Све, роклята ти стои прекрасно, много ми хареса, ако ме поканят на трета сватба скоро ще си взема същата, че рискувам всички да ми научат синята рокля, ако продължавам все с нея да се кипря.
Анджи, много ми хареса с кремавия монохром, много си готина.
Изтървах mtz, но вярвам, че барела й е стоял супер. И аз се обзаведох с 2 чифта и много си ги нося, удобни са и ми харесват.
Сиска, чудех се къде се губиш, прекрасни сте с детето! Тя ще намери баланса с храната, но знам че на доста хора там килограмите им литват нагоре в началото, когато отидат. Респект за движението! Аз също забелязах, че Ал и Копче отсъстват от много време (и други момичета също, вероятно).
Адаш, много си свежа в съботно-работната утрин! И с една шапка те мернах, много ти отива. Аз съм решила да си търся баретка, чух, че някъде около Славейков имало шапкар, който шиел шапки по модел. Харесах една антична баретка на свекито, която я е взимала някога много отдавна от Русия, но на мен ми застана доста добре на главата, но не намирам от къде бих могла да поръчам сходен модел, всички ми се струват различни.

. Трябва си по - червено червено. Обаче от години почти не нося, освен в аксесоари... И импровизирах с каквото има