Звездни Компромати - Януари 2026

• 107 941
  • 1 352
  •   46
Отговори
# 1 095
Ако е вярно това, което чувам, че новия сезон на "Под прикритие" ще е предистория на предишните, ще е чутовна смехория - актьори, по-стари с 15 години, ще играят своите версии, по-млади с 20 години Smiley Холивуд с всичките им гримьори и ефекти не се справят с такъв тип изкуствено подмладяване, когато има ретроспективни сцени, представям си нашите кинематографисти как ще се справят Smiley

Ето например Мариян Вълев през 2013 и през 2024...
Скрит текст:

# 1 096
  • Glasgow
Не казвате, че имаме рожденичка Тюдор днес
Амнайсе сторита в IG дето приятели ѝ честитят с тази снимка. Не знам, аз като правя персонализирани послания за рожден ден на приятелка избирам хубави снимки, на някои да сме заедно, но много важно тя да е на най готината снимка, пък нейните приятели баш тази снимка избрали. Има нещо странно в чатала 😅
Скрит текст:

# 1 097
Днес, докато смогна да стигна до дистанционното, за да взема думата от Гала и кокошки, коментираха Рачков и пръстена, който е подарил. Та Гала рече, че Рачков може и да се майтапи с Халваджиян, че плаща малко, но всъщност малко известен факт било, че Рачков бил много щедър и бил подарил с най-голямо удоволствие такъв голям камък.
Явно и бившата и дъбът му да били там
Скрит текст:
Продължавам да мисля, че ако не беше гадже/ годеница на Рачков, половината от ВИП гостите нямаше да знаят до ден днешен за нея.

# 1 098
Да, Ашли е една от първите пострадали от Епстийн. Наското четох, че още една прекрасна жена е потърпевша - Клеър Форлани.

# 1 099
  • Glasgow
Каква красота беше Клеър Форлани в "Да срещнеш Джо Блак", на снимка някак може да мине за обикновена, но в движение беше съвършенство 😍какво ли се случва с нея

# 1 100
Флорчето в Катар
Скрит текст:

Павел Иванов в Бали
Скрит текст:

Галя Щърбева в Австрия
Скрит текст:

И два мамника за десерт
Скрит текст:

# 1 101
Не знам изобщо на каква база може да бъде направено сравнение между Доронин и вучето.
Може би, че са от мъжки пол или че са над 60г. ... Не знам. Единият е секси, другият недоразумение. Никога не бих могла да приравня Доронин, дори до нормален не лошо изглеждаш мъж, камо ли до вуйчето.

Между другото и Брад Пит има корекции и си ходи на поддръжка редовно. Навярно всички жени пишещи в темата, взети заедно не могат да му стъпят и на 1/3 от процедурите на Брад.
Ако някой има снимка на Доронин като млад, дайте да видим, колко е бил грозноват. Все в зрели години ми излизат в гугъл.

# 1 102
Флорчето дама тип Дюбай ли го раздава ?
Павката бая мускул е направил. Браво, браво. Чакам да го видя в " Под прикритие" как се е представил.

# 1 103
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Флора ( Цвета ), или както там се казва, защо се мъчи така? Много кридж е... Сексапила или го имаш, или не.

# 1 104
Драго Чая Rolling Eyes

Скрит текст:

# 1 105
Явно миналото на руския господин е затрито, аз млади снимки в преди-бръмчалския-период не виждам в нета.

Две жени са обвинили Хулио Иглесиас в сексуално насилие - едната домашна помощница, а другата физиотерапевтка. И не става дума за преди 30 години, а за преди 3-4.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 14:28 от second

# 1 106
  • Враца
Драго Чая се е поправил за постоянния черен костюм, за който писахте по-напред.
Малко тъпо се е облякъл, но не всеки може да прецени кое минава за арт и кое -за кич. Wink

# 1 107
Не знам изобщо на каква база може да бъде направено сравнение между Доронин и вучето.
Може би, че са от мъжки пол или че са над 60г. ... Не знам. Единият е секси, другият недоразумение. Никога не бих могла да приравня Доронин, дори до нормален не лошо изглеждаш мъж, камо ли до вуйчето.

Между другото и Брад Пит има корекции и си ходи на поддръжка редовно. Навярно всички жени пишещи в темата, взети заедно не могат да му стъпят и на 1/3 от процедурите на Брад.
Ако някой има снимка на Доронин като млад, дайте да видим, колко е бил грозноват. Все в зрели години ми излизат в гугъл.
И аз се чудя.. Вуйчето - мумифицирано дърво, а Доронин си е активен мъж, който има социален живот, радва се на жена си и децата си и изглежда в супер добра форма.
Относно Брат, не знам какво си е правил толкова, но от последните снимки от близо си иам всичко като за 60 и бръчки с и има и зрелостта в очите. Той си изглежда добре просто и остарява прилично, например Ди Каприо си запрлилича на чиче вече.

# 1 108
Две жени са обвинили Хулио Иглесиас в сексуално насилие - едната домашна помощница, а другата физиотерапевтка. И не става дума за преди 30 години, а за преди 3-4.
Rolling Eyes Той не е ли на 100 години?!

# 1 109
“Само” на 82.

Общи условия

Активация на акаунт