☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 50 660
  • 571
  •   36
Отговори
# 555
G&B каква е тази порода, страшно е красив!?

# 556
Не е породист, майка му е бяло-черна “улична” котка, баща му е същият като него - чисто черен сладур.

# 557
Леле какви бузаци има Кевин, само за мачкане! Grinning Heart Има вид на британец, но просто не е сив, а черен.
Моята като я мачкам и тя почва да квичи едно такова лигавичко, уж протестира, ѝ казвам "какво протестираш сега, нали си мачка, трябва да те мачкам" Laughing

# 558
  • София
Изненадана съм от посоката на темата, като всички сме чели точно тук за диаманти, почивки, обувки, тоалети и парфюми на цени,  очевадно не по силите на обикновена работеща жена. Сега внезапно цената на лака стана проблем номер едно. Как да разбирам това?

# 559
Много са ви сладки животинките😍
Ето Пинко:

# 560
Сравнявате ябълки с круши ми се струва...
Винаги е сравнение на "ябълки с круши" Simple Smile
Аз се взривявам всеки път като ми кажат колко е евтино тук. Всеки гледа брутна заплата и забравя данък имот, здравни застраховки и ред други благини. Онзи ден за 4 мин спешна ТЕЛЕ здравна консултация и рецепта за АБ получих сметка от $479.66. Да се смееш ли да плачеш ли?!?

# 561
Ако продължавате с тези котаци ще ме зарибите сериозно...! Дъщеря ми каза ако си вземеш котка и както четеш БГ мама значи леля си станала...! JoyJoyJoy
Льоня, че кой каза, че тази обикновена работеща жена се гледа сама...може да има десет любовника...! JoyJoyJoy

# 562
Деска, този новият присламчен ли е? И той хубавец! Heart
Мими, много е готино едно такова мекичко, топличко същество да се гушне до теб. Не му мисли много, НО задължително кастрирай каквото и да избереш - момче или момиче (и все пак по-добре момиче).

# 563
В България маникюр и педикюр с обикновен лак са ми няма и 40 евро със солиден бакшиш. Жената вдигна цените преди около година, преди това близо 5-6 години не ги беше пипала. По празниците като се заговорихме каза, че не планира да пипа нищо по ценоразписа. За сравнение- където живея през повечето време от годината само за маникюр давам повече, без бакшиш.
Фризьорът ми, обаче е голям ”скъпчия”, но работи много добре, с профи продукти, не се мотае, не ме занимава с глупости. При него отдавна (да се разбира поне 3- 4  години) за корени, подстрижка и сешоар давам около 100 евро, а дойде ли време за освежаване на кичури ми се плаче. Сега не зная ще има ли промяна в цените,скоро ще разбера. За протокола- не е от "известните", квартален салон в "Борово", но това не пречи часовете му да са запълнени седмици напред.

# 564
Деска, този новият присламчен ли е? И той хубавец! Heart
Мими, много е готино едно такова мекичко, топличко същество да се гушне до теб. Не му мисли много, НО задължително кастрирай каквото и да избереш - момче или момиче (и все пак по-добре момиче).
Айде аз отлитам на зъбар, хем съм почивен ден днес, а съм запазила час преди три седмици та се налага да ходя от 18 ч. в студа. И там ще ме обръснат яко, зъбаря настоява да ми смени една 15 годишна корона...!!!!!
Дия, женска ще взема задължително!

# 565
Диа, присламчи се, да, избяга пак от комшиите.Те нали имат котка и пак се случи като с Блеки, не се разбират с нея и идват у нас 😅.Но ходи и у комшиите чат-пат, хутрушан.Онзи ден не се прибра за повече
от 24ч и тъкмо да се притесня и сина ми казва: Мамо, ето го, на терасата на съседите е, лежи си нашият.
Та ,ходи в две къщи, кой като него.Но повече у дома стои.Много е сладък, само дето иска да стоим до него като се храни и нощем ме буди.🥴
Льоня, може би коментарите идват от това, че всичко поскъпва и разходите се натруоват, а диаманти, нишови парфюми и тн. не се купуват всеки месец.Като помисля и не от всички.
Ясно, че за някой цените няма да са проблем, но на фона. а всеобщото поскъпване, разходите сериозно се увеличават.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 17:46 от ДХ3

# 566
Много са ви хубави домашните любимци - душици сладки! Hearts Аз обичам и кучета и котки, имала съм от двата вида през годините
Мими, британките  не са надменни, така ти изглеждат, защото са спокойни и някак по инертни като характер, иначе са гушливи.

Моето скорпионче да покажа за малко
Скрит текст:
..

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 18:31 от Sweta

# 567
  • София
Ноктите се правят всеки месец, просто изискват поддръжка. Парфюм човек може да си купи и веднъж в годината.

# 568
  • Бургас
Света, твоето как е с характера? Че и те не славят с добри обноски.

Момиченце и от мен, момчетата правят бели, повече пишкат, въпреки, че понякога не се знае какво ще дойде от съдбата.

Имаме един сладък Рижко в квартала, той е много по-мил от всички женски, но не пропуска да се отбележи откъдето мине.

# 569
А диамантите са инвестиция...от поколение, на поколение... Wink Ако закъсаш може и да ги продадеш, дори и на половин цена! 😁

Общи условия

Активация на акаунт