Звездни Компромати - Януари 2026

• 227 943
  • 2 951
  •   71
Отговори
# 885
На мен кметицата ми хареса,чисто визутално е хубава жена : слаба,висока,с красиво лице и правилни черти. Друг е въпроса,че се облича кошмарно и защо слага ботуши на всяка дреха? Мисля,че точно ботушите правят лошо впечатление в цялостната й визия.

За кавалерството в България - аз такова за 2 месеца не видях. Слизаме от такситата с чанти в багажника. Таксиджийте отварят багажника и с ръцете в джобовете чакат две жени да си свалят сами чантите.Млади,едри мъже. Срамота!
Е, то в България с пълна сила важи правилото, че ако мъж отваря вратата на колата на жена - или колата е нова или жената.
Вадят куфрите таксиджиите с по-нови коли, че колеленцта много драскат ламарината под багажника. А жените нямат силата да повдигнат достатъчно багажа. 😜🤣🤣🤣

# 886
2026 Annual Movies for Grownups Awards with AARP

George Clooney
Скрит текст:

Laura Dern
Скрит текст:

Elle Fanning
Скрит текст:

Amanda Seyfried
Скрит текст:

Adam Sandler
Скрит текст:

Sharon Stone
Скрит текст:

Noah Wyle
Скрит текст:

Jane Seymour
Скрит текст:

Kathy Bates
Скрит текст:

# 887
Моите уважения към Джейн Сиймур, но колкото и да е слаба и добре изглеждаща за възрастта си, тази кожена рокля и каишка на врата, не са за нея.
Скрит текст:
Шарън Стоун дълго време резистираше, но вече се е освежила в лицето, няма лошо, резултатът е чудесен!
Скрит текст:
Кати Бейтс много е отслабнала, отдавна не я бях виждала, елегантна, изглежда чудесно
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 21:13 от Tess d`Urberville

# 888
Не ми харесва, все едно друг човек гледам. Очите са променени, правила е Барефаропластика.

# 889
Аз изобщо нямаше да я позная, ако не пишеше, че е тя🤔

# 890
Шарън изобщо не е себе си. Не я харесвам така.
Сега видях Пенчева с токчетата и анцунга Joy

# 891
Изобщо не я познах, специално погледнах повторно надписа над снимката.
Тия звезди като се видят такива прекроени по събития как се разпознават не знам Simple Smile

# 892
Сега видях Пенчева с токчетата и анцунга Joy
Скрит текст:
"Кой да изиграе СтоичкО" Laughing Пак някой е спал.
Страшна скука беше това "риалити".

# 893
Не е само блефаропластика, цялостно лицето й е със стегнат контур, повдигнато и освежено. Явно няма как, хем да се поореже, хем да си както си бил преди 20 години, все някаква разлика има. Аз веднага я познах, не мисля, че е неразпознаваема и много ми харесва. А тя сияе направо, явно се чувства добре.
За мен е по-добре, аз също не бих се поколебала от първата снимка да ме направят на втората -
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 22:07 от Tess d`Urberville

# 894
Ама то голям спор се е заформил - това не е анцунг, а панталон със сако. Каквото и да е - целият аутфит с тези токчета е нелеп.

# 895
Въобще не ми харесва Шарън Стоун така, жалко ...
Скоро гледах весела Топузакова - ако не беше гласът й, никога нямаше да заподозра, че е тя. Потрес.

# 896
Аня е тотален киликандзер с тоя ток, но тя въпреки красотата си никога не е била икона на стила.

Мелания Кнаус е трансферирана до САЩ от Паоло Замполи
Скрит текст:
- известен холивудски pimp, чиято агенция е специализирана в модели с леко двойна употреба (и близък до Епстийн, да). Разбира се, т.нар. модели са гледани, обгрижвани и дори разноските им за жилище са поемани, защото това е висок клас услуга, никой много богат човек няма да иска да е свързан с официално лека жена, за това си има други агенции. Никой не ги насилва или нещо, това са добре гледани жени, просто се оказват на правилното място според публиката. Разбира се, ако някой иска да вярва в легендата за моделството, то и ние си имаме доста “модели”.

# 897
Tiffany & Co. парти по случай номинацията за Златен глобус на Amanda Seyfried

Anna Kendrick
Скрит текст:

Adria Arjona
Скрит текст:

Amanda Seyfried
Скрит текст:

Walton Goggins
Скрит текст:

# 898
  • София
Абсолютно неразпознаваема е Шарън.

# 899
Добре се е получило на Шарън Стоун, но наистина не прилича на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт