Звездни Компромати - Януари 2026

• 132 339
  • 1 766
  •   98
Отговори
# 1 740
Френският мистър 2026 и бойфренда му какви красавци, то тела, то вайб и каква съкрушителна загуба за женския пол, язък, дето се вика.

# 1 741
Явно заради обсъждането тук (нали ни следят) ми излиза в инстаграм клипче на семейство смърт. В първия момент си казах “Какъв е този дебелак, който се търкаля толкова нелепо и си мисли, че е забавен”. Пълни смешници! И какво ги е скрила лицата на тези деца като преди ги качваше постоянно?! Аз не съм я отваряла никога, но преди тук редовно се качваха нейни снимки, та съм ги виждала децата.

# 1 742
Френският мистър 2026 и бойфренда му какви красавци, то тела, то вайб и каква съкрушителна загуба за женския пол, язък, дето се вика.

Чак пък. Мерси от такива мъжове.

# 1 743
Alessandra Ambrosio
Скрит текст:

# 1 744
  • Glasgow
Не си крие възрастта госпожата, имаше съученичка в темата мисля

# 1 745
  • София
Съгласна с всичко, което се изписа за тези престъпници. Само ще добавя, че според мен те са И много самотни и смотани, защото нямат никакъв приятелски кръг. Преди време, когато активно следяхме публикациите на кукувицата, ми правеше впечатление, че живеят някак капсулирано. Светла с нейния гущер също само намилаше, че са много щастливи, че си гледат четирите деца и не искат никой да ги “хейти”. Даже няколко месеца преди да се разделят, гледах тяхното интервю, в което гущерът се примоли на баща си да му прости. Видяхме как свърши тяхната “любов”. Само че Батинкови са толкова мазни, оядени и впити един в друг, че едва ли ще се разделят.
Каквото и да е, надявам се децата на тези злощастни герои на нашето време да бъдат по-добри от родителите си.

# 1 746
Да, образована е. И за какво го ползва това образование? Язък, както се казва.

А образованието ѝ какво е? Тук съм чела, че е завършила във Великобритания, но защо ми е останало като спомен, че е учила нещо свързано с актьорството, а не журналистика. И мислех, че само заради името и известните ѝ родители я взеха от бТВ да е водеща.
Никак не ѝ вярвам, че не е знаела за разследването на Валя Ахчиева, ама изобщо! Смятам, че нищо повече няма да напише по повод тези обвинения и ще чака бурята да отмине. Никой не очаква от нея да изземе ролята на прокурор и да засипва Тоца с обвинения, но и можеше да не я засипва с комплименти и да се прехласва по неземната ѝ външност. Можеше без много емоция и с равен тон да си зададе въпросите и дори това щеше да е достатъчно, за да си спечели нашето одобрение. Ясно ни е на всички, че не тя си избира гостите, както и никой не очаква да си подаде молбата за напускане, след като е разбрала, кой ще ѝ гостува. Но е много отблъскващо с какъв ентусиазъм и желание се хвърли да гали егото и лъска имиджа на една престъпница.

# 1 747
Пипи можеше да е това, което е, там, където е, и без доброто образование, за което са хвърлени сума ти пари. Наистина е язък за образованието (и изхабените пари). Не е мръднала и на йота от акъла и поведението, което имаше като водеща в младежкото предаване, в което я бяха набутали.
Положението е същото като с другата - цекова. Празноглави кукли. Хубаво, нямаш право на избор на гостите, с които трябва да общуваш професионално. Имаш избор как да го правиш и да се държиш. Да се лендзиш и ближеш (сладоледа), разтичайки се, хора, които нямат морал, е далеч от стандартите, които се предполата, че трябва да налага всеки журналист. За личен морал и етика не говорим.
Това е положението, за съжаление. Следиш и знаеш - няма стандарти, няма морал, обслужват се интереси, неудобните хвърчат и са дотам. Или се преквалифицират, или правят нещо онлайн с неособено голяма аудитория и гледаемост.

Сигурно можеше да прави същото и без образование. Но въпреки връзките, контактите, познанствата все пак е решила да учи. Не съм й светила, не знам как се е представяла академично, но в такава среда човек трупа знания, умения, познанства, общува на по-различно ниво. Не че е някакво велико постижение, на повечето от нас ни се налага да учим и да се развиваме постоянно, за да сме конкурентни и да имаме хубава работа, но както казах, много други спуснати парашутисти не са направили и това, не са положили грам усилия. Това имам предвид под образована е.

И за протокола, отдавна вече не "защитавам" Пипи, а себе си и своето мнение Grinning

# 1 748
  • софия
Бърд, напълно съм съгласна с мнението ти за образованието и средата. За съжаление, обаче, при някои то не се отразява и пипито е пример. С нищо не са я променили нито усилията, които със сигурност е трябвало да полага, нито средата. Все същата празноглава безгръбначна лигла. Хора (не мога да кажа журналисти), с нейното поведение, могат спокойно да бъдат заместени от роботи.

# 1 749
Не си крие възрастта госпожата, имаше съученичка в темата мисля
Да, сестра ми и е съученичка. Познавам майка и и баща и.

# 1 750
Звънче, това е твоето мнение и е ок. Нямам никакви претенции да те убеждам в противното или да налагам моето Simple Smile

Илиaна Раева поздравява Наско Сираков за имения му ден
Скрит текст:

# 1 751
Да, образована е. И за какво го ползва това образование? Язък, както се казва.

А образованието ѝ какво е? Тук съм чела, че е завършила във Великобритания, но защо ми е останало като спомен, че е учила нещо свързано с актьорството, а не журналистика.
Петя Дикова е завършила бакалавърската си степен в Лондон -  "Журналистика, театър и превод", в Американски международен университет "Ричмънд". Била е сред първите 5% по успех от своя випуск. При завръщането си в България прави магистратура в СУ, "Електронни медии", във факултета по журналистика.

# 1 752
За първи път в историята двама българи ще се качат на подиума на Световната купа по сноуборд!
Тервел Замфиров триумфира в паралелния гигантски слалом! Радослав Янков е трети!

# 1 753
Самият факт, че Пипи намеси Кейт и Уилям в  разговора с това чучело, ми докарва позиви за повръщане. Или не искаше да пропусне да изтъкне кралските си познания, или неадекватността ѝ е по-голяма, отколкото съм предполагала. Може и двете да са верни всъщност. В края на предаването се появи Памбос да представи танцьорките от школата си, а Пипиту побърза да се подиграе на българския му. И опитите ѝ за хумор като журналистическия ѝ усет - хванала ги е липсата.

# 1 754
  • Glasgow
Ауч, евтини опити за провокация, както биха казали в съседната тема. Как успя да навърже Уелс с Батинкови? 🧐

Общи условия

Активация на акаунт