Звездни Компромати - Януари 2026

• 171 114
  • 2 254
  •   69
Отговори
# 2 160
Аз не съм много сигурна, че се гледат голи… а за деца си има начини…

# 2 161
Хич не ме вълнува драмата Бекъм, обаче около първата песен вече наострих уши/ очи. I need to know е доста странен избор за танц между майка и син, а предвид латиноритмите, бих искала да видя как Виктория е танцувала на нея. Определено е била подпийнала, за да го направи, точно това няма как да е било планирано, според мен 🤣

# 2 162
  • на село
Викито обича да си кърка винце - не една и две папарашки снимки сме виждали, излизаща на верев от клубове.

# 2 163
Помня, че диетата ѝ включваше редуване на чаша бяло вино и ананас за закуска, обед и вечеря. Евентуално, за да е във форма за сватбата, е пропуснала ананаса 🤣

# 2 164
Аз пък съм запомнила, че неизменно яде риба със зеленчуци, на всяко хранене. И винаги съм се чудила, как не и омръзва. На мен, на втората седмица, щеше да ми се сгажда от това меню. Това с ананаса и бялото вино съм го пропуснала.

# 2 165
На Дейвид една от любовниците също е подкрепила синковеца

"Ребека Лус, която твърди, че е имала афера с Дейвид Бекъм, реагира на изявлението на сина му Бруклин, в което той разкри причините за конфликта с родителите си.

Тя изрази подкрепа към сина на Бекъм, като заяви: „Толкова се радвам, че най-накрая се застъпва за себе си и говори публично. Чувствах се толкова зле за горката му съпруга, знаейки твърде добре какви могат да бъдат те!“

Чакам Викито да отговори, оформя се много пикантен скандал Joy

# 2 166
Винаги съм се чудела от всички красавици, които вероятно му се свалят, Дейвид баш с тая кикимора Лус ли реши да си легне. Или може би каквото му е под ръка.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 16:19 от Beauty queen

# 2 167
Скрит текст:
Предполагам, Диско, че е иронично 🙈, но бабичката, уж задявана от Макрон, е Christine Lagarde все пак, юрист/икономист, с повече от блестяща политическа кариера и една от любимките на французите.
Четох обширно нейно интервю, в което говори за двамата си сина (86ми и 88ми набор), единият - в ресторантьорския бизнес, другият - архитект; има млада снаха - американка.
А за жените над 50, споделя, че са МОМЕНТНО щастливи - ментално, емоционално, сексуално.
Което си е така - щастието е момент, не перманентно състояние, в какъвто и план да го погледнем.

# 2 168
Вадят някакви стари снимки на Бруклин и Виктория, на които тя се държи все едно му е гадже, не майка. Ми не е ок, подобно поведение.
Скрит текст:

# 2 169
Ако му е висяла така и на сватбата ... разбирам младоженката, но не разбирам, защо той го е допуснал. Аз бих се сърдила на него, не толкова на майка му.
И си представям бъдещият мъж на девойката, как ще тряба да гледа, когато баща ѝ я целува по устата. Бляк.

# 2 170
  • Пловдив
Показва на света колко е секси Grinning

# 2 171
Е, това си е стандарт и при нашенски инфлуенсърки да се снимат с порасналите си деца, но целта на снимката е да се покажат как не стоят като майки, а като наборки на децата си. Толкова болни мозъци има, че дори майчинството се опитват да го извъртят в някакъв флекс. Комплексарщина пълна.

# 2 172
  • До морето
Е, полудяхте и вие. Какво секси намерихте в тая снимка?! Син и майка с къси гащи

Тая Ребека как пък не й омръзна да се бута и тя. 20 години по-късно, омъжена и с деца, още се пъне да я асоциират само и единствено с това, че си го е слагала с Бекъм.

# 2 173
  • на село
Взеха да търсят под вола теле вече.

# 2 174
Вадят някакви стари снимки на Бруклин и Виктория, на които тя се държи все едно му е гадже, не майка. Ми не е ок, подобно поведение.
Скрит текст:
А къде е другата и кълка? Нямам въображение за позата.

Общи условия

Активация на акаунт