Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 184
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Добро утро,
В характера на човека има три златни качества: търпение, чувство за мярка и умение да мълчи. Понякога в живота те помагат повече от интелекта, таланта и красотата. А сега, нека да пием кафе ☕
Стран_ничка

# 122
  • Пловдив
Добро утро. Май всички ранобудни са се успали и кафето е от мен чак в 8,30.
(докато си завърша поста и МисЮ ме изпревари.)

Фло, тук не става въпрос само за пари. А и ММ е имал дотатъчно периоди, когато са им бавели заплатите и какво ли още не. Вероятно помниш как се събираха пред военните клубове да пушат? Че по-младите може и да не са чували за това. Като знам къде е служил и през какво е преминал, не заслужава да напусне армията по този начин.

Маги, колежката е страхлива, защото е безкрайно некомпетентна. Лошото е, че няма желание да се ограмоти. Тя винаги има възможност да се консултира с юриста, а момчето е безкрайно отзивчиво и проверява всичко. Но по-вероятната пречка е, че тя е от онези хора, които принципно винаги ти обясняват как нещо няма да стане и не се напъват, за да измислят как да стане. Въпрос на интелект или по-скоро на липсата му.
Спирам дотук, че от толкова схеми и в моята фирма, и с ММ, ми се вие свят.

Днес обещават времето да е приятно поне до обяд.
Прекрасен ден на всички. Болните да оздравяват.

# 123
Дунди, учудих се, че никой не беше писал днес, та викам чакай едно бързо кафенце.
Днес спах 10 мин повече, което разбира се веднага се отрази на излизането до градината, до работа... Но не сме закъснявали де.
Та затова и кафето слагам късно тук ☕
Хубав ден! 🫰

# 124
  • София
Е, какво е това затишие? От 9.00 сутринта, та до 22.00. Как пък никой не надникна?
Днес до обяд се правих на Мастър шеф, а след обяд бях Д-р Куин лечителката. И в двете роли добре се чувствам.
Сега ще си правя лекцията за понеделник.
МЪНИЧЕ как мина презентацията?
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, неприятно стечение на обстоятелствата - като се завихрят вирусите в една къща, та с месеци не могат да се оправят. Да си купят кварцова инфрачервена лампа и да я включват. Лекуват се те, а и обеззаразяват въздуха. Подсещам се и аз да започнем да я ползваме профилактиччно.
На работещите момичета - утре е последен работен ден за седмицата. Стягайте се, огън, не остана.
НИЯ да си пази дечицата. Оправи ли се баткото?
Лека нощ, момичета!

# 125
Лека нощ! Много съм изморена, утре ще се включа.

# 126
Да се оплача, дребчето си посини окото, удари се в едната дъска на леглото... Та сега ще си ходи белязана. Сложихме лед, нямам обаче нишо друго май, не знам какво да я правя, дано до утре не й се надуе много... То беше рев, то чудо... Как ще ходела с надуто и синьо око на градина, ако я пители какво щяла да отговори... Не можело така да ходи... Та сега ще си има естествен грим.

Лека нощ и от нас ❤️

# 127
  • София
МИС Ю, спокойно. Правилно си постъпила, като си сложила студено. Друго няма какво да направиш. Сега няколко дни ще ходи "украсена" в синьо. После ше започне да избледнява, докато стигне до жълтеникаво.  Кажи й, че ще ходи шарена като папагалче. На всеки може да се случи - юнак без рана не ходи. Като я питат, ще им разкаже, та ако и на друг се случи, да си знае - удареното боли, подува се, посинява и после изчезва. Кажи й, че моите внучки утре, като се събудят и им кажа, силно ще я гушнат. Hug  особено адашката й.  Кажи й още, че я обичаме. Е, сега вече по-малко боли, нали, Кати?
Май и мама има нужда от гушкане - така растат децата. Гушкам те и теб, миличка! Hug
Хайде отново лека и спокойна нощ! Heart

# 128
В неделя ще чета, сега ...

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 00:57 от СГГ

Общи условия

Активация на акаунт