Звездни Компромати - Януари 2026

• 262 814
  • 3 367
  •   26
Отговори
# 660
  • SF
Добре, до вратата може да не са се доразбрали с фирмата. Ами после да очаква минувачи да се юрнат? аз бих се чувствала супер некомфортно, после какво- пари ли да им предложа, да им взема кафе и нещо ли, в смисъл ако са хамали чиста работа, плащаш и всичко е точно. Затова и не обичам да занимавам познати, комшии, рандъм минувачи.
И мене ме е срам да занимавам приятели. Още повече с тези диапазони на часове - между 12:00 и 16:00 - всеки е на работа.
Аз бих го направила, ако някой ме помоли. Или ще висим в някое съседно кафене и ще чакаме, или ще съм вкъщи, готова да паля колата и да тръгвам, когато ми се обадят с "Камионът идва!" Но това съм аз. Хората не са такива и като ме попита 2-3 пъти "ама не може ли да им кажеш да дойдат след 17:00 часа?", вече ми става тъпо, че въобще съм ги питала.

# 661
Ее какво да направи човекът, да напусне работа, та да чака в кафето ламината ли Simple Smile.

За всичко си има услуга, предварително трябва да се организира просто. Колкото до случайната помощ от минувачи, аз също не се хвърлям да помагам много вече, че току те изкарали виновен за нещо. Такъв е светът сега.

# 662
Хаха, тетка Венетка е 50 кила, ама друг път.
Векилска кво реве, да беше си организирала пренасянето. Никой не е длъжен да й помага за толкова кашони, а и спокойно можеше да си ги пренесе - това са 15 кила, не 150. Но да, има си лигави женички, които се правят на луди за най- малкото. Виждала съм как жени не пият вода, защото нямало мъж да им смени бутилката на диспендъра, хаха!
 Вероятно й е кофти, че не е вървежна вече....

# 663
Изобщо не и е такъв поста. Не ми казвайте, че никога не сте помагали на непознат или, че на вас не са ви помагали.

Ако видя съседка, чудеща се какво да прави с доставка, ще и помогна.

Ре, носили сме с дъщеря ми две торби по над 20 кила всяка на една баба, свита на две и не повече от 45 кила, отказа да и викнем такси, но ги носихме вместо нея. Помагам и децата уча, на човек в НУЖДА, в случая не мисля че е така. Това е неорганизираност и очакване някой са свърши работата…. За сини очи.

# 664
Преди две години правихме ремонт -  ламинати, мебели. При всички поръчки ме питаха ще желая ли да се внесе стоката. И уточняваха, къща или блок. Ние сме в къща- до портата свалят, ако е блок - до входа. Не внасят, без да е отметнато  и допълнително заплатено. Не съм искала, защото съпругът и сина го правеха.  
   За помагане, помагаме, ние много си помагаме със съседите. Съпругът ми редовно посреща  и внася пелетите за отопление на едно от семействата , защото идват през работно време, а хората ги няма.

# 665
Бритиш воуг ни разкрива малка част от костюмите на новия филм "Брулени хълмове"

Скрит текст:

# 666
  • Glasgow
Тази последната някой сън или фантазия ще да е Smiling Imp

# 667
На Брулени хълмове… инак мистър Дарси съвсем ще хлъцне от превъзбуда 😁

# 668
Аз съм си лигла и примерно на летища редовно мъже ми помагат с куфарите , НО такъв патос за подобна тъпотии , плюс противопоставянето българи/украинец ми е нелепо.
Явно хората се чудят каква тъпотия да си напишат в социалните мрежи .

# 669
Венета да се съблече чисто гола, както Мария я е учила, да вземе един днешен вестник, да го разгърне, да се покрие, да застане на кантара и да се снима с дистанционно та в кадър да влиза цифрата и тя с датата на вестника.
Тогава ще повярваме, че е 50 кг, тук и сега.

# 670
На Брулени хълмове… инак мистър Дарси съвсем ще хлъцне от превъзбуда 😁

От дете ги бъркам двете книги, идея нямам защо....

В случая с Векилска е въпрос на организация, така е. Но отделно в нашето общество сме доста освирепели. По други места помагат и кавалерстват все още, дори и на лелки, тетки и бабки. Също така жени помагат на други жени. Стават и такива неща все още.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 12:57 от DiscoBiscuit

# 671
Ако не беше последната част на поста, щях да подмина тръшкането на Векилска - ами да и олекне като не може другояче (да се организира, да намери решение, помощ и пр). Но сравнението на националности е направо грозно, и мен ме издразни много. Не зависимо дали мъжът е турчин, англичанин, украинец или българин, трябва да подчертаем друго в него, не националната му принадлежност (ама то от професията си не можеш да избягаш).

Емили Рататайковски в социалните мрежи
Скрит текст:

# 672
Много харесвам Марго Роби, ама никак не е подходяща за ролята на Кати. На възраст е двойна на нейната. Няма и нищо общо с описанието и излъчването на героинята от книгата. Дано е хубав филма.

# 673
Много харесвам Марго Роби, ама никак не е подходяща за ролята на Кати. На възраст е двойна на нейната. Няма и нищо общо с описанието и излъчването на героинята от книгата. Дано е хубав филма.

Искали са голяма звезда, за да е касов филма, предполагам. Аз ще го гледам, дано да не се разочаровам.

# 674
На Векилска смешният плач е нелеп, защото тя не очаква "помощ", а направо някой мъж да свърши работата, защото е мъж?! И като никой не се втурва, почва да се тръшка...Утре пиано да си поръча и да чака група възпитани мъже да го качат заради "водеща от ТВ."

Общи условия

Активация на акаунт