Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 125
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
Който има възможност, да пише, който има желание, да чета ...
За мен е рано, но на вас пожелавам

# 46
  • София
Днес си бях подредила графика добре - започнах с пациент, който е много позитивен, усмихнат, лесен като случай за лечение. От както работя, винаги за пръв пациент избирам някой готин.
И тук да поздравя момчето на ЛУННО ЦВЕТЕ. Да е здрав и жилав като дрян, щом са го нарекли с името Иван! Това е мое творчество, от преди две години, но за пръв път го пускам за широка употреба! Grinning Без комисионни! Stuck Out Tongue Winking Eye
След няколко нощи безсъние, имам нужда да поспя поне десетина часа! Нали знаете онази приказка - който е спал, като се е женил, после ще гледа. А който добре е гледал, после ще спи! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ромео вече блаженно спи. Явно добре си е отварял очите, като се е женил. Joy

# 47
# 48
Някои сутрини (май повечето) искам просто да си лежа в тишината и след това да си доспя сутринта.... Но уви... Не става!
Добро утрооо ☕ и успешен ден на всички!

# 49
Добро утро! Чак не ми става но.....няма как. Във вкъщи има нова мода. "Боли ме коремче, много съм зле." Побърквам се . Та днес дребния си е отново на бабин дом. Успешен ден от мен!

# 50
  • София
Добро утро, прекрасни!
Всяка сутрин от известно време, като надникна във военното ни блокче и вече има пожелания за добър ден и позитивни мисли, дори и най-обикновени споделени случки, ми става едно такова веселичко!
Момичета, като дойдете на моята възраст, ще можете да си поспивате. ( ако не ви бутнат в ръцете някое и друго внуче. Stuck Out Tongue Winking Eye)
София е в бяла премяна. За "шофьорите" снегът не е любим. Нека да вали по полето, а не по жълтите плочки. Grinning

# 51
  • Пловдив
Аз днес малко се успах. Не до сега де, имах работа. Потънала съм в цифри и анализи на разходи от миналата година, трябва да направя бюджет за тази, включително и за заплатите на хората. Там предвиждам големи спорове с големия началник. Нещата никак не изглеждат добре.
ММ е получил писмото си от МО, в понеделник му връчват заповедта и ще сдава. После ще става ученик, започва курс. Купил си е тетрадка, дала съм му химикали. Всичко е от рециклиран материал. Нали ние сме по рециклирането.
Радинка, тия болки в корема са много разпространени на една определена възраст. При девойката бяха в началото на първи клас. И понеже нямаше как да си остане въщи, имаше в чантата хапче. Е, хапчето беше вит. С, но тя откъде да знае какво съм ѝ сложила. Можеше да го изпие само с разрешение на учителката. Никога не се стигна до там. 
Тук е много духовито и студено, за щастие сняг няма.
И все пак да ви пожелая прекрасен ден. Или поне на това, което остана от него.

# 52
Дъждовно, студено, ветровито ...
Днес нямах време за обяд, а за чай не се и сетих. Grin
Отлитам по задачи.

# 53
  • София
Да, болки в коремчето... чудесно. С голямата беше в градината.  Давах захарче от пакетче - половин и минаваше веднага. Това докато не се "похвалила" в градината, че я боли корем и те решили да ми звънят. Но нашето е отракано и взело нещата в свои ръце, та рекло "Дайте ми прахче, мама сутринта ми даде"... и ме вдигнаха на балон, че детето било с чревно разстройство, а аз на градина го пращам...Е при следващото "боли ме коремчето" се облякохме, обухме и в колата. "Мамо, какво ще правим?" "Е как какво - отиваме до болницата"... повече това коремче не го чух.
С малката и до болницата сме стигали и на преглед сме ходили, че ведвъж като и взеха кръв и завинаги спря.

# 54
Започвам като Дунди...
За мое щастие също, НЯМА сняг... 🥳 Все още....
Бях в ужасно настроение преди обяд, докато се опитваше да вали някакъв сняг ... Добре, че спря.
И аз днес съм в помощ на шефката и разцъквам едни екселски таблици с едни много цифри... Поне научих нова полезна функция на Ексел 😂
Днес съм на маникюр, да видим там цената колко се е повишила...че малко прекалиха напоследък с цифрите и маникюристките
Та довечера може пак да мина да ви нагледам...
Снощи разбрах, че едната от приятелките на дребчето (с която са неразделни) е била контактна с братовчедка си, която е цъфнала с варицела.... Сега имаме очаквания, да видим какво ще се случи... Слава богу, питах мама оказа се, че съм я карала аз..

П.с. не ми се е публикувалооо, пускам го вече чак сега 🫣

# 55
В София е много студено, наваля малко сняг, после всичко се превърна в киша и замръзна. Не харесвам зимата в София. Но пък децата бяха толкова щастливи. Играха в двора на училището, зачервиха бузки, жалко, че не мога да поиграя с тях. Дано и вирусите позамръзнат.

# 56
Ох момичета,коремчето днес вече е 39,8 температура,та с баба тичаха по лекари. Вирус че е хванал. А за това той казва мама каза до изпия едно хапче и нищо ми нямало,да изчезвам на градина. В работата е кошмар днес над 80 кг.монети изброих . И така се дразня на една колежка която шмекерува...  Толкова бях ядосана ,че пак трябваше да остана до нз си кое време ,при положение,че детето ми е болно,че се разплаках пред шефа. Плача от безсилие ,но много ми натежа. Всеки ден все по - голяма лудница и все по - голяма. Хората тотално се побъркаха,а колко са злобни и заядливи..... Не е за говорене . Сладки сънища!

# 57
Радинка, насъбрало ти се е доста! Мисли за детето, то е най-важно, работа ще има и след нас. Бързо оздравяване, а ти - горе главата! Прегръщам те

# 58
Бързо оздравяване на юнакът, Радинка!
Дано по-малко такива ситуации да има в новата годинаа! И при вас хич не е лесно с тази смяна на валута, ама според мен час по-скоро да спре двойното валутиране и всичко ще утихне .. няма в какво да обръщаме, няма да смятаме същото ли е, не е ли... Просто плащаш колкото пише на етикета и това е ... Скъпо ли е, евтино ли... Каквото е!

Лека нощ и от мен, утре е петък все пак, доволно заспивам, че скоро е уикенд! 🥰

# 59
Добър вечер!
Някой спи. 🤫
Бързо оздравяване на болните. Hug
Още 20 дни - лева/евро, не остана.
Аууу ..., варицела! По-добре сега, отколко по-късно. Аз съм от разминаващите се с варицелата - не ме харесва. И сега, като чуя за случай около детето, ме е страх, понеже и то не я е карало.
Радинка, децата са по-важни от работата!

Лека 🌃!

Общи условия

Активация на акаунт