Звездни Компромати - Януари 2026

• 229 958
  • 2 980
  •   68
Отговори
# 765
Кефи ме енергията на Джей Ло. Това е нещо, което носиш. Майка й също е много готино бабе, какъв танц дръпна на тази възраст, че и туъркна Joy
Но цялата концепция за задника не е ме кефи. Разбирам, че когато си в световния шоу бизнес трябва да има нещо, с което да се отличиш ( или ако се отличиш с него, се вкопчваш като луд - Памела - гърдите, Анджелина  - устните, които постоянно нацупваше по интервюта уж "случайно" или си играеше с пръст плъзгайки по тях и пр. ) , но не разбирам защо това нещо трябва да бъде направено като гротеска ? Джей Ло няма макар и голямо, добре оформено, закръглено, сочно секси дупе. Тя има дирник, който при поредното увеличаване е получила и бонус бричове.  Аз бих я харесвала много повече без запазената й марка.

Богданска е качила видео от банята, част от апартамента дето искала да завещае на сина си, дизайна е на Саното
https://www.instagram.com/reel/DTVpv9YDClC/
Хареса ми, намирам я стилна банята.
Саното с какъв бизнес се занимаваше, освен актьорството? Нещо много доходоносно свързано с ютуб, но не се сещам...

# 766
Owen Wilson на световната премиера на "Charlie the Wonderdog"
Скрит текст:

# 767
Богданска е качила видео от банята, част от апартамента дето искала да завещае на сина си, дизайна е на Саното
https://www.instagram.com/reel/DTVpv9YDClC/

С тея апартаменти ще я запомня Богданска, но пак добре.
Дизайна на банята е прекалено тъмен и минималистичен, като в хотел ми е.

# 768
  • SF
Аз нищо не видях от тази баня. Един черен душ. Може би е много шик.

# 769
Аз нищо не видях от тази баня. Един черен душ. Може би е много шик.

Както написаха - като хотелска е.
Нищо дизайнерско, шик или заслужаващо инстаграм.
Явно на Богданска апартаментите са и фикс идея и се е съсредоточила там.

# 770
  • София
В момента точно такъв минималистичен и изчистен стил при фаянса е актуален.

# 771
  • софия
А какъв е нехотелският дизайн на баня?
Черните аксесоари са нефункционални, но банята си е ок. Харесвам този стил. Не харесвам кафяво, но сега това е тренд. Цветът идва от тексила и аксесоарите.

# 772
На мен ми харесва банята, но обичам изчистеност и минимализъм. И да, актуално е точно така.

# 773
  • Пловдив
Дженката Л. си беше застраховала краката мисля? Или бъркам...Thinking

Софиянска-Божкова...с майка си и сестра си? Интересно ли трябва да е?
https://www.facebook.com/share/r/1b8mHDnc72/

# 774
  • Glasgow
Хакнали са страницата на Пайнер и са сменили снимките на Янева:)))
омг

# 775
Аня Пенчева в "Събуди се", по Нова. Добре изглежда, може би има лифтинг, харесва ми цвета на косата й.
Скрит текст:
Но, разбира се - драматично театрална, с много придихания, докато говори. Толкова е видно, как я имитира Пипи (неволно най-вероятно), може човек да се обърка, коя от двете говори.

# 776
Хакнали са страницата на Пайнер и са сменили снимките на Янева:)))
омг

И цялата й биография са написали много забавно

# 777
На мен банята на Богданска много ми харесва (моята е подобна) - изчистен дизайн, меки цветове. Само този душ от тавана ми се струва странен и непрактичен - ще събира влага и мухъл тавана...

# 778
Аня Пенчева защо се е появила с анцуг по телевизията?!? Да не би да идва директно от фитнеса… ужас.

# 779
  • SF
Анцугът е на марката H8S - Христо Стоичков. И аз се впечатлих от комбинацията с токчетата, но екипчето й е тематично.

Общи условия

Активация на акаунт