Звездни Компромати - Януари 2026

• 218 379
  • 2 830
  •   63
Отговори
# 975
  • Пловдив
Ана де Армас ми е много красива, но имам чувството, че нещо си е правила на лицето. Съдя по визията й от Златния глобус.

Нина Добрев винаги, ама винаги щом я видяла и съжалявам за подобренията, които си направи на лицето.

# 976
Не разбирам, защо се наричат "подобрения".

# 977
Венета с откровения за аудиторията, която я пита защо си ляга късно… 🤣 После пък публикува видео на Мара и я защитава.
Скрит текст:

отговор 8 клас. Правила кекс. Ич не върви на голяма жена да коментира така, ама то горе трябва гънки. Уж не е глупава тая жена, а защо се държи толкова махленски

# 978
Явно е самотна (и безработна).

# 979
Правила е тя...дръжки!🤨 Пак се прави на оборотна. Сигурно вътрешно се изяжда от яд как тъпо си подритна големия шанс, но явно не може да избяга от природата си на дребна и злобна клюкарка.

Вероятно е яд, като всеки човек в такова положение, но това е то. Ама ми е жал да наливаме още масло в раната. Да не бъдем толкова зли, а да сме човеци. Има шанс, реши как да играе картите и точка.

# 980
Нина Добрев обаче според мен успя да коригира корекциите и пак е много красива.
Шарън Стоун се е опънала, но погледът ѝ вече е друг - малко като изпразен от съдържание. Подобно на този на Кейт Бекинсейл.
Джейкъб Елорди е страхотен актьор. Гледах го в "Хазартни души" аз, обаче едно се питам...там го раздава гей, а имаше дооста горещи сцени. И ако в реалността не е гей, шапка му свалям за куража.
Местните "звезди" от предните няколко страници изобщо няма да ги коментирам. Жалки са.

# 981
  • Пловдив
Прея и Г.Любенов...
Скрит текст:

# 982
На Георги Любенов му липсва само една китка зад ухото и менци на рамо…

# 983
  • софия
На Георги Любенов му липсва само една китка зад ухото и менци на рамо…
(мамин) Убавец.

# 984
На Венетка все някой друг й е виновен за несполуките, сега го приписа на магиите. А нещо причините в себе си хич не вижда или по-скоро не желае да погледне там. Не е съвсем безработна, нали си пише книгите, просто трибуната си загуби...и остана с басейна и кроасаните.
Хич не се учудвам, че детето е отишло при баща си да живее. На Тишо му беше мечта да се ожени за нея, направи го и се състари рязко. Много зле изглеждаше по едно време.

# 985
Дж.Елорди изгря в Кissing booth мисля, но за мен най-добре игра в Еуфория, след което заваляха по-сериозни предложения, като "Присила" и "Франкенщайн". Сега чакаме " Брулени Хълмове".
Скрит текст:

# 986
  • Deutschland
Вероятно я разпознавате 🙄.

# 987
Цветка от Дюбай?

# 988
  • софия
Хем ми е позната, хем не знам. Госпожата, на която плащаме скъпия живот и дрехи?

# 989
  • Deutschland
Същата, но тогава е била бедна.

Общи условия

Активация на акаунт