Звездни Компромати - Януари 2026

• 253 248
  • 3 269
  •   49
Отговори
# 3 240
Аз и писах също за онова семейство. Давайте и вие.
П.С. OMG.....Една жена я пита за това и Петя и е отговорила-"Не съм забравила, моля за ваш мейл да ви го препратя."
Няма да си разваля отношенията с Батинкови, я.😡

# 3 241
Какъв е смисъла да се коментират на Пипи видеата, на което потропва като възбудено пони, след като се трият коментари после.
На същото видео изглежда потресаващо.
На въпроси в коментари за семейство Смърт иска лични имейли за контакт.
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Гротеска!

# 3 242
Петето Дикова тия дни беше в "Кой да знае", заедно с Теди Кацарова. Отново орева орталъка с "майтапите" си, че, Кадиев и Теди са деца на известни майки (Теди и на известен баща), и съответно връзкари! Всичко около това се въртеше! Един път, два пъти, бива, а тя - като кречетало, изтърка се отдавна! Повече от видно е, че е много комплексирана и обидена на българската публика, но хората не са виновни, че е абсолютно безгръбначна.
Иначе, демонстрира знания в предаването и се представи на ниво, хареса ми, до момента, в който Кадиев вметна - следващия път ще поканим майка ти и Пипи с цялата си гордост, най-накрая видя възможност да блесне ярко и се изцепи - "Не можете да си я позволите!".
Ъ? 🙄🙄

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:11 от Tess d`Urberville

# 3 243
... на което потропва като възбудено пони
😁😁😁🤣

# 3 244
Brooklyn и Nicola, която явно наистина има наклонности към копирането на Виктория ... станала е много слаба
Скрит текст:

Добре са слушали урока, изнесен им от Маркълови - викнали са си любимите папараци на съпругата на Хари. Grinning

# 3 245
Възбудено пони е топ! Лепна й като ръкавица на Дийкова! 😝

# 3 246
Това Пипи е неуравновесено и с комплекси, сама си го показва. Майка й е звезда космическа, ние сме плебс.
Добре, че намери Илиян дано издържи той в тая звездомания.

Жена на 40 години с две деца да хлипа за майка си, не знам...
С Теди Кацарова имат някакъв травматичен синдром от изоставяне, да ходят на терапевти, зрели жени са с претенции за кариера.

# 3 247
Как може да имаш толкова години на ефир и пак да ръкомахаш и потропваш с токчета и да нямаш елементарен усет, че пречи... на голямото ти послание.

# 3 248
Това Пипи е неуравновесено и с комплекси, сама си го показва. Майка й е звезда космическа, ние сме плебс.
Добре, че намери Илиян дано издържи той в тая звездомания.
Пипито не е ударила от генетичната лотария - нито е привлекателна като майка си, нито е безцеремонна в името на истината като баща си. За първото - Божа работа, но за второто може да поработи, вместо да става все по-сервилна, хлъзгава и мазна. Образованието й не може да компенсира професионализма й на плужек. А в крайна сметка има и други, учили в елитни училища и престижни западни университети, но нямат запазено място в телевизиите, защото майка им и баща им са еди-кои си.

# 3 249
На Пипито майка й е по-неприятна и от самото Пипи!

# 3 250
При положение, че предния път толкова хора питаха и реагираха на гостуването на Тоца, това, което прави сега Петя, е пълна подигравка. На всеки попитал ще праща имейл ли, що ли....? Тоест, да няма нищо видимо от нея като мнение в публичното пространство! Браво, Петя, за Оскар си! Само, че за талант по конформизъм, безгръбначие и подлизурство.

# 3 251
Днес в ПО имаше ПР акция за нелепия вид на Аня Пенчева с анцуг и токчета. И майка, и дъщеря са тотал щета.

Все повече се убеждавам в правотата на изказването, че е хубаво да спрем да правим тъпите хора известни.

# 3 252
  • София
Починала е Катрин О'Хара, майката на Кевин в Сам вкъщи.
Скрит текст:

# 3 253
Чувствам се като затънала в някаква миризлива и гнусна тиня, гледайки цялата им телевизия. Събират от кол е вЪже послушни некадърници, барабар с Петя. И сутрешният блок не е по-добре- агресивната леля и нямащият кураж и заекващ нейн паръньор. Гротеска са на екран.Неудобно ми е да слушам и гледам. И Йочев се скри в миша дупка след новините. Срам! Иначе са публични личности, градящи репутация.

# 3 254
Това битиви ли? Аз съм ги бойкотирала отдавна. Единственото което гледам там е "Кой да знае". Хем гледам, хем чувствам вина, че ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт