Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 172
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вече съм се строила и чакам кафето. Даже, ако може двойан доза. Сега ще разберете защо.
Кротнахме се с Ромео в полунощ да спим. Е да, ама не. Ромео го заболя зъб, та веднага го нокаутирах с един Аулин. Зъба, да не си помислите, че Ромео съм го треснала с томахавката. Много бързо му мина. Навивах го да отидем до кабинета, но той отказа. Та седнахме и гледаме телевизия. Овампирихме се. Пием липов чай. А утре здраве и живот - програма максимум. В 9,30 пътьом оставяме чавето на курс по математика. Оф, да се свършва тоя седми клас, че ми побеля главата от това тичане насам натам по уроци и школи. В 10.00 час на профилактика при кардиолога. А там колко се чака...Дано този път студа да уплаши старците, та навалицата да е по-малка, да минем по навреме. После в кабинета за специалния пациент. После да се приберем до вкъщи, ако има време евентуално да обядвам, да си грабна лаптопа и отивам при студентките. Огромен интерес към лекцията за Здравословния егоизъм. От миналия път водят и съседки, та групата набъбна. Утре на мен ми е ред, та съм им направила ...познайте какво? Не казвам.
Тъй като няма будни, отивам да спя и аз. СГГ, да не забравиш - за мен двойна доза кафе! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
Добро утро! Кафе не слагам ама си го пия с кеф. При нас има сняг,не е много но е бяло и красиво. Само да имаше кой да ми изчисти колата... Това и след това кишата ме дразнят. Аз вчера се занимавах с баща ми. Сви го язвата,но той на лекари не ходи. Много голям имат е. Добре че съм си половин лекар,та овладях положението. Усмихната и бяла седмица!

# 92
Ха добро утро и от мен. Стоянчо не спа спокойно, явно някаква задна хрема. Ама към 5 се омаломощи и сега спи като заклан. Та аз реших да ставам. Пия кафе и ще правя гофрети. Намерих една готина рецепта за солени.
Тук е лед, студ, боклук по улиците (в зона 3 с проблемното сметоизвозване сме. Все още нямам ресто в евро.

# 93
Морнинг, морнинг,

Слагам кафе, да има за всички. Макар, че Мандея хич не е Хепи обикновено, а днес ще е студен.
Аз едвам навих снощи детето да я води баща й на градина, запънала се е и не иска той да я води, не знам защо. Няма проблем с него, даже са прекалено прикачени двамата... Но тази дейност иска само с мен. Днес й казах, че е вледеняващо студено и повече от час по-късно е по-добре и ме послуша. Тъкмо съм почти готова и ще слизам да стържа лед и да си размразя колата.
Пише ми на телефона, че е минус 2, но се усеща като минус 10... Ще видим като сляза.

Успешна седмица на всички! 🫰☕

# 94
  • Пловдив
Добро утро!
Едното кафе вече го изпий, другото ме чака в чашата. Облякох се, лъснах и кубинките... И имам още 20-25 минути. Като гледам през прозореца, хич не ми се излиза - всичко е бяло, духа вятър... Ако не замръзна (или не ме отвее на някъде вятъра, ще пиша после пак Joy)

п.с. Фло, от вчера забравям да то кажа, че лекцията, която си подготвила ми е много интетесна Heart Като порасна, ще идвам да те слушам!

# 95
Добро утро!
Усмихната, спокойна и мразовита седмица!
Нямаме сняг. 🙁 Вятър, вятър ...

# 96
  • София
Добро мразовито утро! Ще караме задачите през една. Детето ще закарам на урока. Отлагаме кардиолога. Зъболечението остава, колкото и да не му се иска на Ромео.След обяд на лекция. Така по-лесно ще,се справя.
Обличайте кожусите. По улиците ходят само бели мечки - ледникова епоха.

# 97
  • Пловдив
Включване от другата България. Студено е, духа, но и по-студено е било. Щом нямаше скреж по колата, значи е добре. А и слънцето се показа.
Действам по задачите, да видим какво ще свърша днес, че денят започна с не много добри новини.
Прекрасен ден на всички.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 15:39 от dundi73

# 98
Здравейте и от мен! На работа съм, доста задачи имам, но ми е студеноооооо, не ми се мърда от стола, иде ми да се завия с палтото и да си се свия, да си кача краката на стола и нищо да не правя докато не се стопля.
Кафето го изпих рано-рано, сега мислим вече за обяда. Не ми харесва този студ! Поне някакво слънчице се мъчи да се покаже.
Сутрин при нас всичко е замръзнало. Вчера на обяд даже не можехме да отворим резето на пътната врата, беше замръзнало и то.
Оставям ви с пожелания за спокойна и приятна седмица и само хубави новини да ни носи!

# 99
Привет!
Слънчо се усмихва, но вятър леден вее.
Пия топъл чай и ми е топличко. 🙃
🤗 за вас!

# 100
  • Пловдив
Аз съм вече на червено вино.
Това до мандаринките е испанско сирене, подарък от приятели.

Наздраве

# 101
  • София
Права заспивам и две не виждам,  затова казвам лека нощ и спокойни сънища! Hug

# 102
Отлитам и аз в страната на Сънчо. 😴

За вас кафе, а за мен чай. 😉

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 02:36 от СГГ

# 103
Добро утро! Фло аз всяка вечер едвам гледам. При нас вчера голям лед,голямо нещо. Сутринта ме бе минавал снегорин едвам тътрех до работа. Но преди години докато карах курса бе същия кошмар . И щом времето беше я дъжд,я сняг аз курмувах. Много се ядосвах тогава на инструктора ми. Но сега съм му благодарна. Всички колежки мъжете им ги докараха било ги страх.Оставям Ви,успешен ден!

# 104
Добро утроо,

От мен днес сутрешно сгушено на топло кафе! Не ми се надигаше от леглото... Ноо станах, бях да подгрея колата, сега се качих да се обличаме и тръгваме след малко.
Тук е студено, но сухо. Както казва Дунди "другата България".. и слава богу!

Пожелавам ви приятен ден! 🫰☕🫰

Общи условия

Активация на акаунт