Звездни Компромати - Януари 2026

• 243 663
  • 3 175
  •   94
Отговори
# 1 890
Изобщо, защо занимават света с толкова лични отношения, става грозно и неприятно!

От това се издържат.
Ще паднат гледанията, платени интервюта и приходите.
Хари е същият. Книги, предавания, готов е да плюе по семейството си само да капят пари.
Те нямат капацитет да се издържат с нещо друго.
Затова и ще се пише много за техните "драми".

# 1 891
Май и при сем. Пелц "спомените могат да варират". Grinning

# 1 892
  • Sofia
Хари няма пари, но девойката на Бруклин е супер богата. Тъстът със сигурност ще й завещае доста милиони, изглежда много се грижи за нея и без пари не са останали.
Финансово, не може да се сравни с Хари, там парите наистина са кът, а разходите на госпожата - големи.

# 1 893
Слуховете покрай Кийт Ърбън го свързват с Karley Scott Collins, но 26 годишната Карли отрича
Скрит текст:

Кънтри певицата подгряваше Кийт по време на световното му турне „High and Alive“ миналата година
Скрит текст:

# 1 894
Изобщо, защо занимават света с толкова лични отношения, става грозно и неприятно!

От това се издържат.
Ще паднат гледанията, платени интервюта и приходите.
Хари е същият. Книги, предавания, готов е да плюе по семейството си само да капят пари.
Те нямат капацитет да се издържат с нещо друго.
Затова и ще се пише много за техните "драми".
Точно така, с драмата се издържат и за нея живеят. Готови са да си измислят какви ли не очернящи семейството, което ги е отгледало, факти и колкото по-шокиращи са, толкова повече привличат вниманието и интереса на медиите и хората. Но в един момент пресоляват манджата и хората спират да им вярват и съжаляват, както стана и с Хари.
Бруклин е жалък, намери си по-богато семейство, при което да се приюти и започна да оплюва родителите си и зачеркна дори и братята си, всички са лоши. Но да се моли на Никола да не ѝ омръзне от него и да го разкара, че ей тогава какво ще прави. Ще се принуди да доприпка отново при злото си семейство.

# 1 895
Мариянини имат ново поприще. Плачков станал овчар.
Даже не знам как да го коментирам Grinning

https://telegraph.bg/svetski/novini/levski-stana-ovchar.-2026-a- … hkov-video-481334
Най- накрая откри призванието си! Да му пожелаем успех, че всичко с което се е захванал все е крах Grinning
Като заговорихме за овчари, не знам по какви пътища неведоми ми се яви в тубата един едновремешен льольо Яне Янев. И той подкарал стада, някаква ферма създал, обул ботуши до колене, изпоцапан с ф...кии и действа. В което лошо няма. Просто ми е странно от дек на дек....

# 1 896
Това за неприличният танц не ми звучи толкова абсурдно защото съм чувала за такива майки за които никоя жена не е достатъчно добра за сина им.
Според мен има доза истина, но и настроен ми изглежда.
Беше обяснил и че техните държали да се виждат само като са сред много хора в светлините на прожекторите и е най-важно да изглеждат като голямо сплотено семейство заради името си и парите които печелят от него.
Каза че не желае да си оправя отношенията с тях и че братята му го били блокирали и те се опитвали да го настроят срещу жена му.

# 1 897
Яни Янев, ако помня добре, е имал ферма и преди да се захване с политика.

# 1 898
Не мога да кача снимки как Духовникова се натиска на Бахаров. Ако се оправи форумът ще ги видите.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 23:41 от Moderator3

# 1 899
  • Glasgow
Sstef да, само където има камери, той искал да се видят насаме, баща му не искал и накрая се съгласил, но ако жена му не е там. Не знам, някъде по средата сигурно е истината. Сигурна съм, че никой не иска такава свекърва, ако ще и Виктория да е.

# 1 900
Яни Янев, ако помня добре, е имал ферма и преди да се захване с политика.
Да, за телета Блек ангъс май.
Продава месо и приятели казаха наскоро, че е много добро.

# 1 901
Не мога да кача снимки как Духовникова се натиска на Бахаров. Ако се оправи форумът ще ги видите.
Тези ли са? Теди общата... Кого ли не натисна, кого ли не омляска. Блика любвеобилност от нея! 😆
Скрит текст:
То не ѝ е за сефте
Скрит текст:

# 1 902
  • Glasgow
Той не поддава обаче 💪🏻

# 1 903
Бруклин е просто дете, па макар и на Бекъмови, с много привилегирован живот, но и с неговите си разочарования. Не го прави за пари и слава, има си и двете.
Просто непораснало момче, на което му е втръснало от семейството му.
Рич пипъл проблемс

# 1 904
Изявлението на Брууклин много напомня на разглезения принц Хари. От изявлението става ясно, че жената на Бруклин не искала Виктория да й прави роклята, не искала Виктория да танцува със сина си на сватбата, хем имало напрежение между двете, ама все пак искала и тя да присъства на рождения й ден въпреки че явно не е поканена.
До преди Никола не е имал проблем със семейството си, добре че е дошла да му отвори очите. Как обаче Бруклин нямаше проблем докато се пънеше да става кулинар, фотограф и всички други провалени кариери, за които цялото семейство го подкрепяше, промотираше и финансираше.

И той като Хари е лицемер. Когато му е угодно иска да ползва всички привилегии на бранда Бекъм, иначе плюе. Хари и той плюе монархията и я принизява като се снима как псува като каруцар, пуска мемоара, в които пише как се друса, плюе монархията, когато баща му му е спрял канчето с пари, ама иначе милее за монархията, когато иска титли за децата си и охрани и се пъне да се сравнява с брат си. Искал да си купи имение с 18 бани, което не можел да си позволи обаче, понеже няма доходи, баща му ен му давал пари и реве, че му се наложило да сключва договори с онлайн платформи и да използва милионите от майка си.

Разлигавени и психически лабилни мъже, които случиха на манипулативни жени, които да им промият мозъка. От един капан в друг.

п.с. не знам дали се е коментирало, но изтекоха поредица от статии как Бруклин и Никола са вечеряли с Маркълови и искали съвет, даже били наели тяхната адвокатска кантора.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 23:49 от FreesiaR

Общи условия

Активация на акаунт