Звездни Компромати - Януари 2026

• 218 379
  • 2 830
  •   63
Отговори
# 960
Стана ми интересно как така Бочели ще упражнява физическо насилие като от 12 годишен е незрящ?
Ако може някоя статия по темата.

# 961
Венета с откровения за аудиторията, която я пита защо си ляга късно… 🤣 После пък публикува видео на Мара и я защитава.
Скрит текст:

# 962
Не и се налага да става рано....И слава Богу.😂😂😂

# 963
  • Glasgow
Защото снощи правих кекс Simple Smile)) нали имаше една такава песен:)

# 964
Правила е тя...дръжки!🤨 Пак се прави на оборотна. Сигурно вътрешно се изяжда от яд как тъпо си подритна големия шанс, но явно не може да избяга от природата си на дребна и злобна клюкарка.

# 965
Ох, направо мен ме хваща срам като чета простотиите на Венета, тя толкова ли не се усеща колко жалко е това поведение и как се излага?!?

# 966
И аз недоумявам Венета как може чак толкова да се излага.. Тая жена няма спирка, нито дъно, което да удари. Неудобно ми е да следя излагациите и дори виртуално.

А глупостите, които пише са направо подсъдни. Мнозинството хора са без това достатъчно прости, пази Боже да и вярват, че 80% от болестите идват от магия. Как ги изчисли тези проценти? На база на какво знание и експертиза говори толкова уверено тая кукувица???

Как може да нарича Бог: Шефът по ягодите?!? И що за човек слага Бог и Магии в едно изречение?!?

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 11:16 от beach_please

# 967
Аз съвсем случайно реших да видя сторито, което пак започваше със снимка на кроасан. 😆
От тази тема съм ви чела как все за тия кроасани пишете и вярно, когато и да съм видяла нейно стори, то все го снима. Голяма любов, голямо нещо. За нея друг вариант на закуска явно не съществува.

# 968
Във ФБ е писала, че са и направили магия, затуй са я махнали. Обаче благодарение на знанията си в областта тя знае кой ѝ направил магиата. 🤣 🤣 🤣

# 969
  • Glasgow
Имаше една група, много кофти че я закриха 'да си говорим като бумъри, бг мами и лелки' дето ДженЗи-тата ни имитират, много беше смешно, покриваха повечето типажи, имаше и този тип Венета. 'Понеже всички ме питат/на всички хейтъри да кажа едикакви си', един човек сигурно попитал или един  хейт коментар и после 15 статуса по темата:)

# 970
Е, не. Венета просто яко се е бъгнала. Уж с претенции за акъл, а пише пълни простотии. Добре, че от бТВ не я бавиха много.
Любимката и Мичка направила нов клип. БоНба!😂 Тюдор плаща.
Скрит текст:

# 971
  • Варна
Венета вярва, че 80% от болестите са резултат от магии, но аз подозирам, че поканата й за гостуване в Преди обед на семейство Смърт беше да създаде здрави връзки, ако не дай си Боже се стигне до сериозна болест.

# 972
Рачков и половинката му са се сгодили 🥰
Само аз явно продължавам да не вярвам в тази любов. Изключително неестествено ми стоят един до друг. Нея не я харесвам от " Един за друг".

# 973
  • Наблизо
Отврат.

# 974
  • На морето!
Къде видяхте снимките на екс-Гущерица и жалбите й? Тази жена винаги ме забавлява с глупостта си, но съм пропуснала новите й писания.

Венета наистина много отчаяна, преди се изненадвах, че Патрик се е преместил при баща си и не иска да живее с нея, сега го разбирам детето.

Общи условия

Активация на акаунт