Звездни Компромати - Януари 2026

• 255 053
  • 3 290
  •   59
Отговори
# 720
Роузи… ейц
Скрит текст:

# 721
Къде я има майката на Крисия ?
Фитнес инструктор е, има страница в Инстаграм
https://www.instagram.com/p/DNvGxXA2BMO/

# 722
Не я намирам за красива, но за други е много.

Скрит текст:

# 723
Не знам на колко е жената, но в тяло е топ! Евала, това е много труд и особено ако е над 45.

# 724
Покрай майката на Крисия се загледах в профила на самата Крисия. Много е пораснала. Също така е много лигава, то пози то чудо.
Ето да се научите как се слага червило с главата назад в поза като по филмите.
https://www.instagram.com/p/DSIXTP0EmLx/

# 725
Майко мила, какво е това чудо. Куршум трябва да си лея Flushed

Скрит текст:
Не е ли това робокопа Арабаджиева

Никога не бих им стъпила в ресторантите и хотела, такива престъпници, трябва да са зад решетки, а не да купонясват. Как изсякоха японските вишни, внесени от Япония, такава селяния и неграмотност.

# 726
Майката е много добре в тяло, за мен се е занимавала професионално със спорт - очевидно е. Я гимнастика, я балет....нещо такова. В лице не е красива, но е симпатяга.
Крисия е свръхлигава, да.

# 727
И за мен не е красива, къде е проблема? Поддържана, с хубаво тяло, но в лице ми е симпатяга, хубавелка, но не и красива.
Марго Роби, Мегън Фокс, Моника Белучи, Чарлийз Терон за мен са красавици, тази е много далеч по скалата.
Защо се обиждате?

# 728
  • SF
Хубава жена е. Е, не е най-най-красивата жена на планетата, но е симпатяга.

# 729
Анджи е страхотна! Елате да тренирате с нея , освен, че ще сте в супер форма (физически и душевно), определено ще разбере що за човек е. Много е скромна и добра! Дъщерите й също са много възпитани. Ако някой ги намира за лигави - по-добре такива, отколкото някакви сърдити хейтъри.

# 730
На Никола Цолов гаджето.

# 731
  • в пералнята
И аз останах с впечатлението, че Крисия и Никола Цолов са гаджета.. всъщност много готино, защото и двамата са талантливи деца Simple Smile

# 732
За мен жената няма корекции и изглежда красива защото има чар и присъствие което за мен е по-важно
Всеки се впечатлява от различни неща ама грозна не е.

# 733
Никол Станкулова и дружки. Разпознавам само Дария Симеонова
Скрит текст:

# 734
Интересно е описанието в сайта на Пайнер за Цв.Я. Има и снимки.. аз не повярвах за снимката с партньора ѝ, ама има снимки. И пише, че имат две деца. Значи стават общо 3.

Общи условия

Активация на акаунт