Звездни Компромати - Януари 2026

• 217 957
  • 2 828
  •   61
Отговори
# 990
Във ФБ е писала, че са и направили магия, затуй са я махнали. Обаче благодарение на знанията си в областта тя знае кой ѝ направил магиата. 🤣 🤣 🤣

Тамън това си мислех, че си мисли, а пък тя даже го написала и от първо лице. Втора-трета книга вече, ако не и повече, Венета нищо магии. Сега да видим как ще се отърве от магията. Добре е съседките на Венета да си оглеждат казанчетата в тоалетната и шкафовете.

# 991
Същата, но тогава е била бедна.
Тя е от голямо семейство на музиканти, не вярвам да е била бедна някога.

# 992
Какъв е тоя смотан фотограф на Глобусите, половината са излезли като табуретки!
Джейкъб Елроди не го знам кой е, ама с всяко следващо показване ми се вижда все по-готин! 😃
Гледай го в "Еуфория". Yum

# 993
Рачков предложил брак на откриването на салона на приятелката си. Той не се е женил, това ще му е сефте!

Венета, освен смешна е и опасна, защото има хора, които четат книгите и и вярват на глупостите. Намерила е била и осребрява

# 994
Бившият и мъж е страшен злобар и комплексар , точно ми излезе в тик ток😬

# 995
На кой, на Вики или Тишо на Венета? 😁

# 996
Паднал е сайтА или сайтЪТ на Пайнер. Накъде отива този свят...

Скрит текст:

# 997
На Вики.

# 998
Защото хакнаха секцията за Цветка и я напълниха с подигравки към ДП и сега се мъчат да го оправят.

# 999
  • София

Коментирал ли е нещо по темата ,че ми стана интересно? Потърсих ,но нищо не ми излезна конкретно в ТИк ТОк.

# 1 000
Не , лайква гадни коментари за Виктория , има и едно клипче , на което пита дъщеря си с кой и е най-забавно 😬 страшен неприятник е . Отървала се е жената.

# 1 001
Явно детето си е счупило ръката, докато е било с баща си.

# 1 002
В "Един за друг" беше очевидно, че той не иска да е с Виктория, но заради паричната награда трябваше да играе театър, че я обича и дори ѝ предложи брак. Сега явно не му се нрави, че се е хванала с по-богат и успешен от него. Доста комплексарско от негова страна да намесва и детето.

# 1 003
Елорди съм гледала само в Еуфория и беше готин🔥 Сега щом и Брулени хълмове ще ни го показват, значи ще се гледа💪

Има една много вярна приказка :”Този, който най-много говори за секс, най-малко го прави!” Жена като вземе да се хвали обаче, става отврат.

Сега малко холивудски блясък🔥
Мила, семейна снимка
Скрит текст:

Какво не видяхте от Глобусите :
Скрит текст:

Яката прегръдка на Тимоте и Лео

Rose Byrne по FaceTime с мъжа си веднага след спечелването на статуетката

Менюто

Ана и Елорди

Оуен прави селфита

Стелан изобщо не очаквал да спечели, защото се смятал за прекалено стар за подобно нещо😅
И Джесика на корицата на Télérama в откровение, касаещо…мечтите:
Скрит текст:

Златен тоалет
Скрит текст:

# 1 004
Правила е тя...дръжки!🤨 Пак се прави на оборотна. Сигурно вътрешно се изяжда от яд как тъпо си подритна големия шанс, но явно не може да избяга от природата си на дребна и злобна клюкарка.

Вероятно е яд, като всеки човек в такова положение, но това е то. Ама ми е жал да наливаме още масло в раната. Да не бъдем толкова зли, а да сме човеци. Има шанс, реши как да играе картите и точка.
Точка.....колко да е точка, като провокира коментари и явно и е комплекс. Изобщо не я съжалявам, защото ясно показва, че поука не си е взела. Пък нека съм зла, въпреки, че е в разрез с правилата да се квалифицират потребители.

Общи условия

Активация на акаунт