Звездни Компромати - Януари 2026

• 107 020
  • 1 340
  •   19
Отговори
# 1 245
  • Пловдив
И аз не мисля, че Неве е платила...нали всв са бедни тия актьори Simple Smile Пък може спонсор да има...

Памела продължава да си ходи по без грим.

# 1 246
Горката Ябълка, също тъй блудкава е като майка си.

# 1 247
Памела много ми харесва, много е свежа и я намирам за красива. Освен това за годините си е топ на вид. Какво стана с Лиъм Нийсън, явно нямат връзка, а е било само за промотиране на филма.

# 1 248
Памела винаги е била красива, просто беше избрала един вулгарен стил, който разваляше вкуса.

# 1 249
Памела е толкова себе си в The Last Showgirl, алегория на самата себе си, страхотен филм, страхотна игра

# 1 250
Духовникова много й личи като си пийне, просто си променя излъчването, почва да се разкечва над всякакви хора. Няма да забравя как беше в скута на Владо Пенев, не само него, просто се променя.
Наскоро я видях така и до скута на Явор Милушев, мъжа на Цветана Манева /и тя беше на снимката де/.
Скрит текст:

# 1 251
Памела е толкова себе си в The Last Showgirl, алегория на самата себе си, страхотен филм, страхотна игра
Кога ще излезе в България?
Защото филмът й с Лиъм Нийсън, беше толкова ТЪП, че си тръгнах по средата. А рядко си тръгвам по средата...

# 1 252
Неве изглежда супер ! Съвсем нормално е да има излишна кожа и бръчки -те няма как да се махнат без лифтинг,но жената е свалила едно 10 години видимо.
Духовникова е attention whore и pick me girl.

# 1 253
Кога ще излезе в България?
Защото филмът й с Лиъм Нийсън, беше толкова ТЪП, че си тръгнах по средата. А рядко си тръгвам по средата...
Гледах го по НВО по телевизията, значи може би го има и в приложението
Този може да ти се стори също тъп, няма екшън или напрежение и някаква сложна фабула; има препратки към остаряването и как с времето ставаме неактуални, дори да сме били на върха. Ако си била и във Вегас, е плюс, заради контраста нощен живот/ ежедневие със скучни пустинни паркинги и таргети

# 1 254
Том Хидълстън се е изказал много ласкаво за колегите си от втория сезон на Нощният управител, включително Камила Мороне - били изключителни. Аз Камила чак за изключителна не я намирам, но може би много ми липсва същинската звезда от първия сезон - Хю Лори - и съответно вторият сезон засега малко ме дразни по принцип 😀.

# 1 255
Le Figaro събра знаменитости в Grand Palais в Париж по повод 200 годишнината си:
Скрит текст:

Изабел Юпер

Моника

Бернард Арно

# 1 256
Гледах го по НВО по телевизията, значи може би го има и в приложението
Този може да ти се стори също тъп, няма екшън или напрежение и някаква сложна фабула; има препратки към остаряването и как с времето ставаме неактуални, дори да сме били на върха. Ако си била и във Вегас, е плюс, заради контраста нощен живот/ ежедневие със скучни пустинни паркинги и таргети.
Абсолютно подкрепям. А във филма на георинята на Памела действително й повярвах. Не пращи от актьорско майсторство, но сама по себе си, историята я усетих. Памела добре се справи.
Аз, обаче, си мисля, че Памела далеч не се появява изцяло без грим. По-скоро с грим постига този ефект.

# 1 257
Естествено,че е с грим Памела -само веждаците трябва да оправи ,че са смешно тънки,иначе е готина мацка..но тия чупки и стойки за естественост са мижи да те лАжем ...

# 1 258
За веждите съм съгласна. Отдавна трябваше да го направи.
Аз като ви казвам, че е яхнала вълната на "Бъдете естествени, долу киборгите!", далеч не означава, че не прави процедури, интервенции и не се гримира. То и без това е трудно без грим да добиеш този вид на измита чиния.
Иначе я харесвах, както преди, така и сега.

# 1 259
В едно интервю Памела казва, че тънките вежди са остатък от 90-арския й стил и понеже не могат да пораснат естествено пак, тя ги приема, каквито са (не иска процедури от рода на микроблейдинг и т.н.)

Дали е така или просто се прави на загадъчна - не знаем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт