Звездни Компромати - Януари 2026

• 161 964
  • 2 140
  •   70
Отговори
# 2 115
Лелеее, колко пък непристойно може да танцува една майка със сина си?
Скумрията Виктория хич не ми е любимка, ама и първородният се излага яко.

# 2 116
Защо показвате статии които не са потвърдени официално от първо лице?
Мисля че Бруклин си знае най-добре, защото това което аз съм казала е от официалният му инстаграм потвърдено.
Ми не не е бил това първият сватбен танц.
Ами аз знам от много скандални реалитита за майки които искат да се оженят за синовете си или такива които искат да са на първо място преди жената, така че може, може.
Голямо оправдаване значи.
Съотборник на Дейвид Бекъм също се е включил и е защитил Бруклин, значи има голяма доза истина, колкото и да не искате да го приемете.

# 2 117
Мисля че Бруклин си знае най-добре, защото това което аз съм казала е от официалният му инстаграм потвърдено.
Ами аз знам от много скандални реалитита за майки които искат да се оженят за синовете си или такива които искат да са на първо място преди жената, така че може, може.
Съотборник на Дейвид Бекъм също се е включил и е защитил Бруклин, значи има голяма доза истина, колкото и да не искате да го приемете.
Кои статии? Думите са лично на Никола Пелц, че 1 година е отнело работата по роклята и майка й е активно участвала. А Бруклин и Пелц лично са дали снимките от първия им танц на медиите и те са казали, че е бил в 8:30, на коя песен и тн. По-първо лице от това няма Simple Smile Ето от същата статия снимка на танца булка-баща, пак предоставени от първо лице Бекъм-Пелц, които дори казват името на песента: Bette Midler’s “Wind Beneath My Wings” soundtracked the father-daughter dance.

https://vogue.sg/nicola-peltz-brooklyn-beckham-wedding/

Няма никакво оправдаване. Очевидно Бруклин лъже и за роклята, и за първия сватбен танц. Защото жена му не просто е дала ексклузивно интервю на Воуг, ама е и дала  снимки от първия сватбен танц

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 00:13 от FreesiaR

# 2 118
Отиде бранда вече, съсипват ги
Joy Joy Joy

# 2 119
И 2те семейства станаха за смях, но най-вече самите Бруклин и Никола. Не може Никола да дава интервю как роклята е правена година, а мъжът й да твърди друго. Или лично тя да дава правата на снимките от първия им сватбен танц с час и песен, а после мъжът й да твърди друго.

Който и да е написал изявлението на Бруклин не си е свършил добре работата, защото не е проверил, че в интернет преди години лично Никола и Бекъм са говорили други неща. И въпросът не е дали лъжат или не, а кой лъже Бруклин сега или Никола тогава.

А Бруклин като лъжливото овчарче, няколко реда и вече има открити явни лъжи. Дори и останалото да е истина, кой ли ще му повярва.

# 2 120
  • Glasgow
Но това не е фокусът на неговото изявление и просто хората се майтапят с тази рокля и този танц. Това което споделя извън роклята и детайлите е по важно и за това хората отдавна говорят/пишат- Че са пионки в театъра на родителите си, пускат ги като закъсат за внимание или има негативна новина около тях, целият им живот е пред камерите, за да поддържат бранда.

# 2 121
Кати Пери подкрепя любимия Трюдо в Давос, Швейцария, колко е горда само🙌
Скрит текст:

# 2 122
  • на село
И какво стана сега - кой каквото и да приказва, става въпрос за пари и брандове.
Пускам сълза за Бруклин, който ще трябва да се оправя сам, заедно с жена му, която от години безуспешно се опитва да стане известна с друго, освен милиардерска дъщеря. И абсолютно неслучайно взела отроче от известен бранд, щото в шоу бизнеса, където тя се тика тия неща си важат.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 01:37 от ПраВещица

# 2 123
Никол Кидман в Чили
Скрит текст:
А пък тези двамата са просто готини и щастливи. Не им пука от никого и за нищо.
Феновете очакват нов албум на Риана, а тя говори за четвърто дете през тази година.
Да са живи и здрави!
Ако имах много пари и аз щях да имам сто деца - те са щастие!
Скрит текст:
Парите сами по себе си не носят щастие, но страшно много допринасят за постигането му, стара истина🙌

# 2 124
И 2те семейства станаха за смях, но най-вече самите Бруклин и Никола. Не може Никола да дава интервю как роклята е правена година, а мъжът й да твърди друго. Или лично тя да дава правата на снимките от първия им сватбен танц с час и песен, а после мъжът й да твърди друго.

Който и да е написал изявлението на Бруклин не си е свършил добре работата, защото не е проверил, че в интернет преди години лично Никола и Бекъм са говорили други неща. И въпросът не е дали лъжат или не, а кой лъже Бруклин сега или Никола тогава.

А Бруклин като лъжливото овчарче, няколко реда и вече има открити явни лъжи. Дори и останалото да е истина, кой ли ще му повярва.

Може би всичко, което са говорили тогава е защото не са могли да кажат истината или не са искали на онзи етап. Вие какво очаквате? Сватба за не знам колко милиона и Никола да излезе като я питат за роклята и да каже “абе имаме драми с роклята, но ще станат нещата”, “абе свекърва ми ми пре*ба първия танц с мъжа ми, ама ето ви снимка от втория”…

Не знам как мислите, че работи шоубизнеса.

# 2 125
И без да познава човек Виктория, клипчето където позира напористо отпред и не прави място на сина и снаха си, достатъчно е показателен. Поведение на типична селска пръчка, пък нека е лейди. Тази жена в себе си има болезнена амбиция за доминация, първи ред и всичката слава на света. Има мечтания живот, но не й е достатъчно, понеже е болен мозък.
А ситуацията с това името на мъжа ти да е бранд до степен да гледаш и на името на детето си като част от този бранд е върха. Че и името не давали на Пелц, сякаш Пелц не са известна фамилия с потекло и сякаш хората са опрели до нейния парцалив бранд...

# 2 126
Хич не ми пука за това досадно семейство, но ми попадна едно видео по повод на този пост. Таз' изглежда злобна и обсесивна. И браво на сина ѝ, че се усеща да се отдръпне и да защити жена си. Специално пък на сватбата младоженците са на първо място и на фокус, и това всеки човек с малко усет би трябвало да го знае. Срамота, че Марк е постъпил така, защото това реално е трябвало да им бъде първият сватбен танц. Пък и вторият да е бил, е можело първо да покани тях и след това на следващата песен да заблести кралица скумрия Виктория.

Относно роклята - според мен не става въпрос за основата рокля. Те нали там сменят поне две. Сигурно става въпрос за някоя от другите булчински рокли. Просто на хората им е по-лесно да решат, че синът лъже.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 07:57 от Alucard

# 2 127
  • София
Никола като е усмихната, е много хубава, но иначе има същият скумприйски вайб като свекърва си.
Аз не бях фенка на Спайс Гърлс, но си спомням, че Викито беше доста дървена и мяташе само едни ръце на сцената, та напълно е възможно да е провалила всякакви танци Grinning

# 2 128
  • София
Премиера на "Infinite Icon: A Visual Memoir":

София Вергара
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
с децата си
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Сия
Скрит текст:
Пресли Уокър Гербер - син на Синди Кроуфорд
Скрит текст:
Талула Уилис - дъщерята на Брус и Деми
Скрит текст:
Кармен Електра
Скрит текст:
Рейчъл Зоуи
Скрит текст:
Брукс Нейдър
Скрит текст:
Кат фон Д.
Скрит текст:
Кати Грифин
Скрит текст:
Тифани Хадиш
Скрит текст:
Барън Хилтън - брат на Парис
Скрит текст:
с жена му Теса
Скрит текст:

# 2 129
Талула Уилис как е могла да обере най-анти гените на майка си и баща си?!
Направо се потрисам от приумиците на хромозомната лотария.

Общи условия

Активация на акаунт