Лидл 196 - 2026 в €

• 21 104
  • 266
  •   8
Отговори
# 30
  • софия
Червеното се вижда като черно. Какъв е проблемът?

# 31
Далтонистите не виждат цветове, но разпознават цифри и букви нали?
Вместо да се мрънка постоянно е време да се започне да се чете и осмисля това което се вижда, а не да се кара по инерция.

# 32
  • Буркина Фасо
е, как се справяха до сега далтонистите? и незрящите се справят.
аз гледам цената (за сега в лева) и ако ми изнася - купувам. за човек, пазаруващ основно на промоции ще му е малко объркващо, да.

# 33
Ти, с тоя червен шрифт, определено не си далтонист Joy

Аз съм лесна, пазарувам главно по списък от брошура, че иначе в Лидл ще откарам час. Само на Спуманте-то вчера се кокорих и чак го отнесох да сканирам цената, но съм бляла, че промото е до НГ Head Band

# 34
Държавата да определя шрифта, сериозно? Няма ли да ви е малко обидно да ви третират като слабоумни? Народът наистина освен че изглупя, се разглези до безобразие. Но ще ви успокоя - не е само в Бг.
Не да определя шрифта, а цвета. Кое не разрбахте....
Същото нещо коментирахме, когато започнаха да показват цените в двете валути, в едната верига еврото беше първо, в другата левът беше пръв.
Нарича се регулация. Не е страшно и не е за "слабоумни". Няма ние да измислим топлата вода, споко.
Хич няма да ми е обидно моята държава да следи и да регулира чуждестранните вериги, които си правят у нас каквото си поискат.

# 35
Какаото на Белбейк е 9 лв станало, някой в темата питаше.
Краставиците са 7.59 лв, гръцки.

# 36
Зелен боб харесвам от тематична седмица едни големи торби с френското знаме. Досега, като съм вземала, все е бил крехък и без конци. На Фрешона бях взела един и не ми хареса, но беше отдавна и не помня голяма или малка торба.

# 37
Да видим какви купони ще ни пуснат новата седмица.  Колко надути цени ще има и какви мижави намаления са ни приготвили.

# 38
Червеното се вижда като черно. Какъв е проблемът?
Имам роднина, за когото е некомфортно (негови думи)...Самата аз проблем с червеното нямам, но пък мога да разбера защо някой друг има.
Ще ми се наложи през този месец нееднократно да плащам в брой и в две валути на по няколко сметки - странно е в началото, да, но не "мрънкам". По-сложно е според мен за касиерите (в Кауфланд касиерката очевидно се затрудняваше да превключва между двете валути и по инерция караше в левове, бъркаше валутите). Аз съм си приготвила няколко портмонета, даже и няколко плика с цип, ако случайно не ми стигнат портмонетата, за да разделям рестото. Даже са надписани кое за какво е.😅 Мозъкът ми все още изчислява всичко в левове и все очаквам да ми върнат двойно по-голяма сума, но предполагам, че ще свикна до няколко дни.🙂
Да видим какви купони ще ни пуснат новата седмица.  Колко надути цени ще има и какви мижави намаления са ни приготвили.
Италианските "вафлички" мернах пак, май на по-добра цена, отколкото досега (имах купон за тях, сега ще са намалени с повече без купон). Иначе някои цени са закръглени нагоре спрямо предишните - забелязах какаото, морковения сок в стъклени шишета, фъстъците 200 грама и разни други. Иначе маслото и маста в пакетчета са закръглени надолу, доколкото видях.

# 39
  • shumen
Благодаря.
Ще видя и аз да отскоча да взема зелен боб и грозде.

# 40
  • SF
Честита Нова година!!!
В Лидл продават кафе на капсули, съвместими за Неспресо  - 50 броя в кутия. Много са евтини и не посмях да купя. Някой от вас пробвал ли ги е? Не пише какво съдържат капсулите, което също ме накара да се въздържа от покупката.

# 41
  • София
Честита Нова година!!!
В Лидл продават кафе на капсули, съвместими за Неспресо  - 50 броя в кутия. Много са евтини и не посмях да купя. Някой от вас пробвал ли ги е? Не пише какво съдържат капсулите, което също ме накара да се въздържа от покупката.
Харесвам ги и купувам редовно. Lungo Gold го предлагат и в постоянният асортимент в опаковка от 20бр. Миналата седмица 20 капсули бяха на цена 10лв. Viola e малко по-силно, по-горчиво. Виола го няма в постоянния асортимент.

# 42
  • София
За етикетите да се изкажа и аз - има промяна, но с нищо не затруднява клиентите.
Етикети с червени цифри на бял фон и червени етикети за промоционални стоки.
Повече от ясно е обозначението.

# 43
Днес няколко пъти на касата на самообслужване изписваше, че артикула е грешен, даже и служителката се затрудни да въведе баркода.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 18:35 от rosicapi

# 44
  • София
И аз не разбрах какъв е проблема с етикетите.

Общи условия

Активация на акаунт