Звездни Компромати - Януари 2026

• 127 132
  • 1 672
  •   12
Отговори
# 1 620
Том Хидълстън прекалено отслабна, иначе беше доста готин 🤘

# 1 621
Понеже форумът е бг мама, бих искала да коментирам още нещо за семейството убийци Батинкови.
Първо, по повод това колко естествено се е появило детето, имам съмнения:

https://kliuki.bg/kliuki/propukva-li-se-brakat-na-antoniya-petro … i-zavariha/242540

Никой не ги кара да разкриват такива лични детайли, но е толкова, толкова грозно да излезеш да говориш на жени, които се борят да станат майки "Ама как, при мен всичко така супер естествено на 42 г. си забременявам когато и както и си искам".

Освен това, понеже интервюто е за супер формата ѝ, ами извинете, това е клипът, с който се опитва да ни убеди, че е супер слаба: (нарочно я качвам без глава, тя такава няма и не заслужава)
Скрит текст:

Това са кадри от буквално следващия клип:
Скрит текст:

Можем да спорим за ъгъла на камерата, но мисля, че че вижда по детето, че изобщо не е това. Съвсем не случайно е с огромното широко сако в тъпото предаване, с цел да накара наскоро родили майки да се чувстват зле пред нещо, което дори не съществува в реалния живот.

Целият им живот е фалшив, не само лекарствата, с които убиват хора.

И за да не се забравя никога:

https://bivol.bg/targovia-sas-smart.html

https://eurocom.bg/2023/04/04/sled-razsledvane-na-valya-akhchiev … -onkobolni-video/

# 1 622
  • Пловдив
Айде сега, фигурата и си е супер.
Другото не го коментирам.

# 1 623
Тя Петя Дикова копирала едно и също съобщение и го пльоснала като отговор на всеки, който е коментирал за темата с онкоболните и касата. Гледа да отбие номера, съмнявам се да проучи каквото и да било.
Изобщо не е супер фигурата ѝ, личи си от снимките и видеата дори, а една жена правилно е коментирала под поста на предаването Култ:
„ Е, как изглежда?
Матката й все още не се е свила и корема й е неприбран - вижда се под бялата блузка. А, останалата част от неприбрания корем напира закопчан в панталоните.
Всяка раждала жена знае какво имам предвид.
Вече са написали за лекарствата на онкоболните - няма да пиша и аз.”
И наистина това се вижда с просто око и от горните снимки, които сте качили. Не знам какъв е тоя зор да се прави, че след изписването и хоп веднага е ххс размер…

# 1 624
Айде сега, фигурата и си е супер.
Другото не го коментирам.
Сложи си очилата, жено!

# 1 625
Баща ѝ работи в една "телевизия" с Валя Ахчиева. Да вземе да ги срещне, да се образова Пипи.

# 1 626
Изтривам си поста.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 22:25 от Тук там

# 1 627
Пипи се прави на утрепана, айде моля ви се! Да работи в телевизия и да не е чула за скандала! Да, ако тая телевизия и Пипито са на друга планета...
Освен това, ако се има за умна, трябваше да се измъкне колкото може по по-подходящ начин, а не да казва, че не е чула за това.

# 1 628
  • Glasgow
Абсолютно не вярвам, че Пипи не знае. но и не искам да съм на нейно място. Ако много държи да работи там ще им играе по свирката. Колко водещи или журналисти биха си позволили своеволия. Милен Цветков я изгони едно време от предаването си и оттам насетне май всички ѝ стъпват на пръсти.

# 1 629
И аз не вярвам да не е чула. Прави се на ощипана, че да излезе от ситуацията.
Дали няма да я свалят от ефир след подобен гаф?! Коментарите са над 500 и всички негативни.

# 1 630
Дикова е знаела много добре, но интервюто може да е "платено и наредено".
Колкото до фигурата на прясната родилка - ми не, мерси, слаба не значи красива. Освен това, каквото и да направи си е кобилеста, винаги ужасно облечена, гримирана и накичена с 1 кг златни украшения като...румънска булка. Въобще нищо общо с красота няма тук. А мъжа и е дебел, мазен и противен.
Въобще вътрешната им душевност и на двамата ясно е изписана по лицата и телата им. Нищо хубаво.
А Пипито се радва сигурно, защото вдигнаха рейтинга, то толкова приказки за това умряло предаване не е имало никога.

# 1 631
Аз вече не търся здрав разум в тези, които правят предаванията. Да даваш ти трибуна на тези и ние седим и се възмущаваме как, защо и кой... Явно е умишлено, с цел привличане на внимание. След като не могат да имат явно задоволителни резултати с труд и интересни теми, защо да не поканят някой, който ще донесе невиждана вълна от възмущение, а за тях рейтинг и огромен шут в информационните алгоритми.
Сами може да си направим изводите за какви професионалисти иде реч. ...
Същото беше и в ПО. Нов сезон, нова водеща, начален старт и кой... кой да поканят. Заради горните причини.
Само едно мога да кажа - не им прави чест на тези "професионалисти". Щом нямат нито срам, нито морал, нито обикновена човещина да дават трибуна на такива хора, за да бъдат обсъждани, алал им рейтинга, не са много по-различни от показаните. От мен cancel.

# 1 632
На свинска мас може да стане рекламно лице...
(не съм гледала, просто ѝ знам възможностите...)
Това е толкова добро,че и супер креативният съпруг на Пипи/ Пиги не може да го измисли! Браво!
В тази тема доста хора харесваха Пипи, ама кво стана?! Ако е толкова умна и добре образована( за каквато я смятате) защо се съгласява да прави интервюта(ако Ах, ох, их е интервю) с чалгари и убийци?!

# 1 633
Sugar, съгласна съм с теб, но аз повече от това и да искам не мога да канселирам Дикова и малоумното й предаване, защото никога не съм го гледала и нямам и намерение. Бездарна и послушна - перфектна комбинация за тв водещ.
Ок, натресли са й Крокодила, а тя трябваше ли да се подмокря от възторг, а после да се прави, че не знаела, но щяла да провери?! Да беше по-обрана домакиня и после да си беше мълчала, много по-достойно щеше да бъде, но уви, трябва да сме със силните на деня, а Батинкови са протежета на много силните.
Язък ти, Пипи, и за образование и претенции!

# 1 634
Четох досега коментари във ФБ на страницата на куулт.
Аз по принцип изобщо не харесвам Петя Дикова, като водеща. Много ми е превзета, театралничи, изкуствена ми е, все ги мята ония ми ти ръце, жестикулира. А бе, не става!
Да поканиш гост в предаването си означава, че преди това би следвало да си прочел доста за него и то от различни източници - да си проведеш едно разследване дет се вика.
Петя Дикова явно не я интересува кого кани, или кой се е самопоканил. В последно време и на мен тази крокодилка все ми изскача във ФБ.
Дикова изпляскала няколко пъти един и същ коментар, като че ли се оправдава. Кво ще проверяваш бе? Вече се изложи!
Гнусна история!

Общи условия

Активация на акаунт