Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 042
  • 3 367
  •   6
Отговори
# 1 410
Карл Лагерфелд нали имаше една котка Шупет, ужасно разглезена, която стана инфлуенсър. Той се тревожеше, защото не искал тя да работи…

# 1 411
  • Glasgow
Карл Лагерфелд нали имаше една котка Шупет, ужасно разглезена, която стана инфлуенсър. Той се тревожеше, защото не искал тя да работи…
🤣🤣🤣 преработила се е милата. А той не остави ли някакви наследства на котката, имаше нещо

# 1 412
Явно става дума за декоративни породи, иначе не си представям куче да стои мирно в количка, абсурд.

# 1 413
Като е старо стои мирно навсякъде.

# 1 414
🤣🤣🤣 преработила се е милата. А той не остави ли някакви наследства на котката, имаше нещо

Котката наследи милиони. Сега живеела с бившата икономка на Лагерфелд и нейното семейство и те се грижели за работния й график. Има си и тръст с попечители, които следят юридически нещата.

# 1 415
  • Glasgow
Стоят и големите по колички, те са или стари или болнички, те за големите са по различни, някак като покрита платформа, ниски, а за малките кучета са почти като за човешки бебета.

# 1 416
Явно става дума за декоративни породи, иначе не си представям куче да стои мирно в количка, абсурд.
По-безопасно за малките породи, а и като се изморят от ходене ги качват в количката..
https://www.instagram.com/p/DHvF-JwSgLZ/?img_index=9
https://www.instagram.com/p/DGGQOjySmrA/
Скрит текст:

# 1 417
Тия пухчовци са разкошни! 🥰

# 1 418
  • София
През 2016г. бях в Токио и там за първи път видях куче в количка. Първо реших, че е заедно с бебе вътре, но после се загледах по улиците и видях, че няма куче на каишка да се води. Питах местни, които ми обясниха, че е забранено куче пеша по улиците, за да не цапа с пишкане. С количката го водят до определени места, заградени за свободна разходка на кучета с катерушки, тунели и всякакви екстри. Иначе глоба. И само дребни породи возеха в тези колички. За големите - разрешително и отделно някои бойни породи са абсолютно забранени. В кучешкия им магазин се впечатлих от броя и моделите на колички. Ама те японците са си лудички малко. Видях огромна стая в мол пълна с котки и те си плащат да влизат и играят с тях. Или се успокояват. Имаше и кафе, на което да си заведеш котката😂

# 1 419
Аз съм ходила на кафе с таралежи в Токио. Не разбрах успокоителното, иначе са много готини 😂

# 1 420
Ей затова само hobby-dogging Whistling

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 16:54 от rummi_pl

# 1 421
  • Glasgow
И ние имаме котешко кафе🥰 на таралежено бих отишла, но няма

# 1 422
Безразличен ми е.
За мен да си лекар е призвание, а то това да снимаш за инстаграм за мен не е работа.
Едно е потока на УНСС, друго е медицинският със 10 места на година Simple Smile
Защото след години ще се реве че няма адекватни лекари, понеже са на изчезване.

Работя по цял ден с лекари. Много Ви е грешна представата по всички направления.

# 1 423
  • София
Първите ми кучета в количка видях преди доооста години(поне 15) в Монако на терасата при Адам и Ева на Ботеро.
Доста странно ми беше и си помислих - Ах тези, всичко са си оправили, имат си много пари и вече си возят и кучетата в колички. Smiley
След това вече никъде не ми е ило странно.

# 1 424
Хю Джакман е предложил брак на Сътън Фостър в Коста Рика
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт