Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 184
  • 128
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря момичета и добро утро! При мен мама и тати ми помагат с децата. А аз самата няма как да тръгна от работа като има проблем а касите на обекта . А с тези тонове моменти вся вечер търсим пари. И всяка вечер едни и същи. И пак казвам хората са страшно заблудени,озлобени и нагли. Всичко минава но трябва търпение. Аз почти вече нямам левове,някакви монети и то понеже каката ме изненада с касичка и парите на класа и. Аз нали съм касиер,та 6 години и касата на класа водя. Ама няма да се плесна сега да обменям има време. Усмихнат,мразовит ден от мен!
П.П кафе казах няма да слагам.😘

# 61
Петък е ...! 🙃

# 62
  • София
Аз се включвам за добър ден!
Да знаете снощи какво ми се случи. Час и нещо си говорих с една дружка от КГБ-то. Беше много приятно и забравих, че трябва да ходя до училището на малката внучка. Баба забраванка. Прибра се детето с метрото.
Сутринта едва я закарах на урок по математика. По улиците е "джам". Пъплих като калинка.
До обяд ще се правя на ПепеляНка т.е. на Пепеляшка. После на тръстиката. Има наплив от пациенти с проблемни венци. Сега му е времето. Пазете си венците. Чистете си редовно зъбния камък. Пийте фрешчета, масажирайте вечер венците, когато ги миете. Ползвайте пастите, които са профилирани за венци.
Изчезвам, че времето съвсем намаля.

# 63
"Да имаш това, от което се нуждаеш, е повече отколкото да имаш всичко." 🥂
Петък вечер! ❤️

Не сложих кафе, нито сутринта, нито следобяд, затова направо вечерното "кафе".
При мен няма нищо ново, надявам се въпреки "заплахите" за сняг, тук да не вали, нека си стои сух студ... Без валежи и поледици, от тях най ме е страх...

Пожелавам ви приятна вечер! 🫰

# 64
  • Пловдив
Добър вечер от местна почва!

Тук не знам какво е било времето, но в североизтока направо щеше да ме отвее. Леден, бръснещ вятър!
Стола в училището не работи, та се спасяваме кой, както може Rolling Eyes И другата седмица нямало да работи, ще взимам фрайъра и култура с мен.
Много болни имало, затова ще взимам и лайка (БИО, брана от Госпо'ицата от двора в село), и мед.
Трябваше, да прибера украсата тази седмица, но спешно трябва да направя една курсова работа със срок "вчера" Rolling Eyes И идея си нямам, кога ще търся материали, кога ще я пиша, кога ще я уча.
Ежедневието в североизтока ми е доста динамично, та само Ви четях. Другата седмица се очертава още по-динамична катогледат програмата, та сигурно пак в петък очаквайте включване.

# 65
Добра 🌃!
Чувствам се изморена.
Сладки сънища!

# 66
  • София
Алоооо, вие младите! Оклюмани, изморени...Я надникнете при бабите, да видите там какъв купон се вихри. Оказа се, че днес било Празникът на изневярата. Е, малко късно разбрахме, но ще си го отбележим в календара за догодина, та да не го пропуснем. Ама тия неща се казват по-отдалече, та да се приготвим, а не така на юруш.
Пиша и си мисля - я вие не се заглеждайте по такива празници, че то и по стар, че и по нов стил, да не стане някой сакатлък. Гледайте си мъжете, да не кажете после, че една баба ви е подкукуросала.
Хайде лека нощ и благонравни сънища т.е. с добър морален оттенък! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 67
Събота - между ледената прегръдка на януари и ароматната целувка на кафето.
Добро утро!

Леле, толкова много сте писали, че чак не смогвам да изчета. Супер.
Първо да честитя на всички именици - здрави да сте и дерзайте! То много празници тоя месец, не знам как смогват някои хора Smile
Мис Ю, казано е така - обичам зимата, но през лятото Laughing. И аз се надявам в града да не вали, да си има сняг по планините и полето и който иска да му се наслаждава. Не е моето. Освен това при тези улици без осветление при нас си е трудно да върви човек рано сутрин. Не ми се мисли, ако има сняг какво ще стане.

Мъниче - ужас и пак ужас. Съсипаха ги тези корпуси, общежития и т.н. Навремето там беше супер. Вчера майка ми каза, че силният вятър е отвял единия комарник и сега за нищо не става. По принцип ги махам зимата, но този път не го направих. Здраве да е, друг ще сложа.

Фло, началото на годината винаги е трудно сякаш. Отпуснали сме се, не ни се стартира ударно, а то винаги така става.
Аз се чудя как ще смогна - почнахме един курс, има си работа, ходя по лекари, зъболекари и ще трябва и два пъти в болница да влизам за изследвания. Най-големият ми дерт е курса - то си има изпит и не искам да се излагам. Ей такива неща ме вълнуват в момента.
Ще си призная, че тая смяна на парите ми действа зле - сякаш ме обраха и останах без пари. Все обръщам наум в левове. Трудно ми е, но аз съм си зле със сметките, така че... Добре че нямам спестени, нямам какво да обръщам в евро, имах едни 50 лв. и ги изхарчих, сега карам с картата.
Сега ще си допия кафето с вас и след това яхвам метлата, после до магазина и т.н. Не знам дали ще успея да си почина поне малко тези два дни.
Хубав, макар и мрачен ден!

# 68
  • София
Добро утро, момичета прекрасни. Hug
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ голям ентусиазъм настана в компаниятан ни. Заслуга имат всички, които ежедневно намират по няколко минутки, за да драснат по няколко реда! Много задачи теб чакат - подреди ги по приоритети и ще започнеш една по една да ги отмяташ. Споко, не се напрягай! Ще успееш. Hug
Днес за пръв път ми върнаха рестото в €. Ощетена съм с 50 € цента. Открих "липсата"у дома. Здраве да е!
Няма да готвя. По желание на децата ще сме на китайско!
Не си мислете, че ще вирна крака и ще лентяйствам - ще се правя на работна. Имам покривки и салфетки за гладене, работни престилки и още куп други неща. Харесва ми гладенето. Гледам нещо "телевизионно" и действам.
Гледахте ли първата серия на Мамник онзи ден? Не сме очаровани с гаджето и едва ли ще дам втори шанс. Помислих си, че това са поредните залудо дадени пари. По-добре да чета някоя хубава книга.
СГГ, зареди ли батериите, миличка? Вчерашната сутрешна картинка беше много хубава. Няколко пъти се връщах, за да я гледам.
МЪНИЧЕ, знам, че ще се справиш. Успех!
МИС Ю, шофираш ли в това време? Вчера сутринта по улиците беше хлъзгаво. От сутринта вали, а може и от нощес да е. Не ми се мисли, ако после Т паднат и стане на пързалка.
Как си СЕТИ_БЕТИ? Все забравям да те питам - остава ли ти време за музикални занимания? Аз снощи извадих акордеона и си попях. Почивам си така.
РАДИНКА , не бих се противила да ми дадат 1милион на монети по 1 € цента. Ще си ги пренасям най-старателно.
МАГИ, имате ли вече нова пломба? Как се държи Малечка?
ЛУННО ЦВЕТЕ, защо не излезе на двора за бой със снежни топки? Децата сигурно биха се радвали много.
ДУНДИ, готови ли сте за предстоящото събитие?
НИЯ, как са малчуганите? Стоянчо ходи ли на градина? Не ти е лесно, но важното е, че едно минава, друго идва.Само здраве да е!
Макар и да е мръчкаво, усмихнете си! Grinning

# 69
Здравейте, момичета. В къщи сме. Стоянчо лепна вируса с разтройство и повръщане в сряда. Тошенце веднага да не остане назад. Мен ме удари странно. Загубих глас (аз всяка зима съм така де). Чудно. За щастие повръщането и при двамата беше за по два пъти. Разтройството не е вода. Тъкмо викам оцеляхме Grinning Вчера сър се прибира с температура и гадене... Изкара едни 16 часа сън и е що годе добре. Поне няма да се готви. В къщи сме на препечени филии и солети.
Ресто в евро още нямам... Във Фантастико, ако платиш в левове такова не връщат. В блоковото магазинче също. Билла също ме разочароваха с такава политика. Не мога да ходя да обръщам в банка точно сега... До края на месеца каквото утикам, утикам. После ще тегля от банкомат.
Времето е откачено. Днес дъжд, утре -9, т.е. чакаме лед...
И друга мъка ме е налегнала. Кандидатстване за ясла за Тоше и градина за Стоянчо. Големи ядове брах със Стоянчо миналата година в държавна ясла. Сега е в частна и нещата са супер. Ама то само ясла, няма как да продължи за градината. А и за двамата финансово ще ни дойде нагорно. Стоянчо ми е малко асоциален и неадаптивен. Трябва ми някой да ми обърне повече внимание. В "Слава" пък няма група за Тошенце... Та търся в Сухата река читава ясла и градина...  Изобщо не знам.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 13:49 от N-i-a

# 70
  • Пловдив
Фло, не съм МисЮ, ама в Пловдив е друга България. Тук е сухо, няма лед. За сега сме добре.
Иначе тоалетите на госпожицата са изпрани и изгладени. Сортирани са по размер. С бъдещия дядо имахме списък, изпълнен е. Вече сме в очакване, то не остана.
Днес ходихме да приберем една роднина от болница. Никой не разбра 10 дена какво й има. Оказа се херпес зостер на ушен нерв. Пазете се, вирусите са ужасни.
Болните да оздравяват бързо.

# 71
  • София
Здравейте.
Ние сме по задачи. Малечка на балет, мама да вземем от гарата, мебелите от Юск.
Оцеляхме, обядвахме. Сега малко почивка.
Фло, гози път Малечка си хареса зъболекарката - младо момиче и и угажда, но я респекти.а и вече имаме два живи и пробмирани шести долни зъби. От 23ти започваме горните. Аз не срея да се отпусна още.
От вчера ме наборява около лявото око, днес се събудих отекла. Още не знам на ечемик или на конюктивит ще избие.
Ния, пробвай да дадеш Стоянчо на Слава, поне едната грижа да е решена. Докато е там, можеш да си кандидатстваш и за градина и за ясла към общината без проблем. Ако някъде ги приемат и цвамата, винаги може да го отпишеш.
Оставям ви, че ще готвя лазаня и до супера искам  да отккоча.

# 72
Ехооо. Да се отчета и аз. Днес при нас е мрачно и дъждовно. Очакваме и сняг. Боян има избил нов зъб,ама защо трябва да е лесно като може да е трудно. Млечното си срок. Аз тотално съм смазана от работа ,и цял ден не мога да се згрея. Явно и аз ще лепна някой вирус. За сега Ви оставям.

# 73
Привеет, стигнах и аз до тук днес, почти не съм ползвала телефона, което си е постижение...бяхме на гости на приятели, децата поиграха, ние си поговорихме, напазарувахме след това и вече сме си вкъщи.
Смятам да изкарам една мързелива събота вечер, с Не се сърди човече, Сторител и едно винце. Да видим ще стане ли както планувам.

Радинка, не се ли клати изобщо млечното зъбче? И на Кати й излезе новият, но не много и млечното бързо се разклати и не мина много време и падна. Фло ще каже в такива случай каква е практиката.
Дунди, чакаме хубави новини скоро, интересно ми е какво име ще изберат... Изборът на име на децата винаги ми е бил интересен на какъв принцип ги избират родителите.
Фло, както Дунди ти е казала, тук направо е друга България. Слава богу! Изобщо не са падали чак толкова температурите, днес вали дъжд, но времето е нормално, не е кучешки студ, всичко е абсолютно спокойно откъм пътна обстановка. Надявам се така да си остава.
Ниа, успех с нещата за градина.Не мога да помогна със съвет, но стискам палци да ти се наредят нещата както искаш.
Оо, Магиии, как си? Дано бързо да отшумява каквото и да е!
Фло, аз гледах филма, но съм пристрастна, защото книгата много ми харесва. Не е чак зле филма, аз от любопитство към книгата ще дам шанс и на филма.
Още съм на 5-та част на книгата, остават ми още толкова, ще видим какво ще стане по нататък.
Дафиново листенце, аз зимата не я обичам никак... Още повече пък през лятото .... С нетърпение си чакам пролетта, лалетата и цъфнали дървета, дори досадната птичка дето цвърчи постоянно в двора на работа си чакам 😂 само да минава бързо зимата 🫣

Оставям ви за сега, ще мина пак по-късно да ви видя пак! 🫰

# 74
Мис Ю клати се леко. Аз този филм съм го играла с каката,всички зъби който и излезнаха бяха на два реда. Всеки млечен махнат от колега на Фло. Но не това ме тревожи. Той се държи супер при зъболекаря ме е като кака си. Но аз свършвам работа към 19:00 . А не съм сигурна че ако го изпратя с баба му ще стои мирен. Освен това трябва да се направи и панорамна снимка,понеже сме семейство извънземни 😂. И двамата с баща му имаме млечно зъби в устата и каката и тя. Зародиши нямаме. Имаме един зъболекар който е младо момче,клиент ни е и мисля да му се помоля някоя вечер да ме изчака. Та да махнем млечното зъбче. Ама защо да ми е лесно като може да е сложно.

Общи условия

Активация на акаунт