Лидл 196 - 2026 в €

• 22 355
  • 272
  •   2
Отговори
# 45
  • SF
Харесвам ги и купувам редовно. Lungo Gold го предлагат и в постоянният асортимент в опаковка от 20бр. Миналата седмица 20 капсули бяха на цена 10лв. Viola e малко по-силно, по-горчиво. Виола го няма в постоянния асортимент.

Сега са по 50 капсули. Има ли някой модел 100 процента Арабика?

# 46
Пътувам към Лидл, някои ако подарява купон за 1ст да пише.
Има ли още купони за 1ст. ?
Аз не съм имала доста отдавна, най- много намаление 50%...

# 47
  • Пловдив
Ползвах си моя за РД Simple Smile Мини просеко си взех, но имаше избор между сок ябълка, соленки, шоколад...

# 48

Може да е купон за 1 стотинка при достигната сума от лентата.

# 49
Здравейте и за много години! Какво ви е мнението за таблетките за съдомиялна 3 в 1 от тазседмичната брошура? Предварително благодаря на отзовалите се!

# 50
Здравейте , кой зехтин е хубав в Лидл ?
Виждам , че има за 8.50 и за 22 лв
Здравейте и за много години! Какво ви е мнението за таблетките за съдомиялна 3 в 1 от тазседмичната брошура? Предварително благодаря на отзовалите се!
Аз само тях ползвам от години и съм доволна

# 51
  • София
Миналата седмица от скреч картите се падаха селски хлебчета и малка вода за 1 ст. Отделно са тези за достигната сума и рожден ден.

# 52
Аз вчера взех фиде с яйца за 1 ст. (за достигната сума през декември). Странното е, че на пакета и на снимката в приложението пише Combinо, а в описанието на купона и на място на етикета Tiradell...😅 Мина с купона де, явно ще се появи с другата марка скоро.

# 53
  • Буркина Фасо
около колко трябва да струва  1 капсула от Dolce Gusto  за да е на приемлива цена? виждам кутия от 16 бр. за 15 лв. това добре ли е?

# 54
около колко трябва да струва  1 капсула от Dolce Gusto  за да е на приемлива цена? виждам кутия от 16 бр. за 15 лв. това добре ли е?
Скъпичко ми се струва. Скоро имаше промоция -48 бр за 26лв.

# 55
16 бр? Ако е кутия от 30 бр. е добре, те обичайно се движат около 17 лв.

Кутия от 16 бр. може да се вземе на под 9 лв.  в Кауфланд.

# 56
  • Буркина Фасо
виждам на кутията  16х  и чашка. би трябвало да означава 16 бр. капсули. така го разбирам.
значи около 50-60 ст на брой капсула е добре ?

# 57
около колко трябва да струва  1 капсула от Dolce Gusto  за да е на приемлива цена? виждам кутия от 16 бр. за 15 лв. това добре ли е?
~ 50 стотинки за капсула.

# 58
  • Буркина Фасо
белобрадия това ми донесе за НГ, та се чудя с какво да я храня Grinning

# 59
Привет  Simple Smile
Да сте забелязали предни години кога и дали изобщо намалят дървените детски кухни/играчки? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт