цената расте. За мен по-голям проблем е, че голям процент от парите, които се плащат не са облагаеми, а са изцяло е сивия сектор. Съответно ни лишават от средства за качествено образование, здравеопазване, достойни пенсии. И това пак си е наш проблем като общество, защото приемаме сделката.
Сега на въпроса, който ми е на дневен ред. Търся мнение от някой с личен опит за контактни лещи. Става дума за сина ми, който е на 13 и по естетически съображения е решил, че не иска да си носи очилата. Всяка информация за марка, вид, разтвор и тн ще ми е полезна.

Общи условия

Активация на акаунт