Кротнахме се с Ромео в полунощ да спим. Е да, ама не. Ромео го заболя зъб, та веднага го нокаутирах с един Аулин. Зъба, да не си помислите, че Ромео съм го треснала с томахавката. Много бързо му мина. Навивах го да отидем до кабинета, но той отказа. Та седнахме и гледаме телевизия. Овампирихме се. Пием липов чай. А утре здраве и живот - програма максимум. В 9,30 пътьом оставяме чавето на курс по математика. Оф, да се свършва тоя седми клас, че ми побеля главата от това тичане насам натам по уроци и школи. В 10.00 час на профилактика при кардиолога. А там колко се чака...Дано този път студа да уплаши старците, та навалицата да е по-малка, да минем по навреме. После в кабинета за специалния пациент. После да се приберем до вкъщи, ако има време евентуално да обядвам, да си грабна лаптопа и отивам при студентките. Огромен интерес към лекцията за Здравословния егоизъм. От миналия път водят и съседки, та групата набъбна. Утре на мен ми е ред, та съм им направила ...познайте какво? Не казвам.
Тъй като няма будни, отивам да спя и аз. СГГ, да не забравиш - за мен двойна доза кафе!
)
Като порасна, ще идвам да те слушам!