Звездни Компромати - Януари 2026

• 238 144
  • 3 115
  •   70
Отговори
# 3 075
Според мен, Богданска само се е снимала с картофите и ги е помирисала, не ги е яла.😁Все пак е видна инфлуенсърка и умее да внушава някои неща на публиката.

# 3 076
  • До морето
Някакви тежки дефицити запълва това момиче. Що се чална така?
А пържените картофи до стридите е просто епик гейм. Някой гурме шеф в момента си прави сепуко някъде от мъка!

Един ден в годината е решила да се наяде с любимите си храни, ако ще да са тотално несъвместими. Общо взето поведение на гладувал човек.

Това за поръчваните компаньонки са глупости. Всеки може да каже, че е поръчвал всяка.

Между другото вчера и аз си го помислих. Тя е известна, че гладува и спазва зверски режими. Може наистина темата на партито да е била "Искам да се наям!"

За протокола - харесвам Богданска и винаги съм я защитавала, но РД ме изненадаа, признавам.

# 3 077
Богданска ли е най-успешната родна инфлуенсърка, светнете ме, че съм на майната си и не следя инфлуенсъри, та не знам? 🙈🙈🙈
Питам, защото вие и по билбордове из света я показвате, а аз във Франция никъде, наистина никъде не съм я видяла.
Сега ако се намери някоя мама тук да постне Богданска на френски билборд, директно ме забива в земята 😅, но сама си го търся, нали?! 😜 Там, където се подвизавам и там, където ходя, просто я няма🙅🏻♀

Исках да вметна за Сидни.
С едно изречение - по сутиен и гащи, явно й напираше отвътре, най-накрая си намери попрището, че деколтетата й все преливаха и явно тоалетите й отесняха.

Дакота тук, на мен лично, изобщо не ми хареса
Скрит текст:
Поли следва тренда - заметнала се е с изкуствена материя
Скрит текст:

# 3 078
По принцип реномето на жена в България е едно от най-уязвимите неща. Без значение дали се казва Богданска, или е някоя политичка, водеща, актриса или известна по друга линия.

# 3 079
След развод жената има право да запази фамилията на бившия си съпруг, ако се споразумеят.
Изобщо не е нужно да се споразумяват. Жената може да си я запази и бившия нищо не може да направи.
Това не е вярно. При развод по взаимно съгласие, фамилното име е част от въпросите, по които трябва да постигнат спразумение съпрузите. Съдът одобрява това споразумение. Споразумение=двустранен договор. Т.е. и от двамата зависи.

# 3 080
Тази прекрасна Virginie Efira, почетна гостенка и рекламираща последната колекция на Cartier снощи, в Музея на декоративните изкуства в Париж
Скрит текст:

# 3 081
Е, то за Константин какви слухове, нещата са видни на всяка негова поява.

# 3 082
Не проумявам защо това момиче Александра, което по мое мнение си е съвсем безлично, предизвиква подобна дискусия. Със сигурност не е модел от типа на Наоми или Синди например, които несъмнено имат индивидуалност и не биха останали незабелязани. В случая коментирам единствено външен вид, нека да е ясно, макар че и като професионални постижения едва ли би се доближила до цитираните. Чисто визуално въпросната Алексндра я виждам и буквално в следващия момент я забравям.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:19 от bell_87

# 3 083
Страхотна е Александра. Хубава, секси, забавна и усмихната.
Не е яла картофите според мен, но и стриди не е яла.
Стилизирана е от набираща известност стилистка Паулина.

Синди Суини е с топ тяло. Не мога да и се нарадвам. Бельото или част от него и е продадено вече, видях. Пуска лист за чакащи.

# 3 084
Оф, защо не бях и аз безлична като Петкановица...

# 3 085
Това, че в Инстаграм е Петканова не означава, че и в живота е. Писало се е тук по този въпрос, на такива верифицирани профили не можеш да сменяш името.

# 3 086
Снимките по летищата точно не са най-голямото и постижение.Не  са я извикали  да  снима специално  за тях Стокова фотография са, купени на смешни цени. От този и период.

Скрит текст:

# 3 087
Дори, семейство Смърт не събира толкова хейт тук, което силно ме изумява.

# 3 088
За тях си има отделна тема.
Въпросната дама може и да е приблизително успешна в своята област. Това не означава, че всички трябва да се възхищаваме на нейния съвсем обикновен външен вид. Нека приемем, че различните хора имат различни предпочитания.

# 3 089
Има ли съд и присъда това семейство?

Общи условия

Активация на акаунт