Звездни Компромати - Януари 2026

• 247 581
  • 3 213
  •   40
Отговори
# 3 090
Само, че не става дума за нехаресване, а за откровени клевети и грозни коментари.

# 3 091
Дори, семейство Смърт не събира толкова хейт тук, което силно ме изумява.
Мда. Ни един коментар по информацията за петскенера и обществената поръчка.
Но пък зъбите и дрехите на Батинкова бяха добре обсъдени със съответните квалификации по неин адрес Simple Smile

# 3 092
Ама какво значи “не допринасяла за обществото”?
Всяка жена може да бъде домакиня, чистачка, шивачка, перачка, продавачка (нали преди някой ги изтъкна като “низши” професии) и пак да е също толкова човек, колкото жена лекар, писател или професор.
Аман с тия квалификации и определянето на успешността и стойността на един човек по материалното му състояние или социалното му положение.Допринасяш за обществото първо и основно като си добър, емпатичен и възпитан човек, който не вреди на другите.

Много примери има напоследък за лекари , адвокати и политици, които са с морална система на амеба.И те допринасят за обществото, ама в обратния смисъл.
Та с какво толкова ви дразни тая Александра Ми намерила си е своята сфера на развитие, няма нереални амбиции да става космонавтка , работи си момичето, изглежда добре, добродушна и щастлива.

# 3 093
Само, че не става дума за нехаресване, а за откровени клевети и грозни коментари.
Повтарям, всеки има лично мнение, което не е задължително да бъде меродавно и обективно. Именно затова се нарича лично.

# 3 094
Когато обвиняваш някоя, че е каквато я нарече една потребителка, е редно да представиш доказателств. Иначе е гнусна клевета. И тъй като в Интернет не сме анонимни, се надявам все някога на такива да им се потърси отговорност.

# 3 095
Мен не ме интересува особено тази скучна по мое мнение персона Александра (както и който и да е с модерната и безсмислена според мен професия инфлуенсър). По принцип обаче може да се каже, че понякога известността върви ръка за ръка с неверни твърдения и/или клевети. Щом въпросната е чак толкова "голяма" и "известна", би трябвало тя и нейните защитници спокойно да приемат и критика.

# 3 096

Като стана дума, във ФБ ми излезе публикация, в която тази женица рекламира нещо с аргумента, че мъжът ѝ казал как тя е по-красива от най-красивата жена в света, т.е. от Марго Роби (нали имаше такава класация). И тази кукувица е платила за реклама във ФБ за този свой пост...

# 3 097
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мен не ме интересува особено тази скучна по мое мнение персона Александра (както и който и да е с модерната и безсмислена според мен професия инфлуенсър). По принцип обаче може да се каже, че понякога известността върви ръка за ръка с неверни твърдения и/или клевети. Щом въпросната е чак толкова "голяма" и "известна", би трябвало тя и нейните защитници спокойно да приемат и критика.
Без да съм фен на Александра, смятам, че прекалявате. Твърденията, че е компаньонка не са критика, а клевета.
И да, в нета никои не е толкова анонимен.

# 3 098

Като стана дума, във ФБ ми излезе публикация, в която тази женица рекламира нещо с аргумента, че мъжът ѝ казал как тя е по-красива от най-красивата жена в света, т.е. от Марго Роби (нали имаше такава класация). И тази кукувица е платила за реклама във ФБ за този свой пост...

Очевидно употребява доста алкохол, за да стигне до този извод.

# 3 099
Без да съм фен на Александра, смятам, че прекалявате. Твърденията, че е компаньонка не са критика, а клевета.
И да, в нета никои не е толкова анонимен.
Аз не твърдя каква е или не е нейната действителна професия. Просто изразих мнение, че дамата не е чак толкова забележителна и неповторима.

# 3 100
Харесвате ли Марго Роби? На мен по принцип ми е много хубава. Обаче. Очите й нали са големи и малко като изпъкнали и понякога като се усмихне с голямата уста с много зъби и има нещо крийпи. Не на всички снимки, може би зависи от осветление и грим.

# 3 101
Обаче сме последователни дума да няма. А се каже, че не харесваме Богданска веднага следват мнения колко е работна и колко сме злобни. И следва - е или не е кобилеста. JoyТака де, да се намираме на приказка.
Да не изкривяваме фактите, не се каза ''не харесвам Богданска, не мисля, че е хубава''  - което е субективно и въпрос на личен вкус, каза се, че на детето й ще му се подиграват в училище, заради голотиите й (къса рокля с деколте, същият тип в друг цвят видяхме на Марго Роби), както и че финансите й не са от моделство и инфлуенсърство, а от проституция (казано с думата компаньонка). Да, това е злобно.

# 3 102
Александра ако беше с дълга пола надолу, тип куртизанка-партизанка щеше повече да ми хареса. Относно хапването със сигурност е имало замисъл, но не намирам нищо лошо да си слагаш на масата каквото ти е кеф. 😃 Тези торбички явно са модерни, защото и Емилия екс Бачорска и тя раздаваше такива на гостите.
Относно Пепе и Иво - отварят ново място за хапване на японски палачинки. 😃 В гр.София, кварталЯ на богатите Лозенец.
И усещам,че неможе да познаете кой е направил "инстаграмъбъл" интериора 😁
Скрит текст:

# 3 103
Пиарства се слухът за връзка на Анджелина Дж. с Луи Гарел, може и да е като реклама на съвместния им филм Couture.
Скрит текст:
На снимката - Л. Гарел, режисьорката Алис Винокур, Анджи и Ание Анеи

В сцена от филма

Максим Галкин е сменил имиНджа и той, сега ми се струва подмладен и по-свеж от преди.
Скрит текст:
На почивка в Алпите
Скрит текст:

С дъщеря си Лиза
Скрит текст:

Очевидец на пожара в 5* хотел Le Grandes Alpes (Куршевел)
Със сина си и без шапка
Скрит текст:

# 3 104
  • Наблизо
Александра ако беше с дълга пола надолу, тип куртизанка-партизанка щеше повече да ми хареса. Относно хапването със сигурност е имало замисъл, но не намирам нищо лошо да си слагаш на масата каквото ти е кеф. 😃 Тези торбички явно са модерни, защото и Емилия екс Бачорска и тя раздаваше такива на гостите.
Относно Пепе и Иво - отварят ново място за хапване на японски палачинки. 😃 В гр.София, кварталЯ на богатите Лозенец.
И усещам,че неможе да познаете кой е направил "инстаграмъбъл" интериора 😁
Скрит текст:

Оф пак ли.То не бяха палачинки,бургери и прочие.Сега пак палачинки.Не му ли намериха най-накрая работа на Фивко.

Общи условия

Активация на акаунт