Звездни Компромати - Януари 2026

• 235 057
  • 3 063
  •   61
Отговори
# 3 045
Даже не съм фенка на Богданска, но всеки път се изумявам колко нахъсан хейт отнася. Защо? Не е известна гаднярка прецакала някого, не търгува с лекарства за онкоболни, не е известно да е спала с мъжа на най-добрата си приятелка?
Обличала се кичозно, ходела разголена и всичко й се виждало, яла стриди и пържени картофи на рожденият си ден - достатъчно тежки грехове, че да я обявим за компаньонка! Но, както и да си изкарва парите, не е полезна за обществото! 🙄🙄
Съвсем очевидна женска злоба се лее, ще ме прощавате. Явно е по-хубава, от колкото я намирам, щом буди такава кръвожадност. Невзрачните никога не са такава мишена.

Марго Роби и Джейкъб Елорди на премиерата на "Брулени хълмове" в Ел Ей
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 07:32 от Tess d`Urberville

# 3 046
Уффффф, пак ли Богданска дъвчите....
Според мен тя е искала да провокира всички с това облекло на РД. Тя има достатъчно ангажименти и едва ли работи на повикване.

# 3 047

Чакай, минахме през колко е работна, обаче сега остава големият спор, който още не е засегнат 😁

# 3 048
Премиера на  "Finding Harmony: A King's Vision" в замъка Windsor

Kate Winslet
Скрит текст:

Charles III и Camilla
Скрит текст:

Benedict Cumberbatch
Скрит текст:

Rod Stewart
Скрит текст:

Judi Dench
Скрит текст:

# 3 049

Чакай, минахме през колко е работна, обаче сега остава големият спор, който още не е засегнат 😁
Ееееее, чакаме....

# 3 050
  • София
Ел Макферсън
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Ава Филип
Скрит текст:
Катрин Нютън
Скрит текст:
Джейкъб Елорди и Марго Роби
Скрит текст:
Марго и тя с подобен тоалет като Богданска. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 3 051
Разбира се, че Александра прави впечатление  и разбира се, че е търсен ефект.
Много години като по- малка (защото и сега е млада) е рекламирала дрехи и разни други неща, но нищо провокативно и мега секси. Правила  е грешки, изневерявала си е там с Петканов, но след това явно започва да влага много в себе си, сменя гърдите, търси явно нови рекламодатели, различни поприща и нещата и се получават.
Сама за мен си е изкарала парите, детето им изглежда възпитано.
Много холивудски звезди ходят кажи -речи голи.
Да, ние обикновените хора не го приемаме, но за тях си е ОК явно.
Не виждам място за злобеене.
сещам се за Гала, която наскоро хокахте, че е зарязала Будинов като е нямал пари и сама си ги вади. Ам нея не я хейтим така..

# 3 052

Беше по-хубава със стария нос! Сега е безлична! 😃
(На мен ми харесва повече с новия нос)

# 3 053

Марго Роби и Джейкъб Елорди на премиерата на "Брулени хълмове" в Ел Ей
Скрит текст:
Разкошни са тук!

# 3 054

Беше по-хубава със стария нос! Сега е безлична! 😃
(На мен ми харесва повече с новия нос)
Не това е спорът 😃 Трябва да се пусне направо една анкета - кобилеста ли е Богданска или не 😂

# 3 055
Ъъъъъ, това за каталози и прочее от де дойде?!?
От време оно най- лесно е да очерниш една жена. Ти кажи че к@&ва, а да да докаже че не е…
Сашка си печели предостатъчно, всеки пост в ИС рекламен е няколко хиляди, башка всичко друго.
Едва ли е опряла да се продава физически.
Ако беше меркантилна щеше да си седи при оня с частните самолети и пръста, а не да се върне при бай ви Даньо, да се жени и да му ражда дете, че и да му търпи комплексите.
Не го вярвам това.

# 3 056
  • sofia
Добре си е Богданска, дерзае и намира начини да е успешна, идва от съвсем обикновено семейство, така че постига всичко сама. Сигурно е намерила някой да й подаде ръка в началото, тя си знае, но  е много хубава жена. И на мен преди с нейния си нос ми харесваше повече, беше различна, не в калъпа. Едно не ми допада - вкусът й за мъже😂

# 3 057
Да, то тия с частните самолети сигурно често предлагат нещо повече от секс срещу заплащане на множество кандидатки, които сменят. Това, че я е харесал за 1-2 нощи е точно същото като да ѝ предложи трайна връзка/семейство в лукс и с частни самолети.

# 3 058
Не можем за знаем какво и е предложил, колко пъти я канил… имали са връзка. Аз не съм имАла контакт с господа с частни самолети и не мога да твърдя нищо. Ти ако си по запозната ни разкажи 🤪🤫

# 3 059
  • София
Мелания
Скрит текст:
Кати Хилтън
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Патрик Демпси
Скрит текст:
Камила Мороне
Скрит текст:
Шарън Озбърн
Скрит текст:

Марго Роби носи емблематично колие на Елизабет Тейлър за 8 милиона долара на премиерата на „Брулени хълмове“.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт