Звездни Компромати - Януари 2026

• 257 509
  • 3 327
  •   56
Отговори
# 3 225
Кога ще се върне Натали Трифонова? Май я предпочитам доста повече пред Пипи…

# 3 226
  • Бургас
Като стана дума за задъхано говорене от известно време ми прави впечатление Стаси Цалова. Така звучи, като  че ли въздух не й стига. Не е от скоро на екран, с предишния формат и по фотьойлчетата седеше и често вземаше участие в дискусиите.Не знам винаги ли е било така, но много е дразнещо.

# 3 227
Brooklyn и Nicola, която явно наистина има наклонности към копирането на Виктория ... станала е много слаба
Скрит текст:

# 3 228
  • Glasgow
Била на специален режим за роля на балерина.

# 3 229
Като стана дума за задъхано говорене от известно време ми прави впечатление Стаси Цалова. Така звучи, като  че ли въздух не й стига. Не е от скоро на екран, с предишния формат и по фотьойлчетата седеше и често вземаше участие в дискусиите.Не знам винаги ли е било така, но много е дразнещо.
Забелязала съм го отдавна това как се задъхва и на мен ми е неприятно, освен че казва прогнозата като за бавноразвиващи се. Иначе ми е симпатична.

# 3 230
Никола има страхотни боти/ботуши.

# 3 231
На Пипито видеото го има и в фейса

# 3 232
Пипито е такъв въздух под налягане. Удобно забрави какво каза-че ще види, ще проучи, важно било....дрън-дрън. Свят ми се зави от обикалянето и и тропането с токчета.

# 3 233
Моля, дайте линк към публикацията на това мекотело Петя, за да й споделя и аз малко "хейтърски" коментар на ситуацията.

# 3 234
# 3 235
Аз я намерих във фейса Petya Dikova.

# 3 236
Благодаря!
О, какво невежество и низки страсти се леят от коментарите под видеото. А на Петя не знам как са й свалили така обема от тЕлото, че е останала само една глава във впити панталони...

# 3 237
Чини ми се, че са заметени искрените коментари, останали са само хвалебствията...

# 3 238
Заметени са. И моят ще го изметат. Важното е да се говори за Васил и Хатидже, а не за онези оядени престъпници. Еххх, Петя, сложиха те на лесното и там се омаза. Ама като гледам как ръкомаха, не й е хич спокойно от народната любов...

# 3 239
Аз го виждам питането на семейството. Вкл и множество такива да спре да ръкомаха и да се вживява

Общи условия

Активация на акаунт