Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 125
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Добро утро,
В характера на човека има три златни качества: търпение, чувство за мярка и умение да мълчи. Понякога в живота те помагат повече от интелекта, таланта и красотата. А сега, нека да пием кафе ☕
Стран_ничка

# 122
  • Пловдив
Добро утро. Май всички ранобудни са се успали и кафето е от мен чак в 8,30.
(докато си завърша поста и МисЮ ме изпревари.)

Фло, тук не става въпрос само за пари. А и ММ е имал дотатъчно периоди, когато са им бавели заплатите и какво ли още не. Вероятно помниш как се събираха пред военните клубове да пушат? Че по-младите може и да не са чували за това. Като знам къде е служил и през какво е преминал, не заслужава да напусне армията по този начин.

Маги, колежката е страхлива, защото е безкрайно некомпетентна. Лошото е, че няма желание да се ограмоти. Тя винаги има възможност да се консултира с юриста, а момчето е безкрайно отзивчиво и проверява всичко. Но по-вероятната пречка е, че тя е от онези хора, които принципно винаги ти обясняват как нещо няма да стане и не се напъват, за да измислят как да стане. Въпрос на интелект или по-скоро на липсата му.
Спирам дотук, че от толкова схеми и в моята фирма, и с ММ, ми се вие свят.

Днес обещават времето да е приятно поне до обяд.
Прекрасен ден на всички. Болните да оздравяват.

# 123
Дунди, учудих се, че никой не беше писал днес, та викам чакай едно бързо кафенце.
Днес спах 10 мин повече, което разбира се веднага се отрази на излизането до градината, до работа... Но не сме закъснявали де.
Та затова и кафето слагам късно тук ☕
Хубав ден! 🫰

Общи условия

Активация на акаунт